Az új lemezről: az új dalok nagyon tetszenek, ma egész nap azokat hallgattam útközben. Tetszik, ahogy Hyde énekel az új dalokban, pl. a Shade-ben, vagy a Wild flower-ben, az előadásában átjön az az energia már most a dalban, ami rá annyira jellemző a koncerteken. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek koncerten a dalok.
Akkor én is értékelek

:
Chase: Nagyon tetszik, jól bepöccenti a lemezt. Lendületes, igazi party dal. 5/5
XXX: Egészen megszerettem, nem rossz, de jobb lenne rockos verzióban. No nem baj, majd a koncerten!

4/5
Bye bye: Hát izé... nekem kicsit túl édeskés, nem illik erre a lemezre, olyan, mint egy elfelejtett B-side az egyik régebbi kislemezről (Túlságosan emlékeztet a Jiyuu eno Shoutai-ra.

2/5
GLMW: Fogalmazzunk úgy, hogy megszoktam, de nem szeretem. 2/5
Bless: Szeretem a karácsonyi hangulata és a hangszerek miatt (vonósok, Ken gitárszólója a végén). 4/5
Shade of season: Tökéletes, elsőre beleette magát a fülembe. Nyugodtan lehetett volna még egy ilyen dalt írni mondjuk a Bye Bye vagy a GLMW helyett. Nagyon jó a vokál rész és ahogy Hyde énekel... végre érzem azt az érzelmi töltetet és erőt a dalban, ami eddig csak a live verziók sajátja volt. nagyon ígéretes ez a vonal, ha esetleg még összehoznak egy albumot valamikor, akkor örülnék, ha ezren az úton haladnának tovább. 5*/5
Drink it down: Eddig is nagyon szerettem, ez nem változott semmit! Egyet értek Jigsaw-val, írjon több dalt Yuki! Remélem, lesz a koncerten, nekem nagy kedvencem. 5/5
Wild Flower: Először néztem, hogy milyen kis csingilingi eleje van, de aztán...Nagyon tetszik, kb ugyanazokat tudnám leírni, mint a Shade-nél, itt a kitartott hangokba szerettem bele! Másik nagy kedvencem az albumról. 5*/5
Shine: Régi nagy kedvencem, de úgy érzem, hogy az album végén jobb helye lenne. Majd előszedem a maxi verziót, mert valahogy úgy érzem, hogy nem ilyen kis csingilingi a zene néhol. De persze lehet, hogy rég hallgattam csak. Azért jár neki a max. pontszám. 5/5
Nexus: Hiába jó a zenéje, a refrén nagyon gyenge, hazavágja az egész dalt. Nem tartozik a kedvenceim közé. 3/5
未来世界: Altatónak tökéletes.

Mikor belép a többi hangszer egy fokkal jobb lesz, de Ken igazad volt, nem kellett volna ezt erőltetni annyira.

Nem is tudom, mit adjak rá...Passz. Annyira nem illik ide a végére, teljesen leül tőle a lemez. Mondjuk 2/5.
Nálam is olyan 6-7/10 között van az arány.
Már eladtak belőle pár darabot. Kíváncsi vagyok, hogy fog zárni.