Ez az MTV cucc... Hát mi a franc...? xDDD
Meeeg... most, hogy a YG topicban szóba került a dolog, eszembe jutott, hogy itt még nem nagyon volt szó a youtube-os KPop remixerekről, pedig érdekes egy téma..
Szóval ugye baromi elterjedt dolog lett a KPop számok remixelgetése, meg mash-up-ok készítése, egy raklap emberke van (DJ Masa, Areia, DJ Amaya, Robotaki, megmittomén), akik főleg youtube-on terjesztik a saját, homemade remixeiket, amik igazából sokszor nagyon nem úgy hangzanak, mint valami homemade cucc, hanem verik a hivatalos remixeket is (és nem csak kpop számok közt, mert ugye a szar, fantáziátlan remixek nem ismernek határokat. xD). Mondjuk nekem ettől függetlenül kevés volt ami igazán tetszett volna, beléjük hallgatgattam és nem nagyon fogott meg a többségük, de mostanság van ez az Epitone nevű emberke, akinek a cuccaira egyre inkább odafigyelek. Visszahallgattam a korábbi remixeit is és azok az átlaghoz hasonlóan eléggé semmiextrák (alap vokál, plusz némi ütem meg basszos, 'oszt csók), de az újabb dolgai szerintem szenzációsak. Először az
Orange Caramel meg a
High High remixre figyeltem fel, hogy hohó, ezek baromi jók (mindkettőben a refrén utáni részek ütnek a legjobban), de azóta (egy gyengusabb 2PM mellett) csinált egy megintcsak telitalálat
Roly Poly remixet is, legutóbb meg persze az
új 2NE1 számnak ugrott neki ő is.
No, szóval igazából én arra vagyok kiváncsi, hogy ki mit gondol erről az egész KPop remixelősdiről, meg kinek mik a favoritok.
Egyébként ha már Roly Poly, akkor megint van egy
új verzió az MVből, ami még hibátlanabb, meg addiktívabb mint az eddigiek, ráadásul a végén van egy nagyon cuki összevágás nemzetközi rajongókról.