Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 2:30 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 9:42 pm 
Site Admin

No, itt a bizonyíték, hogy a cica jó kezekben van:

Image

a dedikálás még ugye délelött volt, akkor adta oda Jude, ez meg a koncert után készült, mikor mentek elfele, vagyis ott volt bent velük a turnébuszban, az ajándékkupac tetején. :grin: (emlékszik valaki, hogy ki ült a buszban Tetsu mögött..? mert nem tudok rájönni, hogy ki az aki integet ott a cica feje fölött.. o_O)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 9:50 pm 
Forum Addict

Case wrote:
No, itt a bizonyíték, hogy a cica jó kezekben van:

Image

a dedikálás még ugye délelött volt, akkor adta oda Jude, ez meg a koncert után készült, mikor mentek elfele, vagyis ott volt bent velük a turnébuszban, az ajándékkupac tetején. :grin: (emlékszik valaki, hogy ki ült a buszban Tetsu mögött..? mert nem tudok rájönni, hogy ki az aki integet ott a cica feje fölött.. o_O)

yeeee! Az enyém van legfölül XD yee!!! Arigatou!^^ nekem Yuu ugrott be róla, de sztem csak az izgalom miatt^^ OLYAN BOLDOG VAGYOK :D azért egy pengetővel emgajándékozhatott volna :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 9:52 pm 
Senior Member

Wíííííííííííííííí^^
Zearlot nem hiába fáradozott vele! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 10:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

annyira jó érzés ott látni azt a cicát :,,,))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 10:24 pm 
Forum Addict

Chimaera wrote:
annyira jó érzés ott látni azt a cicát :,,,))))

Hát még nekem ^^ Nagyon izgultam ^^ és nem dobták ki XD pedig eléggé kompromittáló színe van XD
olyan boldog vagyok^^
:trampoline:

Last edited by Zearlot on 2006 Dec 02 Sat, 10:43 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 10:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A képen kizárásos alapon Nero keze látható, mert csak az ő körme volt kifestve. ^^
Iszonyat jó volt a hepaj, bővebbet majd holnap, most értem haza, békésen bezombulok. =.=
De láttam Garát szopni! XD
Ja, és Vo(*o*)oV. :bluegrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 10:42 pm 
Senior Member

Ez a jel honnan jön? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 10:48 pm 
oshare booty
oshare booty

Toshiya wrote:
Ez a jel honnan jön? :?

majd megumi képpel illusztrálja... ^^"""""""

Vo(*o*)oV ..XD

edit: ja és az igen! az neroooo~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 11:46 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
majd megumi képpel illusztrálja... ^^"""""""
Vo(*o*)oV ..XD

Jaigenn!! Megumi, onegaii~, képeeet!! Akarok coolosabb signature-t kreálni! :D :D :D Akkor lesz igazán bootiful az oshare booty, jee. XD XD XD

Na akkor összefoglalva:

Meet & greet jó volt, király volt látni őket, és pont ugyanúgy néztek ki és viselkedtek, ahogy azt az ember csomó video megnézése után gondolná. XD
Nero nagyon komoly volt (csak néztem, amikor már egy sort teleírt, aztán írja a következőt, de gondoltam "na, hát nem állítom meg!" XD), Gara néma és fapofájú mint mindig (és télleg szopott, bwahaha XD), Yuu visszafogottan laza, Kenichi az örök introvertált "hogy-kerülök-ide-ember", Tetsu is jópofa volt (megjegyezte a CD tokomra amit vittem aláíratni, hogy "nice jacketto" XD)
És a legnagyobb: Nero ott nyálazta át az orrom előtt a csodálatos Merry Funbookot!! Látszott szegényen, hogy szívesebben nézegetné, mint amit éppen kéne csinálni, haláli volt... XD XD XD

Koncert brutálisan jó volt. Technikai részről: a hangszerek őrületesen szóltak (szerintem legalábbis, nem értek az ilyesmihez), Gara énekét talán a sok basszus egy kicsit elnyomta, úgyhogy inkább a magasabb hangokat meg az üvöltéseit lehetett tisztábban hallani, de nekem így is perfekt volt az egész (soha jobbat első j-rock koncertre!).
Ami nagyon szimpi volt: 20:01-kor minden villany le, közönség hangereje fel, Peep Show intro be. Tehát szép pontosak voltak. ^_^
Innentől jöttek a sodróbbnál sodróbb újalbumos számok (Kyousou Carnival, Sentimental New Pop, ilyesmik), néha megszakítva egy-egy régebbivel. A Nu Chemical Rhetric-ról feltűnően sokat játszottak (kb. a fél albumot), a Peep Show lemezt ha jól emlékszem, akkor teljes egészében lenyomták. A PLTC végén volt egy tuti kis közönséghergelős meghosszabbítás. Nekem a két legkedvesebb részem a Hi no ataranai basho (azért annyi embert ugrálva headbangelve "vóóó"-zni hallani és látni nem semmi!) és az Omohide Sunset volt, ami valami borzasztóan szívszorító volt nekem; nagyon-nagyon eltalált és szép (mégha egyszerű is) fénytechnika volt benne, meg füst.
Gara végig nagyon pörgött, az első pillanattól kezdve, amikor megragadta a mikrofonállványt egészen a végéig (persze nem bírta ki, hogy a végén amikor mindenki levonult, visszajöjjön és dupla lábbal le ne rúgja a mikróállványt XD XD XD): beleélte magát a számokba, gesztikulált, a padján álldogálva buzdította a közönséget, vonaglott, mikrofont nadrágjában megmerített, majd nyállal dúsított, fejenállt, padon feküdt stb. xD
Yuu-t nem sokat néztem, de hibátlanul játszott, akárcsak Kenichi, aki persze nem bírta ki, hogy a végefele ne mutassa be jellegzetes rendszertelen pörgő-forgó mozgáskultúráját. xD
Tetsu előtt is le a kalappal, nagyon profin nyomta, többször előre is jött, látszott hogy szereti a közönséget (épp' úgy ahogy mi őt persze ^^). Egyébként azt kifogásolnám csak a koncertben, hogy Garán kívül a többiek (hacsak előre nem jöttek szólózni) alig kaptak "reflektorfényt", de annyi baj legyen, azér' lehetett látni őket.
Nero is hatalmas volt, végig nagyon odatette magát, eszméletlen volt 7-8 sor távolságból szögegyenesen előttem látni Őt. *droolz ^.^* A legpoénosabb rész az a két alkalom volt, amikor németül próbált kommunikálni a közönséggel...na hát az vicces volt. xD ...Kb. 4 szó után rögtön lenyúlt a puskájáért, hahaha... xD XD XD Én nem vagyok németes, de annyit értettem, hogy "Lauter!" xD
Ha már kommunikációnál tartunk, Gara is írogatott ugyebár, kivételesen európai betűkkel, főleg németül. Végül egy önmaga által hatásosan illusztrált "YOU GO CRAZY!" (vagy valami ilyesmi) felirattal fejezte be, hatalmas ovációval kísérve.

A koncert után még maradtunk egy jó darabig kinn, végül alkalmunk volt látni a zenekart beszállni a kisbuszba és integetni nekik (és láttuk Rin cicáját is, igenn!!! XD).

Natehát, b*szott jó koncert volt. xD

edit: Ja, meg lehet, hogy majd ebből részleteket később valamilyen formátumban láthatunk, mert mind az üzletnél, mind a koncerten ugyanaz a pár japán fószer/csaj baromi sokat fotózott/videózott, illetve a koncertet (vagy egy részét) a bal fenti keskeny "erkély"-ről is 4-5-en vették kamerával. ^^ (de lehet, hogy csak a Merry privát koleksönbe mennek a cuccok) xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 02 Sat, 11:56 pm 
oshare booty
oshare booty

nah akkor pár szót én is ejtek..

a mörcsöndájzok után szépen bementünk jigsawékkal.. és igen, meglepően pontosan kezdtek! term a shopping miatt mi kb a 8-9. sor körül voltunk
aztán a számok haladtával én is haladtam előre XD szal így a közepe felé már a 2. sorban voltam yuu és a pad közt. így én meg főleg yuut láttam neroval meg garával karöltve, utóbbi gyakran kijött elém énekelni (amit szvsz nagyon is helyesen tett :D). hja igen.. sztem eléggé halk volt.. szal a kihangosításnál gara mirkójár állíthatták vna feljebb mert a vége felé már szinte semmit nem lehetett hallani. tetsu is megmutatta magát a végén :) szal én egyedül kenichiből láttam keveset... de naggyon kúúl volt a live.. télleg.. ahogy már jigsaw is mindta: soha jobbat első j-rock koncertre!

jó-jó tom h nem vmi hosszúra sikeredett, de én ugye csendes vok meg satöbbi... Vo(*o*)oV

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 12:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

németüüüül? O_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 12:11 am 
Forum Fanatic

Chimaera wrote:
németüüüül? O_O

Hát...próbálkozott. :D Többnyire 4-6 szavas mondatokkal, haha. xD (nemtom, nem értek németül)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 12:16 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

furcsa, nem is gondoltam volna, elég meglepődtem. ^^" jahaj, Nero-kun németül hadovál, aww :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 1:01 am 
Forum Fanatic

Chimaera wrote:
jahaj, Nero-kun németül hadovál, aww :heart:

Ja, nagggyon komoly volt. xD

Oh, és Case: majd képeket plíz!! :) (bár úgyis felrakod, csak akartam írni valamit XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 10:19 am 
oshare booty
oshare booty

télleg case, képeket plíz ha van annyi lelki, satöbi erőd.. *boci szemek meg Vo(*o*)oV*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour