Evee wrote:
köszi gloria

rád mindig számíthatunk.
Ez most jól esett, köszönöm szépen!
Azóta felkerült már egyben is az egész koncert, avi formátumban:
2010.07.30 VAMPS FREE LIVE @ ROPPONGI HILLS credit:leslouille
Az ingyenes koncert nagy ötlet volt, meg az is, hogy neten lehetett követni bárhonnan.
Hyde haját már megszoktam, de tartom magam ahhoz, hogy a természetes hajszíne jobb.
Tegnap épp Oblivion Dust dvd-t néztem, kis nosztalgia, persze jót mosolyogtam az állandóan bujkáló Kaz-on, aki igyekezett mindig valahogy kicsúszni, oldalt fordulni, fejet lehajtani, haj mögé bújni a felvételeken. Azért most már bátrabban viselkedik.
Egészség megőrzés szempontjából diétán van az egész zenekar. Mindenki szinte csak zöldséget kap enni, szenvednek is rendesen, de gondolom, megtérül majd nekik, mert erősebbnek és fittebbnek fogják magukat érezni. Ju-ken nagyon lelkes, többször írta a blogján, hogy szokott futni reggelente, hogy jobban égesse a zsírt.
Kaz és Jin leginkább a husit, pontosabban rákot hiányolja az étrendből, Hyde meg azon kesereg, hogy nem eheti a kedvenc tésztás leveseit.
Ez a "szamárköhögés"
(biztos vagyok benne, hogy nem az a baj, akkor emberek közé sem mehetne...)hosszú ideje tart már Hyde-nál, múltévben pont az állandósult légzési problémák miatt hagyta abba a cigizést, az orvosa javaslatára. A mostani turné közben is volt orvosnál, akkor MRI-t csináltak nála.
Pár új fotó az augusztusi magazin termés kínálatából: