pszabi wrote:
majd megumi képpel illusztrálja... ^^"""""""
Vo(*o*)oV ..XD
Jaigenn!! Megumi, onegaii~, képeeet!! Akarok coolosabb signature-t kreálni!
Akkor lesz igazán bootiful az oshare booty, jee. XD XD XD
Na akkor összefoglalva:
Meet & greet jó volt, király volt látni őket, és pont ugyanúgy néztek ki és viselkedtek, ahogy azt az ember csomó video megnézése után gondolná. XD
Nero nagyon komoly volt (
csak néztem, amikor már egy sort teleírt, aztán írja a következőt, de gondoltam "na, hát nem állítom meg!" XD), Gara néma és fapofájú mint mindig
(és télleg szopott, bwahaha XD), Yuu visszafogottan laza, Kenichi az örök introvertált "hogy-kerülök-ide-ember", Tetsu is jópofa volt
(megjegyezte a CD tokomra amit vittem aláíratni, hogy "nice jacketto" XD)
És a legnagyobb: Nero ott nyálazta át az orrom előtt a csodálatos Merry Funbookot!! Látszott szegényen, hogy szívesebben nézegetné, mint amit éppen kéne csinálni, haláli volt... XD XD XD
Koncert brutálisan jó volt. Technikai részről: a hangszerek őrületesen szóltak
(szerintem legalábbis, nem értek az ilyesmihez), Gara énekét talán a sok basszus egy kicsit elnyomta, úgyhogy inkább a magasabb hangokat meg az üvöltéseit lehetett tisztábban hallani, de nekem így is perfekt volt az egész (soha jobbat első j-rock koncertre!).
Ami nagyon szimpi volt: 20:01-kor minden villany le, közönség hangereje fel, Peep Show intro be. Tehát szép pontosak voltak. ^_^
Innentől jöttek a sodróbbnál sodróbb újalbumos számok (Kyousou Carnival, Sentimental New Pop, ilyesmik), néha megszakítva egy-egy régebbivel. A Nu Chemical Rhetric-ról feltűnően sokat játszottak (kb. a fél albumot), a Peep Show lemezt ha jól emlékszem, akkor teljes egészében lenyomták. A PLTC végén volt egy tuti kis közönséghergelős meghosszabbítás. Nekem a két legkedvesebb részem a Hi no ataranai basho (azért annyi embert ugrálva headbangelve "vóóó"-zni hallani és látni nem semmi!) és az Omohide Sunset volt, ami valami borzasztóan szívszorító volt nekem; nagyon-nagyon eltalált és szép (mégha egyszerű is) fénytechnika volt benne, meg füst.
Gara végig nagyon pörgött, az első pillanattól kezdve, amikor megragadta a mikrofonállványt egészen a végéig
(persze nem bírta ki, hogy a végén amikor mindenki levonult, visszajöjjön és dupla lábbal le ne rúgja a mikróállványt XD XD XD): beleélte magát a számokba, gesztikulált, a padján álldogálva buzdította a közönséget, vonaglott, mikrofont nadrágjában megmerített, majd nyállal dúsított, fejenállt, padon feküdt stb. xD
Yuu-t nem sokat néztem, de hibátlanul játszott, akárcsak Kenichi, aki persze nem bírta ki, hogy a végefele ne mutassa be jellegzetes rendszertelen pörgő-forgó mozgáskultúráját. xD
Tetsu előtt is le a kalappal, nagyon profin nyomta, többször előre is jött, látszott hogy szereti a közönséget (épp' úgy ahogy mi őt persze ^^). Egyébként azt kifogásolnám csak a koncertben, hogy Garán kívül a többiek (hacsak előre nem jöttek szólózni) alig kaptak "reflektorfényt", de annyi baj legyen, azér' lehetett látni őket.
Nero is hatalmas volt, végig nagyon odatette magát, eszméletlen volt 7-8 sor távolságból szögegyenesen előttem látni Őt. *droolz ^.^* A legpoénosabb rész az a két alkalom volt, amikor németül próbált kommunikálni a közönséggel...na hát az vicces volt. xD ...Kb. 4 szó után rögtön lenyúlt a puskájáért, hahaha... xD XD XD Én nem vagyok németes, de annyit értettem, hogy "Lauter!" xD
Ha már kommunikációnál tartunk, Gara is írogatott ugyebár, kivételesen európai betűkkel, főleg németül. Végül egy önmaga által hatásosan illusztrált "YOU GO CRAZY!"
(vagy valami ilyesmi) felirattal fejezte be, hatalmas ovációval kísérve.
A koncert után még maradtunk egy jó darabig kinn, végül alkalmunk volt látni a zenekart beszállni a kisbuszba és integetni nekik (és láttuk Rin cicáját is, igenn!!! XD).
Natehát, b*szott jó koncert volt. xD
edit: Ja, meg lehet, hogy majd ebből részleteket később valamilyen formátumban láthatunk, mert mind az üzletnél, mind a koncerten ugyanaz a pár japán fószer/csaj baromi sokat fotózott/videózott, illetve a koncertet (vagy egy részét) a bal fenti keskeny "erkély"-ről is 4-5-en vették kamerával. ^^ (de lehet, hogy csak a Merry privát koleksönbe mennek a cuccok) xD