Jude wrote:
tenshi wrote:
Juuuuuuude!!!!!!!!!!!!!!! Rock and Read................ 11, most jelent meg 2 napja!!!!!!!!! Neroooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre utánna tudtam nézni, és most van benne! Nekem kell!!!!!!!!!!! xDDDDDD
*megy vissza írni a DVDket, ezt csinálta eddig egész éjszaka* >_< Asszem fáradok! xD De mindenki becsülje meg aki kap másolatot, mert ezzel aztán megszenvedtem de rendesen. 0_o""""""""""
Megvesszük! ^.^ Majd személyesen megbeszéljük a részleteket.
Húbasszus, Neked sikerült megírni? Mert nekünk a bogamistennek se akart, dvdshrink ide, vagy oda, egyszerűen nem sikerült úgy összecsoffasztani, hogy ráférjen egy átlagos lemezre, 8 gigásra simán, de hát b+, csak arra van most pénzem, nem? -.-
Yeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! *______*
Nah, hamarabb mondom el szemelyesen, de az okulas kedveert leirom ide is: Nekem is akkoraba rippelte, ami nem fert ki egy lemezre, de azt ami rippelt a backupoltam megegyszer es akkor akkora lett belole, hogy mar rafert egy DVDre. De nem semmi ideig tartott mire rajottem, reggel hetkor fekudtem le aludni!

De mindegy, szoval igy megoldhato elvileg. Meg jo hogy a bonus disckkel nem volt semmi gond, azt azonnal meg tudta irni. ^^"