Most kezdtem el harmadszorra hallgatni az új albumot...huhh, hát jó változatos lett szerintem. Van itt mindenféle hangulat, nem is tudom eldönteni, hogy végül inkább szomorú vagy vidám a lemez (talán mindkettő). A dalok többnyire bejönnek, mondjuk 3-4 számnál megvan az, amit
Jude is írt, hogy fogalmam sincs, mi volt bennük.

Random észrevételek:
- az intróról valamiért a
Simpson család openingje jut eszembe xDDD
- tetszik, hogy ugyan hangulatilag változatos, de hangzásilag abszolút egységes az album (elektronikus-popos)
- az új
Dokudanjou Beauty nem tetszik, nekem túlságosan sok az extra szinti, meg az a női vokál...ehh...
- a jó értelemben vett popos dalokat imádom (
Hamushi no you ni,
Gekka reijin)
- a
BOLERO egyre jobban tetszik, olyan kis nyugis (meg hát da-dubida-dubida-dida xDDD), kicsit olyan, mintha a
RENDEZ-VOUS és a
Serenade szerelemgyereke lenne
- Bibbidi-bobbidi-boo!!! Django!!! Bulivan!!! xDDD
- bejön az új
Kuchizuke mix
- szerintem a
Mugenben az az énekre tett effekt kriminális lett, nekem elrontja az egész dalt
- a
TANGO Swanka isteni (Imai! xDDD), tipikus "majdnem albumzáró" bulidal
- a
Solaris az egyik legszebb lemezzáró dal, amit hallottam tőlük! Gyönyörű a refrén...
Összbevéve egészen tetszik, bár még barátkozunk kicsit...a
Tenshi no Revolvernél jobban bejön, de nem annyira, mint a
Memento mori talán (vagy max. annyira, egyelőre). A hangzás viszont nekem abszolút top, imádom a kis nüansznyi effekteléseket és hangjátékokat benne. Végülis elégedett vagyok, csak mondjuk kivenném pl. a 9-10. dalt, meg 1-2 számot 1 perccel lerövidítenék...akkor nagyon fasza lenne viszont. Ha továbbra is minimum ilyen szintű lemezeket adnak ki, nem lesz okom panaszra.
edit: Egyébként ezek a vendégzenészek működtek közre az albumon:
- szinti/effektek: Yokoyama Kazutoshi (minden dal, kivéve 4, 6, 10.)
- szinti/programming: Cube Juice (4, 6, 10. dal)
- vokál: Lucy a LAZYgunsBRISKY-ből (
Dokudanjou Beauty -R.I.P.-)
(bár Yokoyama úr szinte már hatodik tagnak tekinthető, amennyit lóg/zenél a bandával stúdiózásnál XD)
edit2:
320 kbps rip az albumból
Password: 57875
Credits: kimi@TW