Kezdem azt hinni, hogy rossz az ízlésem. Hát hogy legyek így Himi tesója??
Case wrote:
Jah, az lazán a legjobb Gazette szám az uccsó lemez óta. Luv!
Én nem tudom, nekem ennyire a Vermin nem jött be. :S Mármint jónak jó volt, de annyira összevisszának éreztem. Úgyhogy ma meghallgatom, újra, rendesen az összes kis lemezt!!˘˘
Case! na hogy tetszett??
Himitsu wrote:
mondjuk nem is tudom, miről beszélek, a DIM-ről már első hallgatásra, a felénél tudtam, hogy nehéz lesz felülmúlniuk... de próbálkozni azért szabad volna :Đ
Hát a DIM tényleg... az jah. Liveokban is milyen kurva jó volt. Szépen egybe lőtték, lehet, hogy most ezekkel a számokkal nem akarják szétcincálni a következőt, de szerintem azért felül lehet múlni. *remél* Mindenesetre remélem a következő album nem lesz ilyen sötét és komor, esetleg nehéz, hiába ellen súlyoznak a kislemezek.
Jigsaw wrote:
Csak azért írtam, mert nekem fura ez a nagy kislemezdömping már másfél éve, album meg még sehol. Arra emlékeztet, amikor a BUCK-TICK kiadót akart váltani, de még a szerződésükben bennevolt x db kiadvány, ezért kislemezekkel töltötték ki, és a "jó cuccokat" meghagyták a következő, (másik kiadós) albumra.
A logikád!! :O Azaz... az azért jól hangzik! Találd el jóól!!!! Én drukkolok.
Azon gondolkodtam ma, hogy a VORTEX PV-je még mindig messze jobb, mint a RED-é volt. Most legalább látok mindent rendesen. Szeretnék kérni egy olyan klippet, aminek témája, és története is van, rendes cselekménnyel, és szereplőkkel. Lehetetlen? :S