pszabi wrote:
de akkor meg minek oszlani, ha gyakorlatilag a sessionben mindenki maradt, csak hizumi nem énekel a torka miatt...
Szabi, ki tudja, hogy egyáltalán működik-e majd tovább ez a session.. Végül is poénból alakult vagy 2 éve és csak encore-okon játszottak egy-egy dalt, most meg előhúzták, hogy azért mégis csinálhassanak valamit, de nekem nem úgy tűnik, hogy olyan nagy aktívkodást terveznének ilyen formában. .__.
Jigsaw wrote:
Hát gondolom ha nem japán rock/metalbanda lennének, akkor simán megcsinálhatnák, hogy egy időre semmittesznek (mondjuk pár évig), csak szerintem a japán zeneipari gépezetnek köszönhetően ez ott nehezen működne; (...).
THIS SO MUCH. Valamiből élni kell, és ott abban a darálóban némaságból nem lehet.
Quote:
De hátha majd ők is újjáalakulnak, ha már minden rendbejön, mint nemrég a régebbi VK-bandák (D'ERLANGER, LS, stb), azt pl. simán el tudnám képzelni.
Én is ezen agyaltam, hogy ez az utolsó lehetőség. Remélem, hogy így lesz. Csak mondjuk ez meg a lehető leglehetetlenebb fogalmazás a világon, hogy "there is no good prospect for recovering". Ez mégis mit takar? Még mindig nem tudják mi baja, ezért nem javul? Vagy olyan hosszú időre kell számítani, hogy nem tudják kivárni? Vagy ne adj' isten nem is fog javulni? Ez a tudatlanság iszonyú bosszantó, másrészt meg értem én azt is, hogy a betegség az egy privát dolog.
Áh.. olyan értelmetlen így ez az egész..