Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 2:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 30 Thu, 6:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah, akkor tőlem is valami élménybeszámoló féle;

Én nagyon jól éreztem magam. Ennyire még sose kapott el a hév, orítottam a szöveget, tomboltam, úgy visítoztam, h az már egész félelmetes hangtartomány volt /Aru is megjegyezte, mikor rájött, h azaz éles visnyogás tőlem jött XDDD/. :lol: Az abyss-nél meg sírtam is. :heart:
Fantasztikusak voltak, hihetetlenek! *___* Hizumi hangján én semmit se vettem észre, pedig figyeltem.
Szal megérte a szenvedés a tömeggel, mert ezt a napot sose felejtem el. Élőben fantasztikusak, bármikor újraélném az egészet!

Viszont... a kinti szervezés pocsék volt... egy nagy kövér 0. A biztonsági emberek annyit értek kint, mintha ott se lettek volna, a főszervezőről meg inkább hadd ne mondjak semmit... És kordonnak mertek nevezni 3vasrácsot, amit lazán odébbtehetett bárki, a kutya se szólt érte neki. Szal még1x így nem megyek. Majd én is odatolom a seggem kapunyitásra és bepofátlankodok az elsők közé, mert ezek szerint lehet. Ja, meg megjátszom majd, h külföldi vagyok, mert akkor senki se nyúl hozzám... lol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 30 Thu, 6:38 pm 
Forum Addict

Hát igen, valami ilyesmire minimum számítottam.. :beaten:

És mivel mindenki leírt már mindent, egyszerűen csak csatlakoznék az előttem szólókhoz; ez bizony nagyon jó volt! :smile2: :heart:

Örülök, hogy sok mindenkivel találkoztam és Sayunak külön köszönöm a kölcsön szemüveget! :3 *hálás*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 30 Thu, 6:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ Ezt eddig mindenki elsütötte. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 30 Thu, 8:15 pm 
Member

Fuuuuuuuufuuuufuuuu állati egy koncert volt *o*
Minden ott volt a helyén, minden jó volt. A számok is a sorrend is minden. Állatira élveztem és ŐK is, látszott rajtuk^^
Amit viszont hiányoltam, az a tömeggel való kontaktus (a hergelésen kívül), mert az nem volt :S Persze megértem, mert Hizumi beteg volt-ami a koncerten fullra nem volt érezhető :))

Viszont ami előtte volt. Jó volt a beszélgetés, meg a várakozás mindenkivel ^^ Viszont a külföldiekkel meggyűlt a baj az tény :/ Szépen kértük őket h álljanak be rendesen, meg minden. Ők meg nagyon taplók meg parasztok voltak -.-" az meg h k*rváztak is, az a teteje volt komolyan -.-"" /jó utána, meg közben mi is szidtuk őket, de ők at nem értették ^^"/
És a koncert közben is állatul viselkedtek, szó szerint. A közelünkben volt egy csaj, akit megtéptek, mert nem ment arrébb, h a csaj előrébb/ jobban férjen....kultúra az megvolt -.-
A biztonságiak, meg tényleg nem rétek semmit sem...csak ott állt és kész (tény h ezért is megfizetik -.-) de a feladatát nem végezte rendesen >.>
*bocs az offolásrét ^^"*

Minden probléma és egyébtől független jó koncert volt :DDDD
bár tény h a külföldieket egyre jobban nem szívlelem .__.

asszem most így ennnnyi ^^"

IMÁDTAM!!! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 30 Thu, 10:02 pm 
VIP Member

Naggyon jó volt a koncert *o*
Igaz, hogy egészen inaktív voltam, és nem mentem be a tömeg kellős közepébe, mint terveztem, de jobbra kint sokkal jobb volt XD tökéletes rálátás a színpadra, sok levegő és sok hely :'D Encore alatt nem tudtam megállni, hogy előre ne menjek *w* Abel to Cain :heart: beszippantott a tömeg, de rövidtávon kikeveredtem, és vissza hátra :'D aztán megint bemerészkedtem a tömegbe, de csak diszkréten a széléhez, és így is kb 1 méterre voltam a végén Karyutól *-* szép~ :heart: *szalad Saku elől* Zero telivigyorogta a koncertet XD ezen jót derültem :'D akárhányszor felnéztem, mindig vigyorgott :'D

jó volt *w*
és valahogy mindig az a maradandóbb a koncertekből, amit előtte és utána csinálunk XD köszönöm a jó társaságot XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 30 Thu, 11:34 pm 
Mumus

Ja valaki írta hogy hizumin nem volt alsógatya, de volt :d csak fecske :D!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 30 Thu, 11:56 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:

Nekem gyanús volt a "dolgok" állása miatt ^^ a fecske abszolút beleillik a képbe :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 01 Fri, 5:43 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:

*felröhögött*
Ji te kellesz ide az ilyen mondatok miatt xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 01 Fri, 8:16 am 
Senior Member

Hiába próbálnám szavakba önteni, egyszerűen nem mennem, annyira csodás volt a Despa koncert TTT.TTT életem legszebb két órája, premierplánban Hizumival a 2-3. sorból *megint rákezdett bőgni* Van Love is Dead-es pólóm, Zero kétszer arconprüszkölt vízzel, Hizumi meg lelocsolt az ásványvizes üvegével *.* ...XD *miknek nem tud örülni, egy elvetemült fangirl XD*
Édes istenem az az ember T_T 20 számot elénekelt, és abszolút nem hallatszott az énekhangján, ami a beszédhangján viszont nagyon is (O.o) hogy tényleg beteg T.T Maximálisan kitett magáért, meg mind a négyen, szóval HATALMAS KÖSZÖNET nekik, azért hogy eljöttek hozzánk ♥ >.<

Jah, és ez még talán Lengyelo-ban készült, de azt hiszem nagy favorit kép lesz XD

Hizumi meg az alsógatya... XD *neki is elég jó rálátása volt a szóban forgó tájékraXD* Mah amúgy abszolút nem mondanám meg, hogy már nem huszonegykét éves O.o Igaz, hogy "jó jrocker szokáshoz híven" gebe ^^" de attól még voah volt az a felsőtest O.o :drool:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 01 Fri, 11:00 am 
Forum Expert
Forum Expert

Na én is írok ide, végre, pedig még nem ülepedtek le teljesen az élmények.

Először is külön kis bekezdést szentelnék a szervezésnek, illetve helyesebben a hiányának. Az h odamegyek reggel 7-re és nincs kordon - oké...felültünk a lépcsőre, onnan lezavartak minket (ezt mondjuk megértem) és aztán egész nap 3 vasrács és egy biztonságis néni "segítségével" próbáljuk meg leverni fél Szlovákia célzott ellentámadását - na ez egy picit sokk volt.
Nem érdekel h külföldi, engem ne rugdosson össze, ne karmoljon, és legfőképpen ne kurvázzon le. Kettőtől ott álltunk este 6-ig, és a "kettes sor" abból állt h a tahó paraszt concerto-s főszervező jobbról benyomta ránk az össze kötschög szlovákot akik végig a magyarokat szidták. Felháborító h a saját országomban még én érezzem magam kisebbségben mert idejön Kassáról meg frász tudja honnan és azt hiszi h miatta koncertezik a Despa.
És ahelyett h a biztonságiak (az a kettő) egész nap ott lődörögtek volna, igazán megtehették volna h a legyező formációban jobbról közelítő embereket egy laza mozdulattal hátra terelik. Nem igaz h ezt így kellett "megoldani".
Az már csak hab volt a tortán h amikor rosszul lettem a nagy nyomakodásban és kiálltam a sorból, tisztelt főszervező nem engedett leülni egy székre a Láthatatlan Kiállítás bejáratánál hanem közölte egy cigivel a szájában h "takarodj". Na ilyen emberekre se bíznék az életben egy koncertszervezést se többet.
Egyébként szlovén ismerősöm is összeveszett a szlovákokkal, pedig ő hátul állt mert későn érkezett. Érdekes h egyes külföldieknek van kultúrájuk...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

És most akkor a koncertről:
Mivel már nap közen feladtuk a reményt h a színpadnak akárcsak a közelébe is kerülhetünk, célzottan betámadtuk a hátsó traktust. Fent, jobb oldalt álltunk az egyik kiszögellésben, egy ilyen áthidaló elem alatt.
Jó volt h csak ismerősök álltak előttem/körülöttem (pszabi és az öccse, Dorte, Miharu, Sayu, Nír, Shizu, Ayumi) így nem került sor egyáltalán verekedésre. Egy lány ugyan megpróbált a pólómba kapaszkodva feltörtetni a helyemre, de egy laza mozdulattal lelöktem (nem lett semmi baja, akkora állat azért nem vagyok). Innen remekül láttuk a színpadot, igaz az eltúlzott mennyiségű füst miatt Tsukasa kb. akkor tűnt fel, amikor kijött búcsúzkodni, addig csak a haját láttam időnként. Risa el is nevezte "szellemdobosnak" :lol:

Mit írhatnék a koncertről? Számomra egyértelműen az év legjobb koncertje volt, mindent überelt, még a Versailles-t is!
Hizumi hangján én annyit vettem észre h nem mindig tudott mindent kiénekelni, de egyébként nem volt vele semmi probléma.
Most a közönség is normálisabb volt, határozottan kevesebbet sikítottak és többet énekeltek mint eddig bármikor.
Mi végigcsápoltuk hadonásztuk, ugráltuk, táncoltuk, énekeltük, tomboltuk ott fent az egészet, egy perc szünet nélkül.
HATALMAS VOLT! Egyszerűen nem tudom szavakba önteni.
Nekem pont megfelelt a setlist, főleg h volt MEDICINE 8-)
Még annyi mindent szeretnék írni, de úgysem lenne értelmes, egyszerűen hihetetlen nagy hatással voltak rám, hasonlóan ahhoz, mint amikor először láttam a DEG-et.
Szeretném hha majd Hizumi meggógyult és újra koncerteznek, h jöjjenek el megint!

Jah, és végül vettem egy tasit azért a merch pultban x'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 03 Sun, 10:06 pm 
Forum Addict

Gigaposzt.

Tettem egy harmatosan gyenge próbálkozást a blogbejegyzéseik lefordítására, ami Magyarországról szólt, vagy amit akkor írtak, míg itt voltak, de hát én nem tudok fordítani, úgyhogy ne várjunk csodákat. A bejegyzéseket átírtam magyar időre és úgy tettem időrendi sorrendbe. Remélem azért nem teljesen érthetetlen. >'>

HIZUMI wrote:
2010-09-29 13:53:33
Magyarország

Elértük Magyarországot.
Tegnap egész nap használhatatlan volt az internet, így a blogot sem tudtuk frissíteni...
De végre megint lehet használniImage
Még csak nem is volt egy teljes nap, de nem gondoltam, hogy ilyen kellemetlen nélküle. Image
A mai öltöző olyan

Image

keleties.
Olyan nosztalgikus. Image

H123

ZERO wrote:
2010-09-29 14:18:34
Han [Ez Hangarii röviden.]

Ma Magyarországon vagyunk.Image
A színpadot is kicsit furcsán rendezzük. Image

Image

Van egy olyan érzésem, hogy a mai nap is óriási lesz!Image

Ááá~h már alig várom [a koncertet].Image

ZERO

TSUKASA wrote:
2010-09-29 14:25:31
Budapest, in

Image

Ohayouchan! [Így szokott köszönni.]

Tegnap nem volt internet, így mindenki kissé feszült és szomorú volt.

De amit igazából mondani szeretnék az az, hogy a tegnapi lengyelországi koncert is fantasztikus volt!

És nagyon meleg!!

Még emlékszem a tavalyi lengyel koncertre, de akkor levegőt sem lehetett kapni, elég veszélyes volt.

Most is [hasonlóan] nagy helyen voltunk és azon gondolkodtam, vajon hogy fogom bírni a végéig.

Köszönöm Lengyelország! Dzięki! ["Köszönöm" lengyelül.]

Most épp Magyarországon, Budapesten vagyunk.

A fenti kép kb. 3 órája készült, miközben jöttünk.

Otthonos a hangulata.

Legyünk ma olyan agresszívek, mint az 5. Magyar tánc !! [Brahms]

Hm, mit is akartam mondani ezzel?

Mindegy, küldjétek az erőt !!

Ndareba! [Így szokott elköszönni.]

TSUKASA wrote:
2010-09-29 22:40:24

Magyar táncok

Otsukarechan!! [Meg így is szokott köszönni 8D]

A budapesti koncert nemrég ért véget.

Olyan sok volt a füst, hogy alig lehetett látni, de irtó szórakoztató volt dobolni.

Köszönöm Budapest!!

Ma rájöttem valamire.

Mindig úgy gondoltam, hogy a DEVILS' PARADE vége a csúcsok csúcsa, de tényleg így van, nem?

Wanna take a chance ! ! ! [Katakanával wanategachansu, a dalszövegben "why not take a chance?", én meg megmondom őszintén fogalmam sincs melyikre gondol o_O; Értsétek jól. 8D]

Ma is sok mosolygós arcot lehetett látni.

2 koncert [egymás után], szép munka ! !

A holnap szabad.

Mindenképpen ünnepelnünk kell!

Bár csak a buszon [lehet majd].

Szeretem a buszt,

az a legjobb az egészben, hogy nézhetem a tájat az ablakból.

Sajnálom, hogy Európában nem lehet látni a horizontot,

viszont rengeteg olyan[féle] táj van itt, amilyen Japánban nincs,

ezért ezt az utolsó percig ki fogom élvezni!

Helyettetek is ! !

Ez egy kicsit hosszú lett.

5. Magyar tánc ! !

Úgy emlékszem, hogy ezt a darabot adtam elő az iskolai ünnepségen, mikor negyedikes voltam az általános iskolában.

De azt már elfelejtettem, hogy furulyán vagy pianicán játszottam...

Mindenki hallgassa meg ezt a dalt.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki hallotta már.

Ndareba!!

HIZUMI wrote:
2010-09-29 23:39:45

Budapest

Vége az első magyarországi koncertnek!

Ma, valószínűleg azért, mert figyeltek arra, hogy honnan jöttünk, rizs volt az ebéd.Image [Magyarul figyelmességként értékelték a dolgot, csak nem tudom rendesen megfogalmazni.]

"Soborodonburi" (rizstálra öntött szójaszósszal ízesített darált hús) módra ettük és igazán finom volt. Image

És persze a rizs kitűnő energiaforrás is, nemde?Image

Köszönjük Magyarország!!

H123

TSUKASA wrote:
2010-10-01 13:22:26
Európai útinapló - Lengyelországból Olaszországba.

Image

Budapest.

Itt is rengeteg rajongó köszöntött,

és az öltözőben bentou várt minket!!

Még két hét sem telt el [mióta Európában vannak], de a finom íz és a nosztalgia keveréke egy szempillantás alatt elvarázsolt.

Köszönjük.

Isteni volt.

Image

Ma szokatlanul ragyognak a dobok!!

A világítás, Gu-szan [A kopasz kecskeszakállas fickó, aki a gitárokkal matatott.] és Sugar-szan [Őt nem tudom hogy magyarázzam : D, ő még kint is mászkált a sor mellett.] mesterműve !!

Viszont annyira sok volt a füst koncert közben, hogy nem tudom a fények elértek-e egyáltalán a közönségig ?? (nevet)

Azért a ragyogó hangzás biztosan megemelte mindenki pulzusát!!

Legalábbis azt hiszem.

Igazság szerint a show nagyszerű volt.

Köszönöm Magyarország ! ! !

Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy leírjam-e vagy ne, de

nem hiába Magyarországnak hívják [ezt az országot]. Az éhes szellem [itt] megerősödik! ! [Oké. Ez egy szójáték akar lenni igazából. Hungary és hungry spirit. Lehet ezt érteni valamennyire? o_O]

... Mindenféle értelemben köszönöm.

Image

Ilyen D'espairsRay-t kaptuk.

Milyen aranyos.

Image

A koncert után a helyi stafftól finom bort kaptunk.

Tényleg finom volt.

Bár nem régi évjárat, de

az íze nagyon hasonlított az Asahimachi boréhoz.

Én mondom. [Tsukasa mondja, nem értitek? XDDD]

Image

Egészségünkre!

Természetesen a szokásos buli sem maradhatott el a buszon.

Mindenki az utóbbi két koncert sikerét emésztgette,

közben pedig alkohollal tüzeltük a harci szellemet.

Részegen, nehézkes angollal még az európai staffal is sikerült kommunikálni.

Ahogy itt a szeptember vége, lassan érződik, hogy a turné is a vége felé közeledik.

Mikor ágyba kerültem, még mindig kábán, a turnén tapasztalt dolgokról, meg mindenféle másról gondolkodtam, és ki tudja mikor, egyszer csak elaludtam.

A busz pedig még éjszaka rohant tovább Olaszország felé, Milánóba.

Karyu meg egy büdös mukkot nem írt. :artist:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 03 Sun, 11:08 pm 
Forum Fanatic

Dorte wrote:
Gigaposzt.

OMG, ezer köszi a blogfordításokat!!! :D Google Translatorrel tizedennyit se értettem belőlük. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 04 Mon, 7:45 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Köszi a fordításokat! n__n

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 04 Mon, 8:17 am 
Forum Addict

Ezt azért jobban élveztem - főleg így összegyűjtve -, mint a LiveJournalos angol fordítást!

Köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 04 Mon, 2:04 pm 
Forum Addict

Hű nagyon jó volt olvasni és érteni is, hogy miről van szó! Köszönöm! :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour