Shizu wrote:
Case wrote:
Szerintem biztos felbukkan valahol hamarosan, meg idővel gondolom majd dvd kiadás is. A következőt meg igyekszem majd elcsípni... hazai idő szerint mikor van ez? O_o
Jah, a DVD.... mint megtudtam az hazai pínzben röpte 15 rongy xDDDDDD
Őszinte leszek, a leghalványabb fogalmam sincs. Ismerős olvassa a V-blogokat, asszem talán Yuki írta hogy mikor lesz az első. Szóval nekem is úgy szoktak szólni. xD
Fru próbálta felvenni, de veszettül akadt, szóval nem sikerült :/
jha, mert folyamatosan pufferelte az adást a gépem -___-; pedig délután olyan szépen ment, és olyan jókat röhögtem az esti műsorokon XD
node, igen, lesz dvd, cédéjapánon 15ezer forint körüli áron, de ebben benne van mindenféle felesleges cucc (díszdoboz, deluxe kiadású booklet, 2 dvd-s változat, nemtommiért, mert 40 perc lesz a 10+2 rész XD komment az összeshez olyan Urakizoku stílusban XD) én megrendelném, de mikor lesz nekem ennyi pénzem XD
szerk: nem 40 perces lesz a dvd XD nem tudom a másik helyen honnan szedték, de több infó, akit érdekel ^^"
Release Date: April 27, 2011
Publisher: Geneon Universal Entertainment
①Onegai Kanaete Versailles Collectora BOX【Limited Edition】
No.: GNBD-1621
Price: 7,980 (tax included)
Length: 120 minutes
It will enclude 2 episodes which were not officially on air
Moreover the director's cut edition will also have commentary of Versailles & Koike Rina! a bonus disc full of special recordings+just this one will also include original goods and the fans eagerly anticipated 2 disc limited Collector's BOX!
More information here
②Onegai Kanaete Versailles
No.: GNBD-1622
Price: 3,990 (tax included)
Length: 60 minutes
Also an affordable one will be released at the same time!
The first press will include trading cards!