Rayna wrote:
Szerintem is tök joo, h ide lett elhelyezve a Groove véglegesen (semmi nem tart örökké, szoval maradjunk annyiban, h amíg csak lehet).
A Diesel szerintem a legigényesebb hely Mo-n. S szerintem koncertekre pont nem a legmegfelelõbb hely, inkább különbözõ DJ-kkel vitt partykra van kialakítva az elrendezése, stb.
Ha nem is a legigényesebb, de tényleg az egyik legjobb party-helyszín lenne, csak a tulajcsere óta vannak némi gebaszok ott. Pl. a hangcucc nem olyan jó, mint korábban volt, amit a legutóbbi ottani NGn már lehetett is hallani. persze bent a teremben még annyira nem lehet hallani a különbséget, de míg korábban a termen kivül is tisztán lehetett hallani, hogy mi szól, oda most már csak valami egybefüggő moraj megy ki, mert egyszerűen ugyanazon a hangerőn nem produkálja ugyanazt a minőséget a cucc. o_o/
pocketlawyer wrote:
Egy praktikus kérdés: Ugye mindenki kap karszalagot, csak másfajtát, annak megfelelően, hogy elmúlt-e már 18?
Azért kérdezem, mert ha csak a fiatalok kapnak karszalagot, akkor ha miután bent vannak, egyszerűen leveszik és kész. Egyszerűbb lenne pecsételni, mondjuk a jobb kézfejre, az könnyebben ellenőrizhető.
Ezen gondolkodtam én is, hogy mit lehetne csinálni, ami biztos megoldás, arra is gondoltam, hogy lehet a 18 pluszosoknak kellene karszalag, hogy ők már alkesz pozitívak. :'D