Na rég voltam itt
Kanmuri mestert nem szídni, mert valami hihetetlen szinten zseniális arc. Vasárnap akartam koncertre menni, de nem volt rá pénzem :/ Nagyon bánom, de majd jövőre pótolom.
A kanmuri jelentése tényleg korona, de ez a fickó neve igazából. Tetsuyoshi Kanmuri, olyan ez mint Kalapács Józsi meg a Kalapács zenekar. Egyébként Kanmuri hihetetlenül vicces, ha érted, hogy miről énekel. Direkt veszi hülyére az egész figurát. Elsősorban egy idióta, csak másodsorban egy zseniális hangú metal énekes. Egyébként ő énekelte fel Krauser-t a DMC filmben.
http://www.youtube.com/watch?v=sd54ArQb11I
A boltos jelenetben azt mondja a srácnak "Csak szólok, hogy a Bon Jo Bi nem metal!"
Az akuma no keiyakusho album meg olyan szeretem is meg nem is cucc sztem. Sex MAchineguns csak gyorsan letolta, ahogy várni lehet Anchangtól. A Show-ya érdekes és talán a legmeglepőbb, mert egyáltalán nem ilyen a hangzásuk, de nem biztos, hogy örülnék, ha a következő albumuk így szólna a klasszikus hangzás helyett. Az Earthshaker, az XYZ->A átdolgozás hibátlan, tökéletesen áttették a saját hangzásvilágukba a dalokat. A Galneryus meg olyan amilyen, már alapból sem szeretem Syu-t, de ráadásúl leszólta Luke Takamura-t és ezt a dalt úgy ahogy van. Nem tom, hogy akkor minek kellett szerepelni az albumon...
A Zigoku Quartett is teljesen átültette a dalt a saját stílusukba csak az a baj, hogy ők szarok alapból
Kanmuri zseniális, ez alapvető. A kedvencem az ő dala a lemezen.
A hátramaradt dalok gyenguszok nagyon.