Bíborhold wrote:
Naaaaah, végre valahára meghallgattam normálisan, odafigyelve az indie válogatást! xDD
nekem az első jobban bejött (az változatosabbnak tünt, ezen nekem bőven túl sok volt a chill), ennek főleg az elejével nem tudtam mit kezdeni, ott volt jópár dal, ami nagyon nem jött be, de aztán később javult az arány és sikerült pár új, érdekes csapatot felfedezni, szóval köszi! ^^
Ésss... akkor amit közben, számonként összeirogattam gyorsan:
ROTH BART BARON -
王舟 -
mmm - Ez nem rossz, olyan kicsit mint a
Rio En Medio, de annyira ez se jött be.
Owllights - A zene még oké lenne, bár az is eléggé semmi-extra, de az énekes megöli az egészet
TLKY. - Ez viszont kis kellemes háttérzene feelinges cucc
the mornings - Hatalmas! xD Mintha valaki egymásraszabadította volna az Aburadako-t és a King Missile baromkodását.
another sunnyday - õket asszem már hallottam.. a zene nagyon jó kis nyugis, az ének ellenben annyira nem jön be, de nem vészes az sem, szóval egész hallgatható a végeredmény.
BYEE the ROUND - Nem rossz, de valahogy ez sem az igazi, túlzottan tucat indie-rock hangzás
Hystoic Vein - Jópofa dögös karcos kis garage cucc, az ilyeneket szeretem, meg a csaj hangja is nagyon passzol az összképbe.
ハイスイノナサ - Ez tetszik, kifejezetten kellemes kis nyugizene.
Sorrys! - Jófajta sikitozós, kiabálós izé, tetszik ez is. ^^
miscorner/c+llooqtortion (mi ez a név...? xD) - Nagyon zongoráznak, meg nagyon dobolnak, de ez így nekem kevés..
Merpeoples - Az õ dolgaikat már ismertem, meg szeretem, ez a szám meg az egyik legjobbjuk.