|
A Girugämesh életem legelső jrock együttese, amit teljes szívemből fanulni kezdtem. Kb. a 13's Reborn albumjuk kiadásától figyelem őket, és hát személy szerint az a véleményem, hogy ahonnan indultak, és ahol most jelenleg állnak, elég radikálisan változtak. Szal összehasonlítani egy Kaisen Sengen-t mondjuk egy Evolution-nal... totál elütnek egymástól. Nem azt mondom, hogy ez nem jó dolog, mert akkor hazudnék. Hiszen ténylegesen elérték azt a pontot, ahol azt mondhatják, igen, egyedi hangzásvilágot teremtettünk. Viszont... ez az én szememben tartott kb. az Alive single-ig. Mondjuk bíztam abban, hogy úgy határoznak nem akarják még a felhőkre is rátenni a tappancsaikat, de hát rosszul hittem. Részemről azért nem hagyott alább a lelkesedés meg a bizakodás, így bezsongva vártam a Crying rain single-t is. Igen, nem az a tipikus Girugämesh hangzása lett, de azért boldog voltam, és gondolati síkon vállon veregettem a fiúkat, hogy ezaz, megcsináltátok. ^3^ ( Crying rain-t pl. bármikor meg tudom hallgatni, egyszerűen borsódzik a hátam, mikor egy ütősebb banda ilyen lírai cuccot tud összehozni *3* ♥ Az S.T.F.U meg annyira felszabadult, azóta is csengőhangom xD) Na, aztán jöttek azok a bizonyos WTF?! arckifejezések. NOW album... jó, oké elmegy, van pár szám, amit imádok, de már annyira különbözött a régi, megszokott Girucitól, hogy nagyon. Aztán elkezdték reklámozni... "Nyú szingle KOLOR rilíz 07.07" Kíváncsi voltam, mert hárt miért ne. Folyamatosan a neten lógtam legyen már valami preview, majd amikor eljött annak is az ideje... akkor volt az a pont, hogy lefordultam a székről két vergődés közepette. Nem azért mert annyira bejött, hanem annyira elborzadtam. Első kérdés ami megfogalmazódott bennem: Hát ez meg mi a vihar? Mert hogy nem Giruci az tuti fix! T^T" A Color annyira tömeges hangzással lett felruházva, hogy ihaj; a Sunrise lett talán a leghallgathatóbb; a Flower pedig... anyáám xD Mint valami elfuserált jazz szám. Amikor elérnek a számban ahhoz a ponthoz, mikor lelassul a zene és zongora szól, vinnyogni kezd Satoshi, egyből olyan kép jut eszembe, hogy Satoshi egy zongorán fetrengve vonaglik fekete flitteres ruciban. xD Kegyetlen, de legalább egy vidám napot szereztek ezzel nekem. Mondjuk én még mindig reménykedek abban, hogy az új albumhoz most már tényleg odateszik magukat, és olyat hoznak össze, amit mindenki jól megszokhatott tőlük! (egyébként ahogy látom, világszerte fújognak az új single-re szal hátha észbe kapnak ^3^) De azért, gratula, srácok, de tudtok jobbat is! >3<
(bocsánat elkaptak az érzelmek, és egyébként is szokásom sokat pofázni xD)