Nanami wrote:
Egyébként én kíváncsi leszek erre a bónuszcuccra, elvégre titokban rajongok a klasszikus zenéért...
én meg egész nyiltan ha már ennyi ideje tanítják XD
de télleg.. nem is érdekel már az a lemez.. jöjjön a bónusz

és ha jó meghallgatom a lemezt is

Kry-chan wrote:
Lehet,hogy ez csak az én csökevényes agyacskám hibája, de elképzelni sem tudom milyen lesz....*szívdübörgés*
Remélem jóóó... szeretem őket...

jigsawval megpróbáltuk már elképzelni XD..
de egy bitti... oan lesz h hallgatod.. és "hö, lol!" aztán h ez pro lesz: és hű de monumentál lett a clever sleazy (mély mondanói alapján lehet is XD "wake up, u r dead" satöbbi.. ien nekromantikus csótányvámpírsztori), vagy visszafelé sül el h mekkora egy f*xság az majd elválik XD de mindenesetre nehéz lesz elrontani:D
tenshi wrote:
Én ezt elképzelem liveba, de nemnagyot tudom, hogy Kyo hogy fog kilátszani a nagy szinfónikusbanda és a hangszerek közül. xDDDDDDD De anyuci pici napsugara majd megoldja valahogy ^.^! Rájuk-witherezik ha nem vennnék észre vagy valami, nehogy egy nagybőgő mögül kelljen kihörögnie. xDDDDD
ááá sztem kap küön egy kissámlit...najó nem is kicsit.. najó létrát XD
Kry-chan wrote:
ahan, illetve a szám egyik részénél aminél éppen nem vokálozik ellopja a másodhegedűs vonóját, azzal csinál egy kamu nyaknyisszantás mozdulatot és közben magára önt két tubus kecsöpöt majd felfexik a zongira és ellesz ^^"
a menüben a liveon (rem lesz) meg lehet választani a szögeket.. kaoru angle, die angle, kyo angle, wtf-faced-musicians angle...
setsuna wrote:
Á, azért gondolom kicsit visszavesz a sokkerkedésből a szimfónikusok tiszteletére... vagyishát merem remélni
aham... istenem én ien optimista lehetnék néha...
de lehet... lehet h csak egy tubus kecsöp lesz...per szám természetesen
Kry-chan wrote:
végülis mint tartozék elviekben kivitelezhető.. kis kenőpénz a vámosnak.. jah az sem, mert tokban lehet szállítani.. de azért oan kúlos szájzárat tenni kell rá, oat mint amiet hannibál is viselt
Jude wrote:
Nyüszítve fetrengtem végig az elmúlt pár oldalt!
Köszünjük Deg, igazán vicces, hogy a sok keménykedés hogy vissza tud ütni! XDDDDDD
én is.. maga a tény.. annyira abszurd XD
rem lesz live dvd a classicalból