Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 4:35 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 4:37 pm 
Elite Member

Na, végre én is hazaértem.....
Koncert iszonyat jó volt - jigsaw télleg elmondot minden érdemlegeset. Én személy szerint nem bántam, hogy a basszus kicsit erőteljesebb volt, de azért Garat is hallgattam volna hangosabban. Bár hátrább biztos jobban szólt az egész, mint elöl......
Német fangörlöktől meg tiszta kék és fájó a bal bokám, de kit izgat! :)
Örök hála Starrynek a "támogatásért"....
Setsunanak pedig: :hug:
Casenek meg köszönet a szervezésért!

Ja, és Jude szivecskéjének a csücskére igényt tartok, mert a pengetőt én találtam meg Anchan hajában... ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 8:41 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

oolong wrote:
Ja, és Jude szivecskéjének a csücskére igényt tartok, mert a pengetőt én találtam meg Anchan hajában... ;)

Ez így van Jude, tessék neki megköszönni!!!!!!!!!!!!!!! xD Egyébként emiatt még mindig szarul érzem magam.... ;_______; Bár lett volna abból a szar pengetőből kettő legalább a hajamban, az lett volna az igazságos. Tetsu szakadjon meg hogy nem volt képes legalább kettőt odadobni!!!!! :x De mindegy, meg lettem átkozva, hogy nem lesz enyém Nero sosem...... Jude boldogságáért nekem megéri teljesen egyébként is köztudottan pedofil vagyok xD. Hiába már minden szerelem, megátkoztak és én persze vagyok annyira babonás hogy elhiggyem. :( Mostmár mindegy, egyszer hátha sikerül a kezét megfognom és abban a percban ott helyben boldogan meghalnok. A hétvégén rájöttem, hogy ez életem célja! xDDDDD Nah, szánalomparádénak vége, már hetek óta ilyen vagyok, jó lenne már ha vége lenne. ^^"

Akkor a koncert. Szokásomhoz híven nem vagyok elégedett mint a többiek, a tavaji Despa nagyon feltette anno a mércét, amit ez a koncert se ért el, de a Degnél nekem jobb volt valamivel ugye. Itt is sikerült megveretnem magam, van egy vágás a könyökömön, amiről fogalmam nincs honnan van... 0_0 Ettől függetlenül hatalmas élményértéke volt a dolognak. Nem mondhatom el, hogy hallottam Gara hangját, mert nem, nem volt ott az iskolapad (csak valami utánzat), se Nero pretty kék dobszerelése a maszkkal és Hiroto se.... Hát de ez van, a sok cuccot nem hozták ilyen messzi helyre, ami érthető, a szar hangszerelés meg nem az ő hibájuk volt, viszont ami hallatszott, az hat die Scheisse fett gerockt emberek! xDDDDDD Hallgattam az uramat németül beszélni (furcsa, de tény, hogy jobban megérted a németül beszélni próbáló embert, ha nem a német az anyanyelved, de beszéled, én mindig értettem mit mond, de a legtöbbre sajna nem emlékszem, csak a Wie geht es euch és a Lauter maradt meg, de kb. csak random üdvözlések voltak ezeken kívül)! Gara shockerkedett/pucsított viccesen, meg riszált mathafucságangxta-style a Peep hole-ra, Tetsu is pucsított ahogy nem szégyelt (büdös ribanc, pink pudligyertyát neki Jude, de szárazon; volt pofája takarni a kilátást!!!!), Yuuból nem sokat láttam de arra a Nero után megmaradt nyálam is elfolyt olyan jó nézett ki, Kenichi meg pretty volt és pörgött mint a flex szokásához híven xDDDDD. Egyszóval egy rohadt szavunk nem lehet, a banda kitette a lelkét is a fanoknak, ami miatt ha lehet még jobban megszerettem őket. Nah meg írtam én a Gara Note-ba (xDDDD), hogy Please come to Hungary one day, please please please, szóval mostmár pinkpudligyertyát nekik szárazon ha nem jönnek, vagy annak aki nem engedi őket. xD Oolongnak meg mégegyszer örök bocs és hála, mert megtalálta Tetsu gitárpengetőjét a hajamban, ha nem lenne annyi Tetsu fan ismerősöm esküszöm neked adtam volna. Csak örültem neki, mert a megannyi kocertnél még soha nem kaptam el semmit, de 5 perc után leesett, hogy nekem ez nem is kell. Itthon meg az is leesett, hogy Tetsu minden pengetőre lehelt egy puszit mielőtt bedobta én meg a számban hurcoltam azt a vackot (ezután heveny fogmosásba kezdtem 0_o"""""")...... De nyertem "méltó" büntetésemet, Nero sosem lesz az enyém. Sebaj, addig Kobayashi Kunihitora hajtok, ő jobban érdekel sokkal mint színpadi alteregoja (Neroné nem is lehetnék, csak Kobayashi Kunihitoné.... az lenne a tuti *_*). xDDDDDDDDDDD De ha valamennyire vigsztal (gondolom nem) rajzolok neked amit szeretnél, neveket kérek! xD
A hétvége is a koncerthez hasonlóan alakult, sok fun, némi kiakadással spékelve, ami a jelenlegi sorsomat tekintve nem meglepő, de igyekeztem erőt venni magamon. Bőgés nélkül kibírtam a meetandgreet-et, de erre sokat előresírtam és lelkileg készültem a magamfajta vérmes Merry-fan számára abszolult mealázó kintmaradásra. Ebben segített a látvány, hogy Nero a vitrin üvegében a haját igazgatva unja a német fansereget, Gara meg mellette szopik. Remélem jól megnézegették az ajándékunkat és azóta is nagy becsben tartják, renszeresen áttanulmányozzák hogy melyik országba kell jönni legközelebb. Kedves Kuni-kun meg barákozott már az elején a könyvvel, annyira tudtam hogy hacsak nem lesz ott nagy happening, akkor ezt fogja tenni, ezért is tartottam érdemesnek az általános bandának szóló cuccokat neki adni, mert van annyira hiperérdeklődő, hogy tuti nekiesik. Aztán belegondoltam hogy az meg velem kezdődik.... :oops: Jajj! xD Meg is volt a téma egész délutánra amíg kint ácsorogtunk a Halle előtt. Mindenki meglepően kedves volt, de sajna német is. Elkeserített viszont hogy ott Deg és Gazette képekre visnyogó csajokat látok, akik bejutottak meetandgreetre is anélkül hogy a banda minden tagjának tudnák a nevét. De aztán eszembe jutott mostanában már sokadjára gimis biosztanárnőm mondása: Nincs igazság a Földön lányom, miért pont itt keresed? De mindegy, az az igazságtalanságok napja volt, számomra már a sokaik, érdekel meddig bírom még. (A k*rva gitárpengető is, ami miatt soha nem lesz az enyém Nero..... Kössz Tetsu, ez is a Te hibád, miért nem célzol jobban Judera? Remélem csuklasz!!!!!!!! :cry: ) Viszont legalább láttuk őket hazamenni kissé szétesve és fáradtan, ez volt nekem a nap fénypontja és megint tudtam járni a 8 óra hossza ácsogás után, a lelkem meg szárnyalt attól,hogy Nero milyen édesen integetett végig. ^_^ Aznap vagy háromszor nézhetett rám, mégha nem is volt igaz, végtelenül jól esik ezt hinni, ez a válságos lelki állaspotomra a gyógyír. Oké, szánalmas szerelmes ömlengés berekesztve. Ezer hála és köszönet Casenek a weird "közös" fontonkkért Neroval és a cicás fotóért amibe az a futóbolond is belelóg xD, meg hála minenkinek a Merry-card-tradingért. ^.^ Hétvégén meg scannelek photobookot és kártyákat, mindenki tegye azt!
(f)Oshare booty!!!!!!!! Vo(*o*)oV

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 9:05 pm 
Forum Expert
Forum Expert

oolong wrote:
Ja, és Jude szivecskéjének a csücskére igényt tartok, mert a pengetőt én találtam meg Anchan hajában...

Nem csücsköt kapsz, hanem egy egész szívet! :heart: Sőt, kettőt! :heart:
Egyébként meg a pofámról csíkokban sül le a bőrke, hogy annyit nyüfögtem, míg végül én kaptam a pengetőt, amikor így is bőven kijutott a jóból... Ne tessék engem utálni emiatt!

tenshi wrote:
Tetsu minden pengetőre lehelt egy puszit mielőtt bedobta

:!: :!: :!: :!: *pengetőt szopogat lázasan*

De ne légy negatív, az urad igenis megbámult Téged, és még a funbookban is rögtön Te szúrtad ki a látószerveit, ha ezek után nem szeretett beléd, akkor impotens, és szívesen kölcsönadom a pink pudligyertyát, hogy befenyítsd vele! De csak miután már Tetsu megkapta méltó jussát a fa tövében... CAFAT! XD
És csak jöjjenek Magyarországra, még mindig kevésbé fájna nekik, mintha mi mennénk utánuk revansot venni.
Hja, német fenmuffok meg erősen no comment kategóriába tartoztak, de ennek legalább annyi előnye volt, hogy kifejezetten felsőbbrendűnek éreztem magam. >.>"

Jaj, tényleg, photobookot majd én is szkennelek, de még ki kell találnom, hogy gyömöszöljem a szkennerbe úgy, hogy semmi ne lógjon ki. Asszem, mission impossible, de majd igyekszem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 9:14 pm 
oshare booty
oshare booty

Jude wrote:
Hja, német fenmuffok meg erősen no comment kategóriába tartoztak, de ennek legalább annyi előnye volt, hogy kifejezetten felsőbbrendűnek éreztem magam. >.>"

hát még én, hö! XD h mennyi idiotische mellett vándoroltam el úton előre a sorok közt :roll:
meg az "i can speak japanese" benyögés XD és angolul term... szal jöjjenek ide, van occsó sör (monnyuk legtöbb oan is, de ezt nem mondjuk el nekik hehe)

Vo(*o*)oV

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 9:35 pm 
Forum Fanatic

Ja jöjjenek, csak nehogy a sok fanatikus tekintetű pink pudligyertyát szorongató fengörl elijessze őket. :D :D :D
És akkor Nero beszélne magyarul is, jeee~... "Oudabasunku Nekkutekku, Hangarii~!! Hangoshabban!!" XD XD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 9:43 pm 
Forum Addict

"Yuu nagyon örült a macskának, vigyorgott, mint pék kutyája a kiflire, nagyon aranyos volt, de valaki tanítsa meg rendesen kezet fogni, mert egy döglött pontyba több erő szorult... "

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Arigatou Jude ^^ Most olyan boldog vagyok ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 9:47 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jigsaw wrote:
Ja jöjjenek, csak nehogy a sok fanatikus tekintetű pink pudligyertyát szorongató fengörl elijessze őket. :D :D :D
És akkor Nero beszélne magyarul is, jeee~... "Oudabasunku Nekkutekku, Hangarii~!! Hangoshabban!!" XD XD XD

Nem, ha jönnek akkor max koncert után és csak Jude csak Tetsut pink pudligyertyával fánál..... xDDDDDDDD
Igeeeeeeeeeeen, Nero mondja hogy: Een wagyokku a teyuhatalomu!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 9:57 pm 
VIP Member

tenshi wrote:
Igeeeeeeeeeeen, Nero mondja hogy: Een wagyokku a teyuhatalomu!!!!!!!!!

Ezen úgy felröhögtem! :D:D:D

Noh örülök, hogy jól éreztétek magatokat, jó így olvasgatni a beszámolókat. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 10:47 pm 
oshare booty
oshare booty

jaaaaaj skennelés! megkaphatnám az originell fOshare booty smiley? nemtom kinek a magazinjában volt ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 04 Mon, 2:59 am 
Senior Member

Az előbb kitaláltam, hogy nagy boldogságomban, és persze a gyakran érzett Merry-hiány (most mééé nem zenélnek itt elöttem... afffrancbaaa :sweatdrop: ) miatt nézegetek Merry koncertet, és borzalmas volt rájönni, hogy a Beautifool's Festen meg néhány párperces LIVE-szösszeneten kívül semmim sincs!! :cry4:
Ha valaki valahogy tudna rajtam segíteni az nagyon nagyon boldoggá tenne!!! :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 04 Mon, 7:19 am 
Elite Member

tenshi wrote:
De mindegy, meg lettem átkozva, hogy nem lesz enyém Nero sosem......

Azért ha arra a Nero-kártyára még igényt tartasz megbeszélhetjük a csere-feltételeket. Ha már a Tetsu-pengető nem lett az enyém (mellesleg azt gondolom, hogy tényleg Jude-nál van a legjobb helyen) egy Tetsu-képért megkapod. :)
edit: jut eszembe, ha esetleg van Buck-Tick card a birtokodban, az is szóba jöhet, mert nekem abból sincs túl sok....

Jude: KÉT szívet is kapok? :D KÖszönöm! Az egyiket elteszem tartalékba, ha az első egyszer összetörne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 04 Mon, 10:51 am 
Site Admin

Kane wrote:
Az elõbb kitaláltam, hogy nagy boldogságomban, és persze a gyakran érzett Merry-hiány (most mééé nem zenélnek itt elöttem... afffrancbaaa :sweatdrop: ) miatt nézegetek Merry koncertet, és borzalmas volt rájönni, hogy a Beautifool's Festen meg néhány párperces LIVE-szösszeneten kívül semmim sincs!! :cry4:
Ha valaki valahogy tudna rajtam segíteni az nagyon nagyon boldoggá tenne!!! :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes:

ammmm.. ha nincs más jelentkezö, akko' majd adok én. ^^"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 04 Mon, 12:19 pm 
Senior Member

Case wrote:

:idol: :idol: :idol: Köszönöm!!! Nagyon szépen köszönöm!!!! :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 04 Mon, 5:08 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Kane wrote:
Case wrote:

:idol: :idol: :idol: Köszönöm!!! Nagyon szépen köszönöm!!!! :D :D :D

De nekem megvan mind és én is adok szívesen! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 04 Mon, 5:12 pm 
Senior Member

tenshi wrote:
[De nekem megvan mind és én is adok szívesen! xD

Megvanmind!!?? :giggle: Jujj tenshi, akkor neked is nagyon szépen köszönöm!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour