O-chan wrote:
Rin wrote:
hmmm...és milyen jó, hogy... na nem panaszkodok... rólam miért nincs egy szó sem? biztos nem vagyok elég csinos

Szerintem meg *CENZURA**CENZURA**CENZURA* és a nagyok *CENZURA**CENZURA**CENZURA* *CENZURA**CENZURA* meg akik csók...*CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZURA*
tehát ne is várd*CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZURA* tudod mi volt*CENZURA**CENZURA**CENZURA*!
Megértetted?

:D:D
..............? Rin, meg Orcoo, most nagyon nem értem, hogy mi a probléma.. Ji beelözött és kb leírta amit akartam én is. most komolyan.. ez egy beszámoló a koncertröl, egy átlag látogató szemszögéböl. aki tényleg abszolút külsösként érkezett oda és nem ismerte és nem is kellett, hogy ismerje a szervezési részleteket. ez a beszámoló
nem a szervezökröl szól. megnézel bármilyen koncertbeszámolót, sehol nem fogsz a szervezökröl névszerü felsorolást találni. érdemes megnézni, hogy rólam sincs benne egy szó se, csak meg vagyok említve mellékesen, ugyanúgy mint bármelyik másik DJ, meg soundofjapan-ról se írnak semmit és ez így van rendben, mert ez egy
koncertbeszámoló. pont. meg tudjátok magyarázni, hogy pontosan mi a gondotok, mert tényleg nem értem.. o_O