Jigsaw wrote:
^ Én is már annó első hallásra beléjük szerettem.

Még régen, a régi Monochrome Heaven (akkor még Tainted World) fórumon az adminlány töltötte fel az első kislemezüket, amit tök véletlen vett meg, de ezek szerint jól beletrafált.

Csak az a kár, hogy olyan kevesen ismerik őket, így neten lehetetlen fellelni a cuccaikat (2 kislemez), de ezen lehet, hogy hamarosan tudok segíteni.

Amúgy megfigyeltem, hogy ezek a pár éve működő, kiadóhoz különösebben nem kötött zenekarok általában jó zenét játszanak - mármint hogy ha elindultak egy bizonyos hangzással, amit jól művelnek, akkor nem kell félni (gondolok itt pl. a Munimunira, az emmurée-re vagy éppen a Miss Jelly Fish-re). Csak hát ennek a kötetlenségnek a hátulütője az ismeretlenség és a kiadványok ritkasága - viszont legalább tuti kiforrott munka, amit kiadnak a kezeik közül.
Isten áldja az adminlányt, hogy jó helyre nyúlt! :Đ No igen, bár majd ha kijön a mini-album - és legyünk pozitívak, tételezzük fel, hogy eljut néhány emberhez ಠ_ಠ (többek között hozzánk is xD)- akkor hátha kicsit több figyelmet kapnak majd. És yay~
Igen, ebben határozottan van valami. Ez ilyen "valamit valamiért". Mindegy, örüljünk, hogy egyáltalán van még aki bevállalja így a zenélést. Úgy értem ha akarnának, biztos működhetnének kötöttebb formában is, csak akkor gyanítom nem ez szólna a hangszóróból, ami most.