pocketlawyer wrote:
A koreai részhez csak annyit, hogy BoA pl. hatszor lépett már fel, a tavalyi ugráló koreai valakik a Tohoshinki volt, akik milliós rajongói bázissal rendelkeznek Japánban, idén pedig sz'tem Johnny bácsi intett be az Avex-nek, így pedig értem a felháborodást.
De BoA azert mar egyreszt nagyon regota jelen van Japanban, es nem is igazan koreaikent vonult be, hanem "japankent" a koztudatba (oke, hogy a tobbseg tudta egybol, hogy koreai, de BoA pl. eleve tudott mar iszonyat jol japanul, japan piacra lett felkeszitve, szanva, stb....). A Tohoshinkire emlekszem, spec egy masik koreai fellepore gondoltam a tavalyi felhozatalban (akinek nem tudom a nevet, es csak ket szam kozott "atvezeto" tancos volt, azt hiszem nem is hires, de ugy remlik, hogy koreai volt). Tohoshinkiek meg visito fangirl lazt valtottak ki mar a fellepes elott joval, szoval ok oke. En most inkabb az ujonnan Japanba berobbant bandakrol beszeltem (Girls generation pl.), akiket nem hivtak meg.
Hurry X'mas meg oke, hogy jon hozza uj koncert felvetel, de azert egy uj atdolgozast/vmi extra karacsonyi szamot, ami mondjuk mas mint ez, azt is rapakolhatnak (tudom, telhetetlen vagyok xD De akkor se fogja az ember sokadszorra is megvenni ugyanazt a single-t, csak mert mas video jar melle...^^")