Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:23 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 12:58 am 
Elite Member

Fenomenális volt!!! Olyan régóta vártam már rá, és annyira ütött, hogy azóta sem jutok szóhoz, el se hiszem! És ők is jól érezték magukat, nekik is tetszett, és úristen, Kyónak milyen odabaszós hangja volt, és Toshiiiii, hát ő vmi kurva aranyos volt, ahogy végig ugrálta és spannolta a közönséget! Ez így a best volt ebben az évben! :)
Köszönöm mindenkinek, akivel együtt lehettem, és élőben is láthattam a fiúkat!

Himi: ^^ Örültem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 8:54 am 
Site Admin

koncert: 10/10
ennyi

és egy élmény volt találkozni egy csomó rég látott (meg nem olyan rég látott xD) ismerõssel. :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 9:58 am 
Senior Member

Valaki majd dob egy set list-et? Köszi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 10:07 am 
oshare booty
oshare booty

http://www.setlist.fm/setlist/dir-en-gr ... 0f358.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 10:20 am 
Senior Member

pszabi wrote:
http://www.setlist.fm/setlist/dir-en-grey/2011/club-202-budapest-hungary-5bd0f358.html

Köszi szépen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 11:06 am 
Forum Expert
Forum Expert

Egy álmom vált valóra, nem találok szavakat :boogie:
Romokban heverek, nem hallok a fél fülemre, a nyakam egy merő görcs

eszméletlen volt, hipnotizálva álltam ott, főleg amikor ain't afraid to die
én azt hittem, meghalok

Jó volt mindenkivel találkozni, régiekkel és újakkal, magyarokkal és külföldiekkel egyaránt! :smile2:

A közönség - pogózókat leszámítva - nagyon kulturált volt, a klub is és a személyzet is - külön köszönet nekik a segítségért!

És még mindig nem hiszem el h lepacsiztam a DEG turné menedzserével, Rick-el a hepaj után 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 11:21 am 
Member

Aru wrote:
hipnotizálva álltam ott, főleg amikor ain't afraid to die
én azt hittem, meghalok

Látom más is így volt rajtam kívül. :D

http://vadooc.blogspot.com/2011/08/dir-en-grey-koncert-20110818-budapest.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 11:43 am 
Forum Addict

A sorban állás és a meleg rettenetes volt,de amint elkezdődött a koncert már el is felejtettem,hogy valami rossz volt előtte.
Hihetetlen élmény volt őket itthon is látni. Újra és újra bebizonyítják ezek a srácok,hogy mennyire zseniálisak.
Koncert után próbáltuk megtalálni a megfelelő szavakat,de nem sikerült. És még most sem igazán. Egyszerűen hihetetlen jó volt és kész.
Remélem visszajönnek még. :] <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 1:58 pm 
Member

A koncert tökéletes volt. Most röviden ennyi.
A sorban állásra már mondjuk ugyanezt nem tudom elmondani...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 2:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

*jön, és belerondít az idillbe*

Nekünk nem tetszett. És akkor még finom voltam, és nőies. Kb a felénél kijöttünk, mert ami ott benn folyt, azt már nem bírtuk tolerálni. Meg se vártuk a végét, hazajöttünk.

És nem, nem kell megvédeni az együttest, biztos jók voltak, csak mi öregedtünk ki ebből, és untunk rá erre az egészre. Többször nem megyünk (nekünk ez volt a harmadik Deg koncertünk).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 3:41 pm 
Forum Addict

Nekem nem volt bajom a pogózással. Azt viszont nem értem, hogy aki ezt nem bírja, az Miért áll be előre egy ilyen koncerten, ahol nyilvánvaló, hogy lesz pogó?!
Akinek hosszú haja van, az legyen szíves, és fogja össze haját koncert alatt. Mindenki nedves, mások kezére ráragad, és akaratlanul is kitépem haját! Sorry, de azt most mondom, hogy a jövőben, aki kiengedett hosszú hajjal áll előttem, és azok után, hogy felajánlom neki, hogy adok egy hajgumit, hogy kösse össze, majd megsértődve elutasítja, számítson rá, hogy csomókban fog hullani a haja! Sorry :]] Érdekes módon Sayakának fenékig érő hosszú haja van, mégis volt annyi esze, hogy összefonta és felcsatolta!

Mi korán reggel érkeztünk meg a helyszínre, meglepetten tapasztaltuk, hogy nincs kialakulva még sor, pedig voltak már páran… Stuffos emberkét megkérdeztem, és mint kiderült az utca felől lesz a bejárat. Nagyon megörültünk ennek, mert így elsők voltunk a sorban :D Az viszont nem tetszett, hogy ételt, italt elvették mindenkitől / egésznapi élelmet nagy kukás zsákokba dobtak/ majd déltől megengedték, hogy mégis csak beviheted kajádat, meg visszamehetsz az italodért, amit leadtál. (WTF?!) Szóval a Stuffosok máris kaptak tőlem egy fekete pontot. Nap közben többet is kaptak: egy-kettő nagyon bunkón viselkedett.

A másik problémám sorban állás közben, ez a ”számozás egymás között, mi napokkal ezelőtt kijöttünk”. Szerintem ez egyrészről egyenlőtlen, és nem fair volt.
Kap egy számot, mert kimegy két nappal előtte a helyszínre, 5 percig ott tartózkodik, egy számot ír kezére, és felírják egy névlistára… Könyörgöm ez mi már?! Én már régen azt mondom tapasztalva, mi folyik egy sorban állás közben… Szerintem a megoldás az lenne, hogy gondoljanak a szervezők erre is, csináltassanak sorszámos karszalagot (mint pl. Animeconos karszalagok), amit mikor megérkezel aznap mikor a koncert lesz, a helyszínen megveszel. Nem hiszem, hogy ez akkora költség lenne, hogy ne tudnák bevezetni. Így nem lenne tolongás, én voltam itt előbb stb…

Vipesekről tömören ennyit: LOL…. több mint 50% külföldi volt, ennyit erről.

És most a koncertről: :D

Nagyon vártam őket, velük kezdődött el a japán zene utáni érdeklődésem. Azóta is első helyen vannak nálam. Reméltem, hogy egyszer én is eljutok a koncertjükre, az egyik álmom tegnap este megvalósult. Tökéletes volt az első pillanattól az utolsó hangig! Jó volt látni, fiúk arcán is, hogy élvezik a koncertet. Hátsó sorból, sikerült az első sorba jutnunk Sayakával Toshiya és Kaoru elé. :3 Teljesen lenyűgözött Toshiya sajátos basszgitározása. :heart: A koncert vége felé, Kaoru vizes palackja pont a kezemhez esett :O :D Megtartottam koncert végéig, és Risának adtam, mert szerintem megérdemli :D. Viszont amire nem is számoltam, Toshiya felém is dobott egy pengetőt :D. Nem hittem volna, hogy első DEG koncertemen ilyen becses ereklyével fogok távozni :3 A másik fantasztikus hír még az volt számomra, hogy Sayakának is dobott egy pengetőt Toto :D

Megsemmisülve, parányi elemekre hullottam. Csodálatos koncert volt. Köszönöm, hogy eljöttek hozzánk, és remélem, hogy nem ez lesz utolsó :D

Pengetők :)
Image

Edit:

JI: külön köszönet a vízért!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 7:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayu wrote:
A koncert vége felé, Kaoru vizes palackja pont a kezemhez esett :O :D Megtartottam koncert végéig, és Risának adtam, mert szerintem megérdemli :D.

Amit itt is nagyon köszönök~ :meow: :heart: Nem gondoltam, h valamit hozok haza, mivel ugye én nem álltam be a sűrűjébe. Szal imádlak, nagyon édes voltál, h odaadtad. :heart:
A pengetőhöz pedig grat! ^^

Am jól éreztem magam, rohadt jó koncert volt, de hát DIR EN GREY ők a legjobbak!! (bárki, bármit mondd, nekem ők) Most nem tudok másra gondolni, se másról beszélni, meg még olyan friss, ugyh normális élménybeszámoló kicsit később. ^^"

Oh, de azt megjegyezném, h azért vicces volt szembetalálkozni egy másik DEG Teammel. :'DDD Ők kik vagy hol, hogyan működnek? Mert én eddig nem is hallottam róluk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 7:34 pm 
Senior Member

Előre leszögezném, hogy nem vagyok egy nagy fan, van jópár számuk, amit nagyon szeretek, és van, amit nem bírok végighallgatni, ez van. A koncert ezért olyan volt, mint vártam. Úgy elhallgattam, elég jól éreztem magam, rossz tapasztalatom nem volt. Toshiya nagyon aranyos volt, rá és Kaorura végig ráláttam hátulról is, nagyon tetszett mindkettőjük játéka, de a többiek is nagyon szimpatikusak voltak. Most azt nem tudom, hogy én álltam annyira rossz helyen, vagy tényleg vacak volt a hangosítás? Kyot egy csomószor alig hallottam. (Más kérdés, hogy amikor annyira nem akartam volna hallani, akkor meg tökéletesen tisztán jött az énekhang. xD Lehet, nekem szelektív a hallásom? O_o ) Maga a hely nekem annyira nem jött be, még mindig a Dieselért sír a szívem, azt valahogy jobban megkedveltem az utóbbi időben. Azt mondjuk rossz volt látni, hogy nagyon kicsi a színpad, és szerencsétleneknek nem volt túl sok helyük, de mondjuk Toshiyát ez szemmel láthatóan nem zavarta. =D
Jah, amit furcsálltam, hogy Kyo mennyire semennyire nem kommunikált a közönséggel. Most már van egy olyan érzésem, hogy nem is nagyon szokott, de tényleg érdekes volt, hogy elmondta kb. 3X, hogy „Last song”, oszt annyi. =/
Úgyhogy végül is úgy érzem, megérte elmenni, de nem lesz a kedvenc koncertjeim egyike, és az együttest sem fogom jobban szeretni, mint eddig. =)

edit: Ami még eszembe jutott, hogy most megint rengeteg ember volt (hátul biztosan), aki úgy üvöltött, mintha legalábbis a leghangosabb találkozhatott volna a bandával. xD Nem is baj ez, főleg egy ilyen kaliberű koncerten, de azért amikor az ain't afraid to die végefelé, még nem a legvégén elkezdik kiabálni, hogy Kyo!! meg Toshiya!!, akkor azért megint kiakadtam. Gondolkodjunk már! Nem hiszem, hogy pont egy ilyen szám "alatt" igényelnék, hogy éltessék őket. (Már ha egyáltalán igénylik.) Talán ez volt az egyetlen, ami nem tetszett, és az emberek hülyeségének tartottam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 9:27 pm 
Member

Én nem voltam egy nagy fan eddig se, ezután se leszek az. Csak úgy kimentem az nap barátnőmmel sorban állni, hogy ne legyen egyedül és valahogy kedvet kaptam a koncerthez és a nagylelkű fanoknak köszönhetően összekapartam egy jegyrevalót (hálás köszönetem mindenkinek aki ehhez hozzájárult ^^  )
Problémáztam hogy jutokbe a klubba mert se szülői nyilatkozatom se kísérőm nem volt, és 16ot még nem töltöttem be >_< De mivel én ott vettem jegyet engem automatikusan beküldtek, hogy megvehessem és a kutya nem kért tőlem semmit.
Eléggé elöl álltunk. A közönség 1-2 kivétellel kellemes csalódás volt. Mondjuk mikor az első szám elkezdődött mögöttem 2 csaj úgy kilőtt előre mintha rakéta hajtotta volna őket előre és az egyik olyan szinten belekönyökölt az oldalamba hogy ezt a pofátlanságot azért nem bírtam csak úgy tűrni és ezt még1x olyan erővel visszaadtam neki plusz hátrébb is löktem ~ ezek után mögöttem maradtak illetve valahová elsodródtak a tömeggel.
Die ellőtt álltunk, de itt végre jól voltak megoldva a dolgok, mert Shinyát is lehetett látni (nem úgy mint pl Girugameshen Ryot :S)
Itt a fentiekben olvastam, hogy a hangosítással volt baj... namármost én azt hittem már nekem annyira tompa a hallásom hogy nem hallom Kyot - bevallom meg is ijedtem és el is keseredtem emiatt, de ezek szerint nem (csak) nálam volt a gond.
A büfé árak nevetségesen magasak voltak inkább mentünk a mosdóba vízért...
A koncert mindent összevetve elég jó volt. Rengeteget buliztam még úgy is, hogy nem a kedvenc bandám és nem ismertem az összes számot. Nekem a színpad háttere nagyon tetszett. Ami kicsit bántott, és furcsállottam, hogy Kyo nem beszélt a közönséggel semmit. Se köszönés, se búcsú semmi.... Érdekes volt. Na mindegy azért nagyon tetszett és remélem máskor is jönnek =)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 19 Fri, 9:34 pm 
Forum Expert
Forum Expert

TinaBat wrote:
Ami kicsit bántott, és furcsállottam, hogy Kyo nem beszélt a közönséggel semmit. Se köszönés, se búcsú semmi....

Nem szokása, max. Japán koncerteken szokott több érdeklődést mutatni.
Elsőre valóban furcsa lehet, de számomra ez megszokott, korábbi koncerteken is mindig ez volt.
Nem azért mert nem szereti a közönséget vagy nem érdekli, egyszerűen ilyen.
Meg a DEG nem is az a zenekar akik a puszipajtáskodásra fektetik a hangsúlyt, sokkal inkább vagy átjön a zenéjükből valami, vagy nem.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour