^ kíváncsiságom határtalan, de remélem nem olyan hatalmas, hogy egy napon egy néger férfi karjaiba üldözzön. átnyálaztam a zenéket, és itt az őszinte véleményem róluk...
GARЯNA - Kakure Hanabi: szerintem elmehetnének a Dáridóba, ha még vóna. ezt a dalt hallottam már 600 másik bandától, viszont ilyen gyenge hangot még soha o.o
STELLA... - Abekobena heki: szép, tetszik, kicsit Kagrra, II., de jó értelemben véve. kicsit kiforratlan, de összességében bejön.
Halienju - Hari no sakana: ezt egy porszívón keresztül vették fel?

az énekes meg fáj. rossz. hagyja abba. nem jó. nem akarom. és mi ez a vibrátópróbálkozás? :'D
Homura - tenohira: igazán hősies zene (gyk.: klisé) egy ijesztően oshare hanggal, bár a zseniális keverésnek köszönhetően nem hallok belőle túl sokat.
Hotel Shinigami - White Horror: ez egy kifőzött Aliene Mariage? az énekre nem mondok inkább semmit. a random szinti meg nem túl kellemesen creepy :Đ
Vier la drain - Kimi ga egao de arimasu youni: a keverés jó! *0* a zene egyébként szörnyű. aztán az énekes hangjáról eszembe jutott egy olyan jelenet, ahol a száz holdas pagonyban a hupikék törpikéket análba tolják a gumimacik. nem volt jó.
Kiki - Yuugure Serenade: azt hiszem, ezt a dalt is hallottam már párszor :Đ egyébként a hangszerek és az ének is úgy szét van esve, mintha egy alsó tagozatos óvodás csoportot hallgatnék, akik idő előtt leittasodtak pár őrizetlenül hagyott hangszer közelében. borzasztó.
MaRiLL - Neko: ez a zene egészen tetszett az elején. jópofának indult, felcsillant a remény szemeimben. aztán ELKEZDETT ÉNEKELNI. ÚRISTEN. nem gyenge a hangja, de nem is erős... inkább azt mondanám, hogy nincs. mintha egy székrekedéses, 50 körüli csőotaku próbálna énekelni, aki már 6 hónapja nem szólt senkihez, és mindezt úgy tenné, hogy ne ébressze fel a kispárnáját.
no offense, csak ezt gondolom.
azt hiszem, ismét felhagyok egy időre az indies bandákkal való próbálkozással.