Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:45 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 230  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 12:26 pm 
Forum Addict

holnap nagy nagy X Japan bejelentés lesz (via Yoshiki twitter)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 2:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Francia koncert? Eu turné? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 3:03 pm 
Site Admin

Esetleg kiadnak egy vadiúj dalt ami egy örmény-albán-kenyai kalandfilm csak itunes-on beszerezhetõ soundtrackjén jelenik majd meg? :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 10:58 pm 
Forum Addict

Szerintem a következő koncerthez egy 350 ezer férőhelyes stadiont keresnek, aminek a nézőterének 40%át fehér lepellel borítva "staging area" címén szabadonhagyatják, és Jun illetve Hikaru sztárvendégfellépésével adnak 2 napos szuperkoncertet, ahol ők ketten az Orgasm betétjében fogják megmutatni, hogy képesek még zenélni, és az X alatt Toshi nem fog beleférni az On bass heath, taiji, hikaru, on guitar pata, hide, sugizo, jun, on drums yoshiki on vocals toshi c. szöveggel a briddzsbe. Szerintem. És így mind a 9 tah a szinpadon lehet egyszerre.

Btw ti tudtátok, hogy 87 előtt Junon és Hikarun kívül még 1 basszer és 8 gitáros volt az X tagja, akik közül 1 gitáros 1985ben meghalt? Mégpedig ha wikipédia nem csal, akkor egy alapítótag, aki 82től volt zenész. Érdekes...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 28 Fri, 2:31 pm 
Forum Fanatic

A banda egy hároméves szerződést írt alá az EMI Music-kal, aki a lemezeik USA-beli terjesztéséért lesz felelős. A Jade c. daluk így hivatalosan március 15-én jelenik meg, a régóta várt/halasztgatott amerikai debüt albumuk pedig nyár végén.

(gondolom ez volt az a bizonyos hír?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 28 Fri, 6:31 pm 
Forum Addict

hát én is csak ezt találtam. Meg hogy az IV meg a BTBF is meg fog jelenni még a nyári vadonásúj stúdióalbum előtt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 28 Fri, 7:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát én anno megírtam az X-Japan történetét az oldalamra, de nem számoltam kiből hány volt 87 előtt... Voltak egy páran.
Yuji és Tomo voltak 85-ig a két gitáros és Tokuo a basszeros (ő 96-ban lépett ki).

Amúgy a wikipédiával vigyázni kell... Múltkor Gackt életrajzát olvastuk és kiderült, hogy ő igazából Taiji-ra változtatta a nevét és belépett az X-Japan-ba... Jókat röhögtünk rajta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 06 Sun, 11:10 pm 
Forum Addict

holnap megtudunk valami újat a Yoshiki féle FASHION SHOW-ról, amit szervezni fog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 09 Wed, 9:49 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

rest wrote:
holnap megtudunk valami újat a Yoshiki féle FASHION SHOW-ról, amit szervezni fog.

Quote:
YOSHIKI (of legendary X JAPAN fame) held a press conference on February 8th to announce a new fashion event he’ll be heading called “ASIA GIRLS EXPLOSION“, which will be held at Yoyogi Gymnasium on March 6th.

While a fashion event is always exciting, this particular show aims to be one of the biggest events of the year. Rumor has it that the show will host the debut appearance of VIOLET UK, a group that YOSHIKI has been working on for almost 10 years. Smiling fearlessly, the rocker told reporters that his goal was to “overthrow X JAPAN”.

Teaming up with Tokyo Girls Collection, YOSHIKI serves as the event’s creative producer. His decision to launch “ASIA GIRLS EXPLOSION” was inspired by a visit to a Tokyo Girls Collection show last September.

The singer also discussed the relationship between music and fashion, calling them “inseparable”. His goal is to present fashion “from Japan to the world” by introducing a new style.

The event is expected to draw in about 10,000 fans, with tickets costing 10,000 yen (about $100 USD).

As for X JAPAN, the group has signed an exclusive 3 year contract with EMI music to circulate their work in North America. They plan to release their new single “JADE” on March 13th.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 09 Wed, 9:16 pm 
Forum Addict

húúúú nájsz, köszi a cikket ^^Én is kerestem, de nem túl kitartóan (és tök eredménytelenül mellesleg)

Na, de igazából el se hiszem, hogy itt Violet UK lesz a levegőben, gyerekek!
10 év pöcsölésnyüstölésmazsolázásszarozás után talán lesz egy normális VUK produksön!
Pont eszembe jutott nemrég, hogy az X reunoin hogy elbaszta Yoshiki más projektjeit.. SKIN, VUK.. szerintem már a kómásoknak se zongorázik...
Úgyhogy abba a csapdába került a Violet JÚKÉJjel, mint Axl a CD-vel. Akkor, amikor elkezdte csinálni (~10éve) tök menő lett volna, mert akkor az a zene volt a newstream. De mostmár a VUK átmegy retróba :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 10 Thu, 2:51 pm 
Site Admin

Nem értem én ezt a Yoshiki-t, megint belefog valami új nagy projektbe, közben amit elkezdett azt sem fejezte be... Skin, az X Eu koncert, Violet UK ("Rumor has it".. ahaaa... xD). Meg abban az új X kislemezben se hiszek amig meg nem jelenik.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 10 Thu, 3:39 pm 
Forum Addict

Bíborhold wrote:
The singer also discussed the relationship between music and fashion, calling them “inseparable”. His goal is to present fashion “from Japan to the world” by introducing a new style.

Énekes
lol szegényt mindig énekesnek nézik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 10 Thu, 10:05 pm 
Forum Fanatic

rest wrote:
Énekes

Hát igen, még csak az kéne. :beaten:

Egyébként találó ez a Violet UK/G'n'R hasonlat. :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 11 Fri, 5:13 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
rest wrote:
Énekes

Hát igen, még csak az kéne. :beaten:

Egyébként nemrég azt beszélte egy interjúban, hogy eleinte ő volt az énekes (mmint Yo-she-key)
De aztán a többiek megmondták, hogy szar a hangja - saját véleménye szerinte csak vékony és erőtlen. De ToshI megmondta: szar.
És iToshI már csak tudja, a bordaközi idegzsábájával.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 11 Fri, 5:16 pm 
oshare booty
oshare booty

pedig az milyen csodálatos lenne, ha az eddigi csodás dob-zongi-dob futásokat megspékelnék egy maratoni dob-ének-zongi-dob-ének-dob futással. és így 2 riffből meg 5 futásból meglenne minden dal :pinky2:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 230  Next

All times are UTC + 1 hour