Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 1:03 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 691, 692, 693, 694, 695, 696, 697 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 11 Fri, 8:43 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Case wrote:
Shizu wrote:
Mindig ugyanaz a 15 most populáris amcsi szám, és még a sorrend is ugyanaz.
neee... :retard: ez azért durva. :'D

Ez minden ázsiai országra jellemző kb. Imádom a Party Rock Anthem-et nagyon, de Szöulban azt hittem megverek már valakit, mert MINDENHONNAN az folyt. D:

/off

Akkor már értem, hogy miért történik annyi öngyilkosság... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 12 Sat, 12:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Case wrote:
Shizu wrote:

Ez minden ázsiai országra jellemzõ kb. Imádom a Party Rock Anthem-et nagyon, de Szöulban azt hittem megverek már valakit, mert MINDENHONNAN az folyt. D:

/off

Detto ugyanez itt is. A DJ annyi változtatást csinál a populáris lédi gaga meg a 2000 környékéről itt ragadt számokban, hogy alájuk nyomja a party rock anthem-et xDDDDDDD
Jah és itt vinnyogunk a francia sráccal napok óta, az összes ázsiai országban tánc kategóriában abszolút nyerő a Tektonik.... és nemcsak Mongólia, meg Kína... a koreai lányok-srácok is közölték, hogy jah, az menő xDDDDDD
Szóval ennyit Ázsiáról :'D
A koreaiak egyébként kpop kategóriában ismerik a Sorry Sorry-t, az I'm the Best-t meg a High High-t és nagyjából itt vége is van a dolognak (oké, sikerült találnom körülbelül 2 srácot és 3 lányt, akik még képben vannak, hogy 2PM, meg hogy mi fán terem a Big Bang és a Shinee és csók. lédi gaga bezzeg megy ezerrel =_=)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 12 Sat, 8:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Egyébként szerintem nálunk is ez megy, csak mi nem nagyon megyünk el egy átlag vidéki diszkóba... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 12 Sat, 8:49 pm 
Forum Addict

Shizu wrote:
A koreaiak egyébként kpop kategóriában ismerik a Sorry Sorry-t, az I'm the Best-t meg a High High-t és nagyjából itt vége is van a dolognak (oké, sikerült találnom körülbelül 2 srácot és 3 lányt, akik még képben vannak, hogy 2PM, meg hogy mi fán terem a Big Bang és a Shinee és csók. lédi gaga bezzeg megy ezerrel =_=)

Ez miért meglepő ? Én sem tudnám megmondani, hogy kik a magyar zenei életben "legek" (SP-n és Fluor Tamáson kívül persze)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 13 Sun, 9:42 pm 
Elite Member

Manic wrote:
Shizu wrote:

Ez miért meglepő ? Én sem tudnám megmondani, hogy kik a magyar zenei életben "legek" (SP-n és Fluor Tamáson kívül persze)

Erre szeretnék én is válaszolni. A kettőt ne hasonlítsuk össze. Ha hiszed, ha nem itthon közel nem tolják úgy az ember arcába ezt az egészet. Kint konrkétan mindent az idolok reklámoznak, mindenhonnan ők folynak ezért tud meglepő lenni, hogyha valaki még a "nagyobb" neveket sem ismeri. Itthon nem reklámoz kozmetikai szereket, élelmiszert stb. az SP meg a Fluor gyerek. Amíg nálunk leszarják, hogy ki mit reklámoz addig kint szinte minden erről szól. Ha Sandara Park reklámozza az Etude House-t, akkor az biztos nagyon jó!!!
Arről nem beszélve, hogy Koreában kicsit máshogy működik az otthoni zene mint itt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 6:36 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Manic wrote:
Shizu wrote:

Ez miért meglepõ ? Én sem tudnám megmondani, hogy kik a magyar zenei életben "legek" (SP-n és Fluor Tamáson kívül persze)

Erre szeretnék én is válaszolni. A kettõt ne hasonlítsuk össze. Ha hiszed, ha nem itthon közel nem tolják úgy az ember arcába ezt az egészet. Kint konrkétan mindent az idolok reklámoznak, mindenhonnan õk folynak ezért tud meglepõ lenni, hogyha valaki még a "nagyobb" neveket sem ismeri. Itthon nem reklámoz kozmetikai szereket, élelmiszert stb. az SP meg a Fluor gyerek. Amíg nálunk leszarják, hogy ki mit reklámoz addig kint szinte minden errõl szól. Ha Sandara Park reklámozza az Etude House-t, akkor az biztos nagyon jó!!!
Arrõl nem beszélve, hogy Koreában kicsit máshogy mûködik az otthoni zene mint itt.

Ezzel csak egyetérteni tudok, itt gyakorlatilag nem tudok olyan chipset, innivalót, semmit gyakorlatilag, amin ne lenne valami idol képe rányomva.
Minden plakátról valami zenei idol néz rád, az összes fodrászat tele van velük plakátolva, majdnem az összes srác haja vagy a jrock vagy a kpop idolok hajára van dizájnolva, óriáskivetítőn megy az utcán mindenféle válogatott ázsiai pop videó...
Otthon nincs a szádba tolva minden.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 12:12 pm 
Site Admin

Ayumi wrote:
Case wrote:
Shizu wrote:

Ez minden ázsiai országra jellemzõ kb.
Azért Japán szerencsére kivétel, ott nincs ez a nyugati zene dömping. Jó, én a Jackson haláleset miatt megszívtam, mert akkor a csapból is ö folyt... xDD de azt leszámítva a boltokban, áruházakban, stb is hazai zenék mennek nagyobb részt.
De Korea fura, mert azért azt hittem ott inkább nyomják a helyi zenéket és nincs ekkora nyugati pop túladagolás. O_o

és... az eseménynaptárban már kint vannak pár hete, de ide is további idei dátumok:
Nippon Groove
2011 november 25, péntek
Kashmir Club

Nippon Shoxx #30
2011 december 2, péntek
Kék Yuk

Sajna kicsit egymás hegyén-hátán van a kettö, de így volt csak hely a klubokban. :|

Meg ami még lényeg: a tavalyi tömegnyomor után az idei szilveszter a Kék Yukban lesz. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 1:13 pm 
Elite Member

Case wrote:
De Korea fura, mert azért azt hittem ott inkább nyomják a helyi zenéket és nincs ekkora nyugati pop túladagolás. O_o

Nincs nyugati pop túladagolás ott se mert nyomatják rendesen a hazait, de a PRA volt a egyetlen nyugati szám, amit úgy istenesen az arcodba toltak. Meg valami Lady Gaga is. De eléggé érdekes, hogy mindig van maxium 5 szám + balladák, amik folyamatosan mennek. Idén nyáron ilyen volt a Hot Summer, Mr. Simple a Put your hands up és az Ugly. Bárhova mentünk ezek szóltak.... meg a szerelmetes balladák.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 1:19 pm 
Site Admin

Ayumi wrote:
meg a szerelmetes balladák.
de azokat ott tényleg szeretik? xD mondjuk persze, ja, ha annyi készül belölük, akkor biztos, node akkor is... x_x

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 4:35 pm 
Elite Member

Case wrote:
de azokat ott tényleg szeretik? xD mondjuk persze, ja, ha annyi készül belölük, akkor biztos, node akkor is... x_x

igen, tényleg szeretik. xD Annál jobb nincs is, mikor hajnali háromkor kibattyogsz a sarki 7-elevenbe (vagy akármilyen boltba a nap folyamán), hogy vegyél magadnak valamit, és amint belépsz, nem azt hallod, hogy köszönnek hanem azt, hogy száááárááááángeeeee~ xD (a rádióból ofc)
Egyébként az meg baromi idegesítő, hogy mész az utcán egyik boltból üvölt kifele az f(x), a másikból a suju a harmadikból meg random ballada >>

Last edited by Ayumi on 2011 Nov 14 Mon, 6:42 pm, edited 3 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 6:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
...Annál jobb nincs is, mikor hajnali háromkor kibattyogsz a sarki 7-elevenbe (vagy akármilyen boltba a nap folyamán), hogy vegyél magadnak valamit, és amint belépsz, nem azt hallod, hogy köszönnek hanem azt, hogy száááárááááángeeeee~ xD...

Ezt most egy kicsit groteszkül elképzeltem, és itt fetrengek a röhögéstől... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 6:45 pm 
Elite Member

Lily wrote:
Akkor már értem, hogy miért történik annyi öngyilkosság... :lol:

Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz volt. Egyrészről, mert öngyilkossággal viccelni nagyon nem poén, más rérszről meg, azért mert neked nem tetszik valami nem lesz azonnal gagyi. Nekem a vk/jrock nem jön be, mégse mondok rá semmit.....

Karen: mármint melyik része a groteszk?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 7:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz volt. Egyrészről, mert öngyilkossággal viccelni nagyon nem poén, más rérszről meg, azért mert neked nem tetszik valami nem lesz azonnal gagyi. Nekem a vk/jrock nem jön be, mégse mondok rá semmit.....

Nem arra mondtam, h nekem tetszik e vagy nem... Ha ugyanazokat a számokat nyomják egyfolytában, akkor az ember meg fogja utálni, ha szereti, ha nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 7:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A rádióból kijövő énekhangot képzeltem el egy 80as kicsit rekedtes nénibácsi hangjaként... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 14 Mon, 7:39 pm 
Site Admin

Ayumi wrote:
igen, tényleg szeretik. xD
Ahh, elképesztőek. xD De azt azért nem bírom egyszerűen elhinni, hogy olyan mennyiségben legyen szükségük rá, hogy a legtöbb lemeznek a bő fele (ha nem több) ezekkel van tele, a középtempó, a pop meg a party cuccok kárára. :retard:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 691, 692, 693, 694, 695, 696, 697 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour