Mng: Hát attól is függ hogy ki milyen mértékben cigizik. Lehet Ruki naponta fél doboz vagy egy doboz. Lehet van olyan énekes aki csak alkalmanként gyújt rá vagy max egy nap 5öt elszív. Szerintem meg igenis elmélyült ettől a hangja, de az igaz amit írtál, hogy képzi a hangját (úgy tudom énektanárhoz jár) ami persze előnyére válik. De ezt az elmélyülést nem úgy kell elképzeleni hogy egyszerre hirtelen, inkább fokozatosan, nem az hogy sokat mélyült volna, de mélyült aki hallgatja hallania kell.
Igen az is igaz, hogy 2002-2003ban még olyan "kölyök" hangja volt, de szerintem az igazi hangja 2005-2008ban volt. A NIL és a STACKED RUBBISH albumokon. Legalábbis nekem ez a véleményem.
De ez csak akkor fog kiderülni hogy milyen szintet mélyült amikor majd olyan számokat énekel (élőbe) amikben még más volt a hangja (régebbeiek, mondjuk D.L.N... én arra nagyon kíváncsi vagyok most hogy énekelné). Ha úgy adja elő szinte mint a studio verzión (nyilván élőbe ezt mindenki tudja, nem olyan.. de akkor mérjük össze mondjuk 2006 budokannal..ahhoz képest) akkor nem szóltam XD
Quote:
El telt X év. Még jó, hogy mélyül a hangja
Hát ez nagyon nem így van. Hogy minél öregebb vagy annál mélyebb a hangod. Na jó de ne úgy képzeljük el hogy valaki még 60 évesen is éenekl, hát nyilván az már más. Vannak olyan énekesek akik nem tudom hány éve vannak a pályán legyen akár amerikai japán magyar és mégsem mélyül a hangjuk.
A turnés dologról pedig.. hidd el, meg fogják oldalni. Be tudják majd pótolni valamikor. A rajongók pedig biztos tudhatták hogy Takanori korházban van, szóval meg kéne tudni érteniük hogy miért maradt el. Persze ki örülne neki hogy a koncertre amire menne, kiderül, elmarad. Ez így jött össze. Ők is emberek, ők is lebetegedhetnek. Ki tudhatta ezt? Hogy ez lesz?
De amúgy szerintem a single kiadása is csúszni fog.
Amúgy meg engem érdekelnek a vélemények ha nem egyezik az enyémmel akkor is.

(bár tudom fórumokon vita szokott lenni hogy a másik véleményét nem hajlandók elfogadni ami szerintem undorító)