Újdonságok:
batica - 7 Stories, Notes Of Color.
Már nagyon régóta meg szerettem volna venni ezt a két lemezt, és annak örömére, hogy batica felállította a
webshopját, Sachi elküldte ajándékba a két lemezt (a fotót külön az én kérésemre mellékelte).
01 //
02
チーナ (Chiina) - チーナ, 蛾と蝶とたこ焼きとたこ.
A Chiina zenekar szélesebb körben megjelent első lemeze (Shupoon!!) nekem az egyik kedvenc lemezem volt tavalyról, remek kamarapop dalcsokor, így amikor megtudtam, hogy van még két demo kiadvány is, írtam Eriéknek, akiknek egyébként nagyon szép emlékeik vannak Magyarországról (párszor jöttek ide komolyzenei estekre), és a nyelvi nehézségek ellenére is sikerült nyélbe ütni egy vásárlást. A két demo pedig van olyan jó, mint az első mini-album.
01 //
02 //
03
Aureole - Seaweed Assemblage
Az Aureole novemberi új albuma előtt (Imaginary Truth) még kijött ez az ezer példányra limitált album, amelyik főleg a korai próbálkozásokat, demokat gyűjtötte egy lemezre, ami érezhető is, meglepően más, mint az első album, a Nostaldom. Ettől függetlenül én nagyon szeretem, az Aureole tagjai pedig egy végtelenül rendes és kedves csapat, rengeteget segítettek a lemezvásárláson kívül is.
01 //
02 //
03