Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 12:38 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 125  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 8:31 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Case, én beruháznék erre a bécsi kiruccanásra! :D
Jó lenne tényleg valami közös utat szervezni, busszal kb. 3 óra kijutni, olcsó szállást is lehet foglalni hamar Wombats-ban vagy akárhol.
Ha gond van, németül remekül tudok, szóval szívesen segítek!
Jegyfoglalást majd beszéljük meg idővel aztán irányozzuk be a Császárvárost!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 02 Sat, 3:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pixyfalse01 wrote:
egész egyszerű h miért nem jönnek, a vk kezd lecsengeni az országban, alig voltak OZn, Muccon és Miyavin is, fele annyian se mint 1 éve. japán vonatkoztatású Nana Kitade-n is alig voltak. egyedül a Giru állta meg a helyét, (tavasszal Orochin is jó ha voltak 50en, mikor a hasonló kategóriájú Guilden kb 3x annyian ősszel) eléggé valószínűsítem h Gacktból se lesz nagy profit, úgyhogy, nem nagyon éri már meg a szervezőknek. 300 emberért nem fogják elhozni őket ide.

Nem akarok kötekedni de ebben nincs igazad. Mégpedig azért nem, mert idén egymást érték a nagyobbnál nagyobb bandák az országban és nincs annyi pénze az embereknek, hogy mindre el tudjanak menni. Ha jól megnézed előtte való évben egész évben volt kb 3 nagy koncert, idén pedig csak januárban volt 2! Tavasszal is többen voltak. És augusztusban is ez lesz! Ismerek olyat, aki azért nem tud elmenni Dir en Grey-re, mert Gackt-ot jobban szereti és döntenie kellett, hogy melyikre menjen! Ezért nem lesznek egyik koncerten sem 1000-en! Amikor Miyavi volt az egyetlen nagy fellépő, akkor nem volt kétséges, hogy megtölti a PeCsa-t!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 02 Sat, 3:22 pm 
Elite Member

.

Last edited by pixyfalse01 on 2014 Feb 13 Thu, 8:49 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 03 Sun, 4:34 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayaka wrote:
Azt, hogy Nana Kitadén alig voltak, sztem borítékolható volt, pláne hogy a magyar rajongóbázis főleg nyáladzó keslánykákból áll, akik kétlem, hogy Nana Kitadéra fognak nyálzani. :beaten:
*Orochi meg... hagyjuk már XDD A kutya se ismerte őket, mielőtt be nem lett jelentve a koncert.

Amúgy meg én nem gondolnám, hogy kezd lecsengeni, maximum a jegyek lesznek drágábbak... Szerintem erről van szó, meg arról, hogy mivel besokasodtak a japó koncertek, anyuci meg apuci nem fizet ki minden koncertet, így az emberek inkább válogatnak, hogy hoppá, melyiket is szeretem jobban.

Ráadásul ha jól rémlik a magyar Versailles koncert teltházas volt, kétlem, hogy amiatt ne jönnének ide, mert jajj megcsappant a rajongók száma. Lehet, hogy nem csapott le rájuk senki, vagy más oka volt. Mitt'om én.

THIS. :artist:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 03 Sun, 2:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Gondolkodtam ezen a közös koncertezésen és, ha tényleg többen mennénk együtt, lehet én is beszállnék.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 03 Sun, 5:40 pm 
Member

Bécsbe én is tervezek kimenni, nincs az olyan messze és csoportban mindenképp jobb lenne, mint egyedül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 2:15 pm 
Member

Na mi elkezdtünk már egy kis utazást szervezni Bécsbe. Egy nappal előtte mennénk ki, hát aki szeretne jönni az olvassa el
facebook
vagy itt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 2:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Elolvastam. Sztem azt a részt, h "kint aludnánk egy éjszakát" gondold még át.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 10:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

nos, ha én ki is megyek előző nap, az tuti h a magam szórakoztatására lesz és nem azért h ott dzsihádoljak a Szene kapujában

Jahm am mellesleg busszal a Népligetből sokkal előbb ott vagy és olcsóbb is, valamint szerintem hülye aki októberben az utcán alszik és nem tudom h ezt Bécsben mondjuk a hatóságok mennyire tolerálják, de a ti dolgotok :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 10:21 pm 
Senior Member

Úgy érzem, nagyon megérné kimenni. De mondjuk én simán ellennék egy napot Bécsben is, sztem úgy mégis csak kényelmesebb.

Meg azért abba nem árt belegondolni, hogy októberben simán lehet rohadt hideg, és akkor konkrétan odafagynak az ott várakozók a bejárathoz. (Ha egyáltalán megengedik, hogy ott éjszakázzon valaki.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 10:53 pm 
Site Admin

Jah, én sem tudom, hogy állnak ott hozzá az ilyesmihez. Mondjuk ha valaki kint akar mindentől függetlenül iccakázni, hát hajrá, igazából megvan annak is a maga hangulata meg romantikája, de én biztos, hogy csak a koncert napján megyek majd ki valami dél körüli vonattal.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:02 pm 
Member

erre az éjszakázós hatóságok hogy tolerálják dologra csak azt tudom mondani, hogy voltam már Bécsben koncerten, és én ugyan nem, de ismerőseim kint éjszakáztak a koncert előtti éjjelen a helyszínen, és semmi probléma nem volt.
de hát mindenki aki egy nappal előtte kijön gondolom tisztába van azzal, hogy lehet nagyon hideg és nem kényelmes az utcán éjszakázni de ezt mindenki maga döntj el :) Aki jön szombaton az jön, aki nem az nem. ennyi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hmm... hát ez így kezd nem jól alakulni már most. Egyik kialakulóban lévő verzió se tetszik. XD
Én úgy gondolkodtam, ha már mennék, akkor előbb, mert még sose voltam kint és jó lenne nézelődni is. Viszont az nem körülnézés nekem, h a klub előtt ücsörgök. Szal ebből számomra nem lesz csoportozás, ha megyek is. Részemről meg ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:37 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Olvastam, hogy mennétek ki, két centem az utazással kapcsolatban: OrangeWays buszjáratokat érdemes nézni, messze a legolcsóbb opció (nemrég voltunk, felnőttjeggyel megvolt 6250-ben a retúr), a Pratersternnél rak le, ott az U6 metró megállója, bejutni a városba gyerekjáték.
Kinn éjszakázni szerintem felesleges, de vérmérséklettől függ.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:38 pm 
Senior Member

Én mondjuk ha kimennék szombaton, biztos nem tölteném a klub előtt az éjszakát, annál sokkal kényelmesebb ember vagyok. xD Mindegy, majd meglátjuk, messze van még az október. =)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 125  Next

All times are UTC + 1 hour