Sadocat-shi:
szerintem pesten találsz ilyesmi fényes anyagokat, csak elég kitartónak kell lenni.
Illetve mintás anyagot is találhatsz akár, viszed a kis képecskédet, körbenézel, megkérdezed az eladót, tartanak-e ilyesmit. Csodákat lehet találni, én vidoll cosplay-nél megtaláltuk a rokokó mintás anyagot is, ami pont olyan volt mint a csávóé. Szal lehet csodákat találni.
Ha majd elakadsz, tudod még méterárukat mondani.

(de azt már inkább PM-ben, mert az már nagyon off lesz sztem xD vagy a cosplayes topicban)
BTW a textilfilc elég necces, révén macerás, és elég lassan lehet vele haladni. Próbálj meg hasonlóan csíkos anyagot találni, az is jó még sztem, ha a vastag csíkok egyeznek és széles a fehér rész, a vékony vonalat mégiscsak könnyebb felrajzolni, mint az egészet.
A gazette-nek mániája a lehető legtöbb részből összeállított ruhákat varratni, hogy még véletlenül se legyen könnyű dolga a szabójuknak se. Szóval sztem nézegesd a ruhát, tölts le videókat, amikben ez a ruha szerepel, nézegesd meg párszor kockánként, és ötletelj, hogy tudod így megvarrni, készíts, készíttess valakivel szabásmintát a ruháról. : )