Na én is idetoltam az arcom.
Először is a koncert nagggyon szuper volt, elégedett is vok, azzal már nem annyira, hogy ilyen kevesen voltunk. Szegény srácok, látszott az arcukon, hogy ledöbbentek, hogy most tényleg ennyi -mármint h ily kevés-embernek kell itt jáccani???! Aztán mikor beindultunk
-ami engem illet én végigcsápoltam az egészet, sőt még a fejem is ráztam xD- tehát legalább tucatnak számítok, kedvet kaptak ők is, akkor már vigyorogtak, és jó is volt ez így. Legalább volt helyem. Most meg izomlázam van.

ÉS pengetőm is csak azé nem lett, mer má nem hajlik elég gyorsan a hátam. Aszittem ott rogyok össze, és amíg én haldokoltam csendben, egy fruska
(mázlista dög-remélem fórumos legalább
) elhappolta előlem.
Aza olyan tűzoltóautó nekem is kéne, csak lehet hogy markolósban inkább...
Hát az odajutás... jah, szerintem én voltam az utsó aki megérkezett- de taxival -és majdnem fénysebességgel lol de qva drágán. És reggel még úgy volt, hogy nem tudok menni, de a főnök megszánt, és bezárhattam egy órával korábban, pont kapunyitásra. Irány a taxi, eleve késésben, ami meg aztán dugóba került... és Glory mondta h ő már nem vár tovább és bemegy.

Mikor megérkeztem, már senki nem volt kinn.

Berontottam, és az első kérdésem, "elkezdődött már?" Erre rámnéz a raszta szekuritis: akkó azé nagyobb zaj lenne.-mondja. ZAJ! Há aszittem leütöm. lol Aztán aszondja: jegyed van már? höh!
És miaz, h csak úgy letegez... NAná...
Ez már hagyomány lesz nálam, h koncertre csak rohanva, munkából vagy ügyvédtől -lásd Miyavi- lol és utolsó percben megyek. lol
ÉS nagyon remélem megyek még, és hogy itthon.

Jó lenne, ha valóban szavuknak állnának, és visszajönnének.
És még annak is nagyon örülök, hogy most már megismertem a pszabit is, meg újra láttam Jigsawt és megismertem még Zsuzsit, akinek remélem, jól sikerült a vizsgája.
És Tatsuro olyan édesen énekelte a corruption-t!
Asszem szerelmes vok. Hárembővítés van kilátásban.
Amúgy Glory figyelted, h a fotós pasi is egész helyes volt? lol
És befejeztem.
És.