Sadocat-shi wrote:
mert a fiúknak vannak vicces dolgai, vagy példának okáért ott van Ruki mozgása is, ami akárki akármit mond, akkor vicces ahogy ugrál, de mivel ezt szeretem benne gond egy szál se.
NYERT xDDDDD
Mi Ayumival mindig szarrá röhögjük magunkat a koncertek alatt xD Ruki kegyetlen, a mozgását oktatni kéne xD
Sadocat-shi wrote:
Utolsó momentum: a mondat amit kiemeltél, pedig elég sok mindent takar, neked még sosem volt olyan, hogy valakinek már a hangja is egy picivel jobb kedvre derített?
Nálunk pl bevett szokás, hogy cp-s event-ek előtt gazette-t hallgatunk. Valahogy amikor az idegek pattanásig feszülnek, napok óta nem eszünk, Ruki hangja az, ami a víz felszínén tart.
(Ezért is hallgatunk csak régebbi számokat, amikor még volt is hangja. De ez egyéni szoc. problémám és véleményem, béke.)
BTW... kedvenc PV-m nincs, mert olyat nem nézek.
Uruha ruháiból a piros a kedvencek között van, nem véletlenül azt csináltam meg, lol. xD
Én spec inkább fotósorozat-néző vagyok, általában kielemezzük az összes ruhát. xD Gazettéknél mindig lehet számítani valami olyan csavarra a ruhák megvarrását illetően, hogy az ember a fejét fogja, hogy ezeknek mi az isten baja van xD