Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 5:31 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 23 Wed, 1:13 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
*o* despa twitteren szavaztatja az amcsikat h mely dalok csendüljenek fel az egyes helyeken!
és lesz eu szavazás is!!!

Király! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 23 Wed, 1:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jó, kövezzetek meg, de én személyszerint nem látom értelmét a szavazásnak. minek...? főleg, amikor még az új albumot nem is hallottuk... de nem csak az, a Despa így is baromi erős koncertet tud összehozni anélkül, hogy mindenki a nyálát verje, hogy mit szeretne hallani o_O" tavaly pl. kihagyták a legeslegkedvencebb számom, a Closer to Idealt, na és? így is jó volt, amúgy sem az én kedvemért jöttek Párizsba, és ha valaki azért nyavalyog, hogy de miért nem volt Yozora vagy akármi, az kurvára meg is érdemli, hogy csak ez marad majd meg neki a koncertből.

ezzel egyébként senkit nem akartam megsérteni vagy bármi, de szerény véleményem szerint egy koncert vagy buli vagy akármi az nem kívánságműsor, arra ott van Dévényi Tibi bácsi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 23 Wed, 2:11 pm 
Forum Addict

Nem tudom, végül is jól is elsülhet a dolog, feltéve, hogy tényleg figyelembe veszik az eredményt. (És feltéve, hogy a szavazók ízlése olyan, mint az enyém :beaten: *headshot* )
Ami az egyenkénti számkiválogatást illeti, nem várok tőle sokat, úgyis csak ilyen általános iránymutatásként fog maximum szolgálni. Amúgy is, hogy gondolják, hogy ki tudok választani 10 számot? D: Szóval szavazni mindenképpen fogok, de ezt a szekciót majd megpróbálom fenntartásokkal kezelni.
Ami viszont tetszik lejjebb, az a rész, hogy az új és a régi számok milyen arányban legyenek. Szvsz elegendő lenne csak erről szavazni, mert egyetértek Sakuval abban, hogy jó setlisteket szoktak összedobni egyedül is, és úgy talán kevesebb lenne a rinya (vagy nem, de amúgy nem érdekel senki nyálverése *vállvon*).
No majd meglátjuk az amerikai helyszíneken hogy válik be a dolog, de azért mindenképpen értékelem a szándékot, hogy kipróbálják ezt a szavazósdit ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 23 Wed, 2:36 pm 
oshare booty
oshare booty

nekem azért teccik, mert 10 dalt adtak meg, ellenben többet fognak játszani. lesz egy váz, ez mindig is van! és sok olyan lyuk amit töltenek amivel akarnak
a mucc koncikat ha valaki figyelemmel kísérte tavaly, nehéz volt leírni, mert egyszerűen mindig mást játszottak. persze volt sora to ito és ageha, de a libra vagy a freesia együtt ritkán csendült fel
és sztem nem mind1, h a végén egy born vagy épp egy yozora csendül fel :) erre jó a szavazás
a régi-új inkább nekik iránymutatás. úgyis lesz final call és love is dead :D a jelenlegi dalokat nem ússzuk meg (meg ki akarja?!) de az extrákba bele lehet szólni és ezért fontos ez tulképp'

egyébként pedig 1 hónap és az új album ismeretében tudunk szavazni és ez sem mind1 :) a szavazás sztem menni fog még akkor!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 23 Wed, 2:47 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én majd akkor szavazok ha a nyaralásból hazajöttem és meghallgattam az új albumot. Nyilván én örülnék neki ha - ha máshol nem, encore-ban - több régebbi dal menne, de korai még nyilatkoznom ezügyben.
Egyébként meg majd úgyis látom h mik az általános reakciók az albumra :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 23 Wed, 3:37 pm 
Forum Addict

Az amcsi szavazás linkje, FB-ra tették fel:

http://www.surveymonkey.com/s/7N9N5DY

Van miből szemezgetni~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 23 Wed, 4:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

igazatok van abban, amit leírtatok, most magamban én is meghánytam-vetettem a dolgot, és valóban lehet haszna, főleg abban, hogy miért játszanák azt mondjuk Európában, mint Amerikában, ha teszem azt mondjuk mi mondjuk inkább coll;setesebbek vagyunk, ők meg mondjuk Redeemeresebbek, és ez egy viszonylagos irányadásnak jó lehet, és ahogy pszabi is írta, a viszonylagos vázat valamennyire a közönség szájíze szerint töltik ki - bár én még mindig tartom magam ahhoz, hogy szerintem nincs igazán szükség erre, tapasztalataim szerint a választás lehetősége mindig magában foglal egy csomó konfliktust [lásd mondjuk Nippon Groove/Shoxx bulik, bár ez nem az a kategória].
mondjuk azért remélem, hogy a magyar fandom talán nem olyan ostoba, hogy felfedezik a szavazást, beikszelik a kedvenceiket és majd durcáskodnak, hogy de miért nem volt a Yozora [sorry, de nem tudok leakadni róla 8DD]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 23 Wed, 4:06 pm 
Forum Addict

[Sakura.] wrote:
majd durcáskodnak, hogy de miért nem volt a Yozora [sorry, de nem tudok leakadni róla 8DD]

Szerintem nincs olyan épelméjű ember, aki pont a Yozoráért verné a nyálát, de ha mégis, én azt kettéfejelem :'DDDDDDD
edit: Ofkorsz, ezt nem kell komolyan venni, mindenkinek szíve-joga, hogy azt hiányoljon, amit akar. >'>

Más: Az "egyéb"-hez nekem már most több ötletem van, mint egy. :beaten: Vajon többet is be lehet írni, ha nem pipálok a többi közül 10-et? : o Btw, olyan rohadt feleslegesen foglalkozom még most ezzel, hogy az már nevetséges... :')

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 24 Thu, 12:56 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

^nem tudom, de esküszöm meg kéne szavaztatni az Animal Maniát Karyu nyávogásával 8DDDDD meg a Hakone Hachiri no Ryuutarou-t *o* *leüti magát, késő van*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 24 Thu, 8:34 am 
oshare booty
oshare booty

télleg random volt despa koncisoktól: a kamikázét játszották? hogy szól élőben? mert az ugye lemaradt a múltkori live dvdről és ez akkor is meglepett. az egyetlen single dal volt amit nem játszottak el (ellenben 1-2vel amit meg nem kellett volna :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 24 Thu, 11:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

^jaja, Párizsban volt Kamikaze, de mivel az már a végefelé volt, majdnem elájultam és mindenre emlékszem, csak a hangzásra nem. XD
de nekem nem igazán hiányzott, nem szívem csücske a dal [bezzeg Closer to Ideal lehetett volna~~ 8DDD]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 24 Thu, 5:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szerintem jó volt nagyon, én egyébként nem vagyok oda azért a számért, de ott a koncin jól hangzott. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 25 Fri, 10:34 am 
Forum Addict

[Sakura.] wrote:
^nem tudom, de esküszöm meg kéne szavaztatni az Animal Maniát Karyu nyávogásával 8DDDDD

LOLZ. Egyre gondoltunk. Az elsőszámú jelöltem az "egyéb"-hez az Animal Mania. :'D De nem poénból, én tényleg szeretném hallani azt a számot élőben, mert SEHOL nincs, annak ellenére, hogy a Spiral Staircase #15 setlistjében a hivatalos honlapon fent van o_O *iz konfjúzd* Egyébként most azon gondolkodám, hogy az "egyéb"-hez egy ős-D'espa mixet kellene beírni : o Több helyen láttam már ilyet setlist-ben, tavaly egy európaiban is, szóval hátha : o Igazából én nem ragaszkodom olyan húde nagyon az ősidőkhöz, de egy "[S]yste[M]-Ori no naka de miru yume-Valentine-Animal Mania-akármi" mix az ütne :beaten: Na de viccen kívül. Engem érdekelne.

Más:

Image

Hajnalban (náluk hajnalban) befejezték a lemezt. Öröm és boldogság, mindenki könnyekig van hatódva (és még Japán is nyert tegnap, szóval végképp nem tudják hova legyenek az örömtől xD), hulla fáradtak, Hizumi szerint a legerősebb album lett. [*köhög*] ...nahát úgy legyen :pinky2: <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 25 Fri, 10:46 am 
Forum Fanatic

Dorte wrote:
Hajnalban (náluk hajnalban) befejezték a lemezt.

Kirááály~ :) Remélem, hamarosan a tracklistet is összeállítják/megtudjuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 25 Fri, 10:47 am 
oshare booty
oshare booty

yeeey :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour