Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:25 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 24 Wed, 2:38 pm 
Forum Fanatic

Úristen, mik voltak itt, amíg nyaraltam. :'DDDDDDDDD

Na szóval én még csak most jutottam nethez, így csak most tudok írni. xD A koncert marhajó volt!! A zenekar nagyon jó formában volt, Kyo-t élőben hallani pedig még mindig egy élmény! :D Főleg a vokálszólók, huhú! Sajnáltam is, hogy sokan nem bírtak olyankor csendben maradni, dehát végülis már-már megszoktam az ilyen szitukat ebben a közegben (J-rock/VK koncertrejáró közönség nagyrésze). Mindenesetre a dallista tartogatott meglepetéseket, pl. a Fatal Believer-re egyáltalán nem számítottam, a Mr.Newsman-re meg még annyira se! :lol: Utóbbi dal lemezen nem kedvencem, de élőben olyan harapósak voltak a gitárok, nem bírtam nem bólogatni rá. :) És mostmár azt is tudom, hogy a Bugaboo volt az a dal, amit akkor és ott nem ismertem fel, nem is hallgatom sűrűn mondjuk. XD Összbevéve igencsak jó volt a dalválaszték, leginkább az utóbbi három albumra, és a köztes kislemezekre koncentrálva (amit abszolút nem bántam!).

A klub egyébként nekem nagyon bejött, hangulatos volt. Ja, meg jó volt a népekkel találkozni. :) Egyetlen negatívum a koncerttel kapcsolatban nekem a hangosítás volt: a dob lehetett volna icipicit hangosabb, illetve eléggé szerencsétlenül szóltak néha a gitárok (általában Kaoru-é olyan elmosódott és erőtlen volt, Die-nál pedig túl "hasogatós", nála biztos a közép/magas tartomány lett feljebb véve a kelleténél). Na de mindegy, a srácok erőbedobása kárpótolt ezekért a technikai kellemetlenségekért, szerintem jobban bedobták magukat, mint 2007-ben legalábbis.

Szóval zsír konci volt, remélem pár éven belül megint tiszteletüket teszik nálunk! ^^

Ja, és Die szhekszhi nézéséről meg szemkontaktusáról annyit, hogy akkora reflektoráradattal szembenézve garantálom (kisebb színpadokat többször megjárt zenészként), hogy ő onnan fentről egy darab embert nem lát tisztán (max. egy sötét masszát), nemhogy a szemébe tudna nézni bárkinek. :')))

Plusz infó: elvileg a turnén a Tsumi to kisei cenzúrázatlan változatát játszották (amit iTunes-on mostanában adtak ki).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 25 Thu, 5:46 pm 
Newbie

Bíborhold wrote:
Image

Egy ideje nézem a fórumot, és eddig bírtam ki hogy ne írjak, mert ilyenekre nem szoktam, minek. De ez rohadt jó XDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 25 Thu, 6:11 pm 
Newbie

Jigsaw wrote:
Ja, és Die szhekszhi nézéséről meg szemkontaktusáról annyit, hogy akkora reflektoráradattal szembenézve garantálom (kisebb színpadokat többször megjárt zenészként), hogy ő onnan fentről egy darab embert nem lát tisztán (max. egy sötét masszát), nemhogy a szemébe tudna nézni bárkinek. :')))

Nem összehasonlítható a tiéddel az "élményem", de valóban szart se látni a színpadról. A reflektor retinagyilkos, az arcok egyformák, egyszínűek tőle, a szemek nem is látszódnak ( mint egy horrorfilmben). Főleg ha még mozognak is az emberek, kezeikkel vadul kalimpálnak pl XD. Ráadásul ha az előadó éppen, rossz látású, részeg, vagy bódultan/ kábultan /szédülten tántorog, vagy véletlenül sikerült a szemébe világítani a reflektorral, akkor meg pláne nehéz látni is XD. Mindig irigyeltem azokat a hozzászólókat, akik arról számoltak be, hogy a "szemembe nézett xy" T___T.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 25 Thu, 6:20 pm 
Newbie

jadu wrote:
azért a régi német viva tv nem volt olyan jó sem. Én is néztem anno :beaten:

a magyar viva tv sem a legszörnyebb, kérlek, pont annak a korosztálynak ideális, amit becéloztak mint célközönség. period.

oh, és ez nem utolsó reklámnak sem... szerinted hány 12-16 éves plázacicus hallott a Degről? nos, akik meglátogatják a vivatv honlapját és meglátták ezt, azok már igen ;)

T__T nem szeretem a médiát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 26 Fri, 9:56 am 
Site Admin

Ezzel kezdeni az 500. oldalt, waaahh... xDD
Bíborhold wrote:
Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 26 Fri, 11:56 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Ezzel kezdeni az 500. oldalt, waaahh... xDD
Bíborhold wrote:
Image

Az átlag reakció a Dir en Greyre, nem? :artist:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 29 Mon, 7:28 am 
Forum Fanatic

Januárban újra kiadják az UROBOROS albumot, UROBOROS [Remastered & Expanded] címmel: tehát újra lesz masterelve, és ki lesz bővítve. Aminek nagyon örülök, mert az egyik kedvenc Diru albumom, viszont nem valami ütős a hangzása (remélem hasonlóan fasza hangminőséget tudnak kihozni majd belőle, mint a DSS-ből).

edit: ja és az UROBOROS -with the proof in the name of living...- DVD-t is újra kiadják, "extended cut" verzióban (több minden lesz rajta?), Blu-ray változatban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 29 Mon, 7:41 am 
Forum Expert
Forum Expert

Blu-ray-el nem megyek semmire, mivel nem tudom lejátszani, de majd jó igényessen letöltöm, a remastered albumon még agyalok, attól függ, mennyibe fog kerülni.

Egyébként csak nekem tűnik úgy h ez már tényleg totálisan a rajongók lehúzása? :|

Más: lesz koncert is!

UROBOROS - that's where the truth is... címmel, január 22-én az Osaka Jo Hall-ban

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 29 Mon, 9:53 am 
Senior Member

Aru wrote:
Egyébként csak nekem tûnik úgy h ez már tényleg totálisan a rajongók lehúzása? :|

Nem tekinteném annak, ha egy régi albumról lenne szó, de azért az Uroboros még elég friss. Így nem tudom, mi értelme van. Miért nem csinálták meg akkor "normálisan"? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 29 Mon, 3:19 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
Egyébként csak nekem tűnik úgy h ez már tényleg totálisan a rajongók lehúzása? :|

Ugyanez jutott eszembe nekem is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 30 Tue, 8:12 pm 
Forum Fanatic

ÜberProAudio interjú a srácokkal - a stúdióban és koncerteken használt felszerelésükről főleg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Sep 14 Wed, 9:11 am 
Forum Fanatic

Pár kép és setlist a tegnapi japán koncertről

A fellépés címéhez hűen zombi-sminkben nyomták. :grin: A dallistában nincs nagy változás, de játszották a Juuyoku-t.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Sep 14 Wed, 10:34 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Bárcsak ott lettem volna és látom őket így. *___*

Egyébként jól látom, h Kyo megint szőke? O.o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Sep 14 Wed, 12:42 pm 
oshare booty
oshare booty

jóóóó képek!! és jó setlist mellé! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Sep 23 Fri, 7:06 am 
oshare booty
oshare booty

http://www.jame-world.com/uk/articles-7 ... oland.html

lengyel koncert leírása

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour