Nem hivatalos, de úgy tudom, Yuki szimplán azért fújta le a Budoukan-os live-ot, mert nem töltötték volna ki a rajongók, és veszteséges lett volna (?). Azért ebben van ráció, a Budoukan nem egy mini live house, ehm
És csak engem idegesít egy egész picit, hogy pofába húzzák le az újabb és újabb bőrt a Hurry X'mas-ről a fiúk? Mármint oké, hogy új dizájn meg minden, de legalább lenne valami extra új szám mellé, vagy valami, ez így... annyira arcba megy, hogy a píz köll nekik. Persze ezt eddig is tudtuk, de azért... xD Mindegy, a rénszarvas cukker (de a grafikán még mindig 2 térde van a jobb lábán... wtf xD)
Az újévi live meg nagyon limited, sajna mi is próbáltunk rá jegyet szerezni (fanclubbon belül), és még így se sikerült... Reméljük hamarosan rendes live lesz, nem ilyen szűk bandában. És azért jó lenne, ha nem egy tokióival szúrnák ki az ember szemét, hanem rendesen bejárnák az országot (vagy országokat!

)
Teccu új single-je nekem is bejön, olyan bájos

Viszont ez biztos, hogy official borító az albumról? o.O Most nagyot néztem... kinőtte volna a pinket, és bekeményít súlyzókkal? xD
A Kouhaku Utagassenben a férfi (fehér) és a női (piros) énekesek/együttesek lépnek fel, mindenféle korosztályból (veterántól kezdve shota poppig bármi). A nézők meg a zsűri pedig pontozhat, hogy a párosával fellépők közül (egy fehér, egy piros, stb.) melyik tetszett neki jobban. Azért szoktak vegyes bandák is lenni, szóval nem olyan szigorú a határvonal. Mondjuk vicces, mert most épp kisebb port kavart a hírekben, hogy az újonnan betörő k-pop bandák nem kaptak helyet a Kouhaku-ban (elvileg szigorúan meghívás alapján jöhetnek csak ide fellépők). Ez azért is fura szerintem, mert emlékszem, hogy már tavaly is volt random koreai akárki, aki táncikált... na mindegy, bocsánat, ez már erősen off ^^"