Mng wrote:
Ezzel majdnem teljes egészben egyet értek, csak Break Me-t én felcserélném a Vortexre! Nekem van valami abban a számban, ami nagyon meg fog! *.* Hát azt hiszem, nekem már nem is nagyon tudnak szart csinálni!!

"reménytelen GazettE rajongó" - tudok ebben a tesód lenni? xD
i feel you sista' persze, hogy lehetsz a tesóm xD
Mng wrote:
tudod mi a durva, h szerintem a fele sem fog felkerülni az albumra. Lesz majd rajta, Shiver, vagy Vermin az tuti, meg esetleg An Unbearable fact, Voicless Fear, és Pledge. Ennyi. És a többi új, vagy átkötő dal. A DIMnél is ez volt az arány nem, bár azelőtt azt hiszem nem voltak ennyire termékenyek. Szóljatok, ha nagyon rosszul emlékszem.
De az új albumra már én is nagyon rá vagyok készülve!
Jigsaw wrote:
^ Tudom, vagyis sejtem (általában csak a címadó dalok kerülnek fel a kislemezről, pl. Shiver, Red, Pledge...a Before I Decay nem hiszem, meg még max. 1 db B-side). Csak azért írtam, mert nekem fura ez a nagy kislemezdömping már másfél éve, album meg még sehol. Arra emlékeztet, amikor a BUCK-TICK kiadót akart váltani, de még a szerződésükben bennevolt x db kiadvány, ezért kislemezekkel töltötték ki, és a "jó cuccokat" meghagyták a következő, (másik kiadós) albumra.
Na mindegy, csak próbálok valami logikát fellelni benne. xD
imádom a srácokat, de sokszor meg sem próbálok logikát keresni abban, ahogy a dolgaikat intézik. utólag úgy is elregélik, hogy mire fel van ez a sok kislemez
egyébként nem nagyon bánnám, ha nem sok kerülne rá ezekből egy albumra, maximum akkor, ha az albumon szereplő többi dal nagyon erős. azt pedig remélni sem merem, hogy a címadók helyett a b side-ok kerülnének fel, pedig azokkal sok esetben jobban járnánk.
mondjuk nem is tudom, miről beszélek, a DIM-ről már első hallgatásra, a felénél tudtam, hogy nehéz lesz felülmúlniuk... de próbálkozni azért szabad volna :Đ