Sziasztok!
Azt hiszem tartozom itt egy koncerbeszamoloval.
Szoval tegnap volt a nagy napom, Buck-Tick koncert Chibaban, ami mondhatni Tokyo egyik kulso kerulete, de azert egy bo oras vonatutra volt a "kozponttol".
A chibai muvelodesi kozpontban volt, ahova ha a japan kontaktom nem kiser el, meg valoszinuleg most is keresnenk.
17.30-kor volt kapunyitas, es 18.00-kor kezdodott a koncert.
Sajnos nem emlekszem 100%osan a setlistre, de remelem felkerul majd valahova, es fel tudom en is eleveniteni.
A bejutas nagyon egyszeru volt, mert valamiert ugy tunt, hogy kevesen vannak, pedig elvileg 1700-an voltunk, mert annyi ulohely volt a helyen. Ja igen, mind ulohely volt, es a jegyek meghatarozott ulohelyre szoltak. A csajszi, akitol szereztem a jegyeket fanclubos, es sikerult nagyon jo helyre kapnunk jegyet, mert total szemben volt a szinpad, igaz kicsit messze tolunk, de mivel magasitott is volt, ezert tokeletesen lehetett latni mindent.
Annyit az ulohelyekrol amugy, hogy 18.00kor leoltottak a lampakat, erre mindenki felpattant, es ug is maradtunk vegig.
Kozben anni gyors kiterot, hogy elnezest, ha nem tul osszeszedettek a gondolataim, de itt vagyok meg japanban, egy kb 10 negyzetmeteres szobaban 3man, es nehez figyelni az irasra is. XD
Szoval 18.00 lampa leolt, nep felall, es Razzle Dazzle Fragile, ami ugy nezett ki, hogy volt egy ilyen feher atlatszo fal a szinpadon, es arra vetitettek fel ritmusra a Cd boritot.
Aztan azt hiszem Razzle Dazzle volt az elso dal, majd a Dokudanjou Beauty (single version), Pixy, Hamushi no you ni, Django, majd a Kyouki no Dead Heat, es itt vesztettem el a fonalat, pedig probaltam nagyon figyelni, hogy miket jatszottak, de sajnos nem tudom felsorolni pontosan.
Amiket viszont biztosan jatszottak, csak a sorrend nem tuti, az album tobbi dala, a Victims of Love uj verzioja (szerintem jo lett), Sane, Kuchizuke, de a single version, Gekka reijin (utobbi ketto a vege fele).
2 encore volt itt is, az elsoben ment a Montague, a 2-ra meg emlekszem, mert 2 nagy kedvenc, a Mad es az Iconoclism.
Az elso encorenel megint leeresztettek azt az atlatszo vetitot, es ugy adtak elo a dalt, mikozben a kivetitore effekteket vetitettek. Rohadt ertelmetlenul fogalmaztam meg, bocsi. Nem emlekszem sajnos, hogy melyik dal volt, de utana jott a Montague.
Oszesen tobb mint 2 oras volt a koncert, raadasul ugy, hogy keveset is kommunikaltak a kozonseggel.
Imait imadtam nagyon, o volt maga a fanservice. XD A ruhaja is nagyon tetszett, ilyen feher basanadrag volt rajta, zold inggel es fekete mellennyel, es a haja sima fekete, mint mar az elottem linkelt kepeken is.
Sakurai-san piros-fekete kockas zakot meg nadragot viselt meg ugyanebbol egy szoknyat is. XD Viszont a haja nem tetszett annyira, mert ilyen rovid volt, es hatranyalt.
Hide csak ugy tette a dolgat, neha elore jott, aztan hatra.

Yuta volt aranyos nagyon, o tobbet foglalkozott a kozonseggel, dobalt be pengetokat is tobbszor is, meg pacsizott, es tobbszor elore is jott.
Django-nal volt a fan service, amikor Sakurai-san Imai seggere csapott. Volt is vinnyogas rendesen.
Mivel nem ilyen club koncert volte, ezert nagyon tetszett, hogy volt levego, es mivel mindenki a sajat szeke elott allt, ig volt nemi terunk is. Nem tapostuk egymast, es mindenki tenyleg kulturalt volt.
Amiket lehetett venni:
Meg a koncert elott bevasaroltunk, hogy ne fogyjon el a vegere. Ott sem volt tomeg, gorsan haladt a sor.
Vettem taskat, ilyen kisebb photobookot, nevjegykartyatartot, az uj cd cd+dvd valtozatat meg a Dokudanjou Beauty singlet. Volt meg csomo fancucc, de mondhatni rohadt draga, ezert nem tudtam hozni. Majd kepet csinalok otthonrol.
Kaptunk ilyen kerdoivet is a koncertrol, hogy melyik szam tetszett a legjobban, hogy tetszett a koncert, hol vesszuk a cdiket, honnan jottunk, es mit uzenunk nekik. A Kuchizuket irtam a legjobban tetszett dalhoz, mert annyira tokeletes hangzasa volt, es nagyon jol lehetett hallani Sakurai-san hangjat. Amugy nagyon jol megvolt mind a hangszereles, mint a fenytechnikak.
Abszolut elfogult vagyok amugy is, de igy elo utan plane azt kell mondjam, hogy szamomra a vilagon az o hangja tetszik a legjobban. Eloben kimondhatatlanul jo volt.
A fenyek nagyon tetszettek meg, teljesen osszhangban voltak a dalokkal, es minden nagyon profi volt.
Viszont most ennyi, mennem kell sajnos, ha van kerdes, batran, meg ha meg eszembe jut valami, akkor elmeselem, csak most tenyleg egy gyors ismerteto miatt irtam le ezeket.
Udv!