Jigsaw wrote:
Halihó! Hát nemtom, van aki órákkal (vagy akár napokkal) kapunyitás elõtt kinn szokott ácsorogni a koncerthely elõtt, de szerintem nyitás elõtt fél-egy órával bõven elég beállni a sorba. Legalábbis én eddig akármilyen koncerten voltam, nem volt hátrányom abból, hogy "kényelmesen" értem oda (sõt, akik idõtlen-idõk óta sorbaállnak, könnyebben rosszul lesznek/elájulnak/stb. koncert alatt, pláne elöl). Benn meg szerintem mindig lehet apránként úgy helyezkedni, hogy neked a legjobb legyen. Meg ugye kultúráltság és love&peace (ami nem nagyon szokott meglenni sehol, de sebaj xD).
ööö nemtom ez mennyire volt hasznos.

Sz'al röviden: szerintem nem nagyon van különbség, nincs semmi extra dolog, amire figyelni kellene (max. arra, hogy nem lehet koncerten fényképezni/videózni, és lehet, hogy le kell adni a kamerát konci elõtt, ha viszel).
Ja, és üdv a fórumon!

Köszi szépen. Én sem hiszem, hogy túl korán ki akarnék menni, amikor 2-3 órát vártam a Diesel előtt az is nagyon hosszúnak tűnt, pedig akkor társaságban voltam, fényképezni meg nem szoktam koncerten *jó kislány módjára betartja a szabályokat* bár a fénylépezésre szinte teljesen alkalmatlan őskövület telefonomat is gyanakodva nézték a securitysek egyszer...
A DVDknek meg jó hogy lesznek, bár nem hiszem, hogy lesz rá pénzem mostanában...