Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 1:11 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 5946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 397  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 09 Thu, 7:26 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

XD Jaj. Kerestem Aoit es rogton kettot is talaltam, majd rajottem hogy az egyik az Uruha. Nekem tecc a kinezet. xD Bitang elbaszott az izlesem. Ruki hangja naon tecc. Uruhae is. Csak kicsit meg fura.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 09 Thu, 5:34 pm 
Newbie

Nekem nagyon tetszik az új Pv. K*rva jó lett!!
Rukinak gyönyörű a hangja,és végre újra szőke és vannak csíkjai *_*.
Kait nem mutatják olyan sokat. Vagy csak ennyire nem figyeltem rá. És Reita homlokán ez a pánt,vagy minekis nevezzem. Nekem nem tetszik..De azt leszámítva ő se rossz. :D
Aoiról meg nem mondanék semmit mert magamat ismerve fél oldalas ömlengés lenne arról,hogy hogy lehet valaki ennyire gyönörű (és itt leállítom magam xd)
(Suliban meg egész reggel arról beszéltünk többiekkel,hogy Uruhának padlizsán feje lett..Pedig annyira nem xD.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 10 Fri, 8:00 pm 
Elite Member

22 wrote:
nem a negatív véleménnyel van bajom.
csak annyi zavar, hogy amikor már századjára negatív egy huzamban, akkor...? xD

ja, többet ide inkább nem írok.
ha mégis, lőjetek a Tiszába. köszöntem.

Neeee, 22 ne menj el!! Nekem te segítesz egy csomószor!! pls *érte nyúl* Én még szeretnék veled beszélgetni.

És igen, nagyon sokan szeretjük, nem gond, ha más nem, de respectáljuk egymást, szerintem így lenne korrekt.

Egyébként, mondjátok meg nekem Ruki kék kontaktlencséjét!!! *.* *sír érte* Gyönyörű színe van.
Csak én látom úgy, hogy főleg Rukit és Aoit mutatják? Kai és Reita elvétve, Uruha meg inkább csak mikor szólót nyom. Mondjuk Aoit megértem, neki is gyönyörűek a szemeim, de igazán mutathatnák Reita ujjait (az a gyűrű..ahh), Kai nagyon pasis séróját, és Uruha new dressét. Nagyon jó színe van. Rukit nem említi, ő úgy tökéletes, ahogy van XD *suttog, mielőtt megdobálják*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 11 Sat, 12:08 am 
Senior Member

...

Last edited by Sadocat-shi on 2011 Dec 21 Wed, 7:22 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 11 Sat, 12:35 am 
Elite Member

Quote:
*de időközben rájöttem, nemszeretek fórumozni*

loool! Ez ari volt!

És tééényleg!! Reita mint mini chibi boci, egyébként jah. :D tök cute.^^
Én bírom egyébként a hajpántját, nagyon bejövős. Ki is vagyok miatta borulva, mert nem fogom elhinni, h ő megtudja csinálni magának így, én meg órákat szenvedek vele. Tudni akarom a hajlakkjukat is!
Kék kontaktlencse, hajlakk befigyel >.<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 11 Sat, 4:52 pm 
Member

Sadocat-shi: Hogy pontosítsunk 2000-ben még tervbe sem volt a "GazettE". 2002 januárjában alakultak meg.(akkori dobos Yune volt, aki 2003-ban kilépett). Takanori, Uruha, Reita a GazettE előtt 2 bandában zenélt együtt.
Én egyébként nem szidom a Shivert. Nekem nem jött be.Nekem unalmas volt. Viszont úgy tudom a Shiver nagyon szépen teljesített. Asszem Oriconon 2. lett vagy mi. Szóval jó lett ez.
Amúgy a Takanori hangjához visszatérve... Szerintem nem feljavított, de ki tudja.. ezen ne vesszünk össze, hisz nem tudhatjuk, de bennem egy lélek törne össze ha kiderülne hogy feljavított :? *nagy rajongója*
Quote:
és helyébe lépett egy olyan ember, aki bárhogyan, bármikor tudja manipulálni a hangját, én mindig meglepődöm azon, hogy egy számon belül, hogy változtat a hangsúlyon, hangszínen, hangleejtésen és stb..

Hmm.. most hogy mondod, végülis igen :D De szerintem nem olyan nagy mértékben... vagyis nem annyira.. hát én nem annyira érzékeltem ezt, de igen, van olyan szám ahol igen. Én ezt a dolgot, amit írtál egy másik nagy művésznél hát igen ő elég nagy művész, vitathatatlan 8-) imááádooom . Takanorinál inkább a balladákban ilyen a hangja.
Szerintem.
A RED PV... hmm, semmi extra nincs benne. A kinézettel meg vagyok barátkozva :D Már várom a 22.ét. Kijön a kislemez!yeee!+ utána egy pár nap és kijön az japán angol dalszöveg engem meg a dalszöveg érdekel.(hát ezerszer jobban mint a PV... nem vagyok nagy PV néző XD) Már nagyon kíváncsi vagyok! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 11 Sat, 5:30 pm 
VIP Member

kyah~ :'D
nekem tetszik a RED *-* nem azt mondom, hogy a legkedvencebb számom lesz tőlük, de egész addiktív lettem a napokban XD

Amúgy meg hát. Én szeressem Ruki hangját meg minden, és persze, hogy változik az idők során. Ahogy idősödött, úgy változott valamelyest a hangja, és én szeretem a régit és a mostani érettebbet is. De amúgy szerintem egy kis igazítás azért van rajta, de szerintem nem nagyon van olyan énekes, akinek egy icipicit se igazítanának a stúdióban a hangján ^^" Nem azt mondom, hogy teljesen "át van szabva" a hangja meg midnen, csak néhol egy picit elcsúszik, és ott kicsit beleigazítanak. ^^" vagy tévedek és nem, de ez már az én egyéni szoc problémám XD Tetszik így is meg élőben is :'D remélem tényleg jönnek majd Eu turnéra és én is ott lehetek.

Énektanárhoz nem tudom, mióta jár, de ugyanoda jár az egész PSC meg még rengeteg más pl Mao is (SID) :heart: meg a nő blogján a listát elnézve rengeteg kedvencem *w* na de nem offolok inkább XD

Quote:
Kerestem Aoit es rogton kettot is talaltam, majd rajottem hogy az egyik az Uruha.

ezzel én is így jártam XD Egy pillanatra nem figyeltem, és már nem tudtam, hogy most Aoi vagy Uruha van a képernyőmön :'D
Reita fején az a pánt meg. Valahogy az jutott eszembe, hogy indián XD vagy hogy vissza a régi időkhöz, amikor még kereste a 'stílusát' és az orrán kívül már majdnem az egész fejét körbetekerte és nem látta a basszgitárt XD Aztán az egészből maradt az orrkendő :heart:

Quote:
Reita mint mini chibi boci

tegnap Ruki lett a kis röfi, szóval lassan egy állatkertet is nyithatunk XD :beaten: kacsánk is van XD *menekül a kövek elől*

jej, ennyit rólam :'D *eltűnik újabb hetekre*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 11 Sat, 6:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Megtaláltam a RED eredeti dalszövegét és volt hozzá hiragana segítség, így gondoltam átírom n_n Többször meghallgattam és azt hiszem, nem hibáztam :pinky2: Ha mégis, akkor megérdemlem a büntit :rain:

Anata wo fukaku shiru hodo ni
Anata ga wakaranaku naru

[Aka ito] nado mienai kuse ni
Shinjiteta no wa modorenai kara

Dakishimete uso wo shitteita no ni oboreru kokoro
Kakusenai
Kuchibiru ni shizumu anata no netsu ni mitasarete yuku modorenai imasara

Furi dashita ame no naka de
Kasa mo sasezu ni furueteru
Kodoku wo shiru no ga kowai kara
Anata motometeta

Motome au no wa modorenai kara

Kakusenai

Ramei kimajiri no kotoba ni unazu kikaesu
[Kake sagau koto de mata futari wa warai aeru sa]
I want to belive it

Shinjiteta no wa modorenai kara

Subete ni owari ga aru to suru nara
Futari wa kitto eien de…
Tashikana mono nado nai to iu nara
Futari no asu wo sakaeru yo

Kakusenai

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 11 Sat, 8:31 pm 
Senior Member

...

Last edited by Sadocat-shi on 2011 Dec 21 Wed, 7:23 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 11 Sat, 8:35 pm 
Forum Fanatic

Sadocat-shi wrote:
Amúgy meg ha semmi extra, akkor mi a f*szért várod?

Szerintem ugyanazért, mint én: a CD-minőségért, no meg a többi dalért! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 12 Sun, 3:09 am 
Elite Member

Fru-chan wrote:
tegnap Ruki lett a kis röfi, szóval lassan egy állatkertet is nyithatunk XD :beaten: kacsánk is van XD *menekül a kövek elől*

Fúfúfúú, miről maradtam le? Hogy hogy röfi??? :shock:

Sadocat-shi!! Nee mááár!! Maraaadj...
Elhagy mindenki, kit ismerek (névről xD) nah jó nem mindenki.
de most komolyan, ne vitázunk már ilyenen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 13 Mon, 8:07 am 
Forum Fanatic

TOUR10 NAMELESS LIBERTY SIX BULLETS -01-@Nippon Budokan 2010.07.22 (MUSIC JAPAN+ koncertleírás)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 13 Mon, 5:48 pm 
Mumus

istenem miért vagytok ennyire sértődősek.... szokjatok már le erről! Mindenki fogadja el a másik véleményét azt kész...

Sadocat-shi: Igen is nyugodtan kioktathatnak ha épp nem jó adatott közöl.. és ezen nem kell megsértődni! Ha a többi bandáról is szót akarsz ejteni amibe a gazette tagok voltak, akkor azt írd oda. Mivel ez a gazette topic így az emberek azt feltételezik, hogy róluk írsz. És pl. én úgy gondolom hogy azok az együttesek amibe a fiúk voltak nem hiába oszlottak fel, mert nem ment az együttműködés a zenélés, ezért példaképp én semmi esetre nem hoznám fel a no name bandájukat! A gazette fiúk tehetsége a gazetteben forrt ki avagy teljesedett ki! kb ennyi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 13 Mon, 6:39 pm 
Senior Member

1: Egyetértek, Ji-chan!
2: A RED fordítása a blogomban. (aláírásomban a link) ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 16 Thu, 5:00 pm 
Forum Addict

Na, miután lecsengett a topik-balhé, jelentem, hogy nekem bejön a RED. A klip is. Tudom, engem könnyű megnyerni. Bár Kait és Reitát tényleg többet mutathatnák ...
Láttam Reita fejpántját nagy képen, (gazatte_daily-n scan) hát mit mondjak, mókás. Meg a kis köténykéje :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 397  Next

All times are UTC + 1 hour