^ Be lehet lépni a HERESY-be, csak egy nagyon fincsi levelezést kell lefolytatni velük, meg borítékban befizetni a 12e HUF értékű JPY-t, meg ehhez hasonló turpisságok. Én még nem tudtam rászánni magam :Đ Mondjuk így, hogy nem Japánban élsz, "csak" annyi előnye van, hogy kapsz magazint, (Félévente? 1-2 havonta? Nem tudom pontosan, de többször, mint évente 1, ez szinte biztos) és tudsz vásárolni a HERESY SHOP-ból. De pl. FC only koncertekre értelemszerűen nem tudsz menni, ha csak ki nem repcsizel
Megkaptam a limitált TOXIC-omat én is, és WAAAAHH Nagyon tetszik a booklet, gyönyörűek a képek és passzolnak a dalokhoz :3 Mondjuk Ruki engrishén cafrangosra röhögtem magam, egyszerűen zseniális, hogy mennyire borzasztó szószerkezeteket tud összehozni a pasi. Vagy értem, hogy mire gondol, de nyelvtanilag nulla, vagy nyelvtanilag jó, de semmi értelme. Vagy értelmetlen és hülyén is hangzik xD De azért csípem a pasast, csak hát...
Végre megnéztem a PV-t is jó minőségben, és így eléggé elsöprő élmény volt. Teljesen átjön a mondanivaló. A making-hez pedig szerintem valami lavór kellett volna a szám elé... (drool, nosebleed,etc. xD) Nem vót rossz, na xD [/fangirling]
Mondjuk még emésztgetnem kell a hallottakat/látottakat, de eddig úgy érzem, hogy nem okoztak csalódást.