KaiRen wrote:
Bocsi, hogy így ezzel idepofátlankodok, de a Bochumi koncert lesz az első koncert, ami miatt kimegyek külföldre, úgyhogy hálás lennék, ha tudnátok információt adni, hogy van-e valami, ami más ott, mint az ittenieken/ mennyi idővel kezdés előtt érdemes odamenni várakozni stb. Még csak itthoni és azt hiszem kisebb koncerteken voltam eddig, úgyhogy kicsit félek, mit tudok elrontani...
Halihó! Hát nemtom, van aki órákkal (vagy akár napokkal) kapunyitás előtt kinn szokott ácsorogni a koncerthely előtt, de szerintem nyitás előtt fél-egy órával bőven elég beállni a sorba. Legalábbis én eddig akármilyen koncerten voltam, nem volt hátrányom abból, hogy "kényelmesen" értem oda (sőt, akik időtlen-idők óta sorbaállnak, könnyebben rosszul lesznek/elájulnak/stb. koncert alatt, pláne elöl). Benn meg szerintem mindig lehet apránként úgy helyezkedni, hogy neked a legjobb legyen. Meg ugye kultúráltság és love&peace (ami nem nagyon szokott meglenni sehol, de sebaj xD).
ööö nemtom ez mennyire volt hasznos.

Sz'al röviden: szerintem nem nagyon van különbség, nincs semmi extra dolog, amire figyelni kellene (max. arra, hogy nem lehet koncerten fényképezni/videózni, és lehet, hogy le kell adni a kamerát konci előtt, ha viszel).
Ja, és üdv a fórumon!