Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 7:21 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 2:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nem a zenei felhozatallal volt a bajom, hanem a társasággal és amíg nem javul a helyzet, nem kívánok buliban megjelenni.
Ahhoz azért pofa kell h részeg tizenéves kispicsa ököllel szájbaverjen, mikor kivitetem sétálni a biztonságiakkal.
Az ismerősöktől ezúton is elnézést kérek, amiért csak úgy lepattantunk fél 3-kor, de jobbnak láttam lelépni mert a pultos fogott le mielőtt széttépem azt a kis kurvát.
Nesinek itt üzenem h legközelebb olyan társaságot verbuváljon magának, aki tud viselkedni, nem okádik össze mindent és legfőképpen nem verekszik.
Csak azért nem csinálok ebből nagyobb ügyet - mert megtehetném - mert annyira ganéj nem vagyok h Case alatt vágjam a fát, de az egész Nipponnak örökre betehetném a kiskaput, a Yuk-al együtt.
Sz'al köszönöm szépen, kurva jó szilveszter volt, nagyon megérte *note my sarcasm*

Edit: És nem vagyok hajlandó visszafogni magam, se a trágárságokat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 4:15 pm 
Member

Az állítólagos éjféli pezsgőakcióról tud valaki valamit?
vagy csak nekem maradt ki teljesen? :D
Jaaa, és a pénztárcának meglett a gazdája, amit hajnalban találtam? ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 4:42 pm 
Senior Member

Jó reggelt! Nagyon jó volt a buli ismét, és zeneileg szerintem most sikerült megtalálni a középutat. Elősször azt hittem túl kicsi lesz a hely ennyi embernek, de végülis teljesen jó volt. Amúgy meddig tartott végülis? Mert mi kb fél6-ig maradtunk és még akkor is táncikáltak elég sokan. Ja rám 3 féle piát öntöttek részegen (bor, pezsgő, whiskey) plusz kiverték a kezemből a poharat egyszer. (hálistennek azért szájba nem b***tak! :dance: )
És szerintem pár idióta tinilány miatt, akik kb most ittak először életükben, nem érdemes kihagyni egy bulit sem. De ez csak az én véleményem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 4:51 pm 
Elite Member

ishii wrote:
Az állítólagos éjféli pezsgőakcióról tud valaki valamit?

Wááwááwáá!! Te agy az!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!! Igen, megvan, én lenni, ama kis bohókás enyhén akkor még ittas, most csak lazán picit másnapos lány, aki elhagyta felelőtlenül. Nagyon köszönöm, h megtaláltad és eljuttattad az illetékeseknek!! :D :heart:

Jah, és a pezsgőről én sem tudok semmit :S Egy kis pohárban láttam inni a többiek...de h akcióban történt-e azt nem tudom. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 4:57 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ktai wrote:
(hálistennek azért szájba nem b***tak! :dance: )
És szerintem pár idióta tinilány miatt, akik kb most ittak először életükben, nem érdemes kihagyni egy bulit sem. De ez csak az én véleményem.

Örülj neki.

Egyébként meg szívem joga h mit csinálok, nem csak ebben a buliban rohangálnak seggrészeg tizenévesek akik nagylányoknak/nagyfiúknak képzelik magukat.
Ezzel csak annyi a baj h lassan 24 éves leszek és belátom h ez a társaság így nem képvisel mérhető szintet. Aki meg korpa közé keverdik, tudod, azt esetenként megeszik a disznók.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ktai wrote:
(hálistennek azért szájba nem b***tak! :dance: )
És szerintem pár idióta tinilány miatt, akik kb most ittak elõször életükben, nem érdemes kihagyni egy bulit sem. De ez csak az én véleményem.

Szerintem, a hallottak alapján van különbség a 'pár részeg tinilány' és az 'orcán ver téged egy részeg tinilány' szint között. Félreértés ne essék, engem is öntöttek már le, és csaptak meg koncerten, de azok olyanok voltak, hogy számítottam is rá, mert olyan volt a koncert. Szóval azért van különbség az Aruval történtek, meg a pár részeg tinilány között.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:14 pm 
Elite Member

Ktai wrote:

Az a probléma, hogy nem pár idióta tinilányról van szó, hanem elég sokról. Rendben van ha iszik az ember, de ne igya már magát olyan szinten le, hogy a földről nem tud felkelni. Meg rendben van, hogy dohányzik az ember én is teszem, de figyelek arra, hogy ne mások arcába menjen a füst és ne égessem ki őket. És sajnos nem ez volt az első eset...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:16 pm 
Newbie

woot szerintem nagyon jó volt *___*

kb minden olyan korai számot leadtatok amit imádok <3

köszi case & ji x] <3

[ ex. NiikuraKaoru, forum member vagyok am, csak uj Log-in-nal :D szoval szo sincs newbiekodásról -.-" ]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:16 pm 
Member

Mng wrote:
ishii wrote:
Az állítólagos éjféli pezsgõakcióról tud valaki valamit?

Wááwááwáá!! Te agy az!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!! Igen, megvan, én lenni, ama kis bohókás enyhén akkor még ittas, most csak lazán picit másnapos lány, aki elhagyta felelõtlenül. Nagyon köszönöm, h megtaláltad és eljuttattad az illetékeseknek!! :D :heart:

Jah, és a pezsgõrõl én sem tudok semmit :S Egy kis pohárban láttam inni a többiek...de h akcióban történt-e azt nem tudom. :)

Ennek nagyon örülök, remélem minden benne van :D
Éncsak annyit néztem, hogy hátha találok benne valamilyen iratot, vagy bármit, ami segít beazonosítani.
Örülök, hogy Case sikerrel járt, és hogy visszakaptad a tárcád :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:19 pm 
Member

Ayumi wrote:
Ktai wrote:
És szerintem pár idióta tinilány miatt, akik kb most ittak elõször életükben, nem érdemes kihagyni egy bulit sem. De ez csak az én véleményem.

Az a probléma, hogy nem pár idióta tinilányról van szó, hanem elég sokról. Rendben van ha iszik az ember, de ne igya már magát olyan szinten le, hogy a földrõl nem tud felkelni. Meg rendben van, hogy dohányzik az ember én is teszem, de figyelek arra, hogy ne mások arcába menjen a füst és ne égessem ki õket. És sajnos nem ez volt az elsõ eset...

Valaki az én kabátzsebembe is beleejtett egy égő cigit, egész szépen ki is égett a zsebe. Nem teccik, de ez van, ez velejár :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:20 pm 
Newbie

jaj amugy találtam egy telót tegnap, Nokia o.O
ha valakinek hiányzik, szoljon és eljuttatom hozzá ><;;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:30 pm 
Senior Member

@Bíborhold:Persze hogy van, nem is akartam összehasonlítani a kettőt. De nem hiszem hogy feltétlenül korpa közé kéne keveredni. Én például magasról le****om ezeket, nem beszélek velülk stb. És a társaság is azért hálistennek elég vegyes összetételű, vannak idősebbek is, meg bízom benne, hogy nem minden tizenéves ilyen elvetemült gané. Olyan hely/társaság pedig nem létezik, ahol nincsenek alja emberek. Csak valahol ezek dorogosok, valahol droidok van ahol pedig részegen ténfergő, visítozó tinik. Én tudom, hogy a személyes tapasztalat más és nem is akarlak győzködni, meg hát értékrend kérdése az egész...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:32 pm 
Senior Member

Hali!

Zeneileg tényleg egész jól el lett találva, bár az elején kib.szott hangos volt, és 1 szám a hangfal előtt olyan fejzúgást okozott, hogy hajajjj....
A csöpögős plafon kiakasztott. Valami vöröses vizes trutyi csepegett.
Mindenhonnan. Állandóan. Nem lehetett menekülni előle, és ettől hisztis lettem.
A részeg kis- és nagylányok borítottak az asztalokról mindent, hol az orrom előtt, hol a mellettem levő asztalnál... a saját lábukon nem bírtak megállni.
Szerencsére nálunk nem történt személyi sérülés (buli után nekem sikerült szereznem persze a saját figyelmetlenségemből xD) de azért nem volt kellemes látvány.
Az is tetszett, hogy 1 órával tovább tartott, mint a többi buli szokott.
Összességében meg... sok minden történt, amit még át kell gondolnom. :D

Pussz mindenkinek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:34 pm 
Forum Addict

Hát... maga a buli jó lett volna, de azért némely embernek van bőr a pofáján, elég vastag, főleg, mikora backstage-ben közöltem egy csajjal, hogy menjen ki a cigijével, mert rosszul vagyok a füstjétől, mire a barátnője azt mondta, hogy akkor menjek ki én.
Pedig ott nem is szabadna dohányozni, mégis állt ben a füst >__>"
Na mindegy. Járhattam volna rosszabbul is. :roll:
Azért köszönöm a bulit mindenkinek, aki normális volt, meg akikkel táncoltam, főleg a fél hat környékén történő elmeborult, fél táncteret betöltő hülyéskedést Hironak <3
Én is erősen fontolóraveszem, hogy menjek e egyáltalán februárban a bulira, mert elértnk egy igencsak tarthatatlan szintre :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 01 Sat, 5:41 pm 
Elite Member

ishii wrote:
Valaki az én kabátzsebembe is beleejtett egy égő cigit, egész szépen ki is égett a zsebe. Nem teccik, de ez van, ez velejár :D

Akkor biztos velem van a baj, ha én nem tartom velejárónak azt, hogy az ember kabátzsebébe beleejtenek egy égő cigit. o_O;

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour