Sayu wrote:
jadu wrote:
himitsu wrote:
Akkor nekem biztos azért tetszik Shou és Uruha, mert szeretem a lányokat. 
Tora pedig azért, mert a fiúkat is.
*TOO MUCH INFORMATION rovatunkat olvashatták* lol.. nem, Uruhát azért, mert ha nincs stylistra bízva nagyon férfias jelenség tud lenni, nem keverném össze egy csajjal... Shout én sem értem, h miért teteszik neked
Ehez csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy elõször Jared Letoról raktál képet , amit közben megváltoztattál. Szóval én sem értem, hogy miért tetszik neked egy meleg pasi. [no offense]

nem a melegséggel van a baj

azon a képen Jared Leto über szexi... nem nőies... (a képet meg azért cseréltem, mert ált-ban én vagyok az, aki sosem ázsiai képet postol ide s a trendet néha meg kell törni
szóval ja, a nőiességgel van a bajom... transzvesztitának néznek ki így a srácok... nekem ez.nem.tetszik.period. (no offense was taken)
és srry srry ha úgy tűnik, mintha a saját ízlésemet próbálnám mindenkire rányomni... nem, csak hangod adtam annak, h nekem mi nem tetszik...ettől még szabadok vagytok nőies pasikat "lájkolni" (és tudodm, h ez csak egy stílus... ezért is vagyok ellene

... és pont itt írtam pár oldallal ez előtt, h Uruha mennyire jó pasi smink és minden cucc nélkül

)
ohh és ha már jared leto, ez volt az a kép: