Na írok mán egy kis review-t, ha már ennyire vártam (közben durván széthallgatom épp xD).
-
Fell to the HEAVEN: Hangulatos kezdés! Kicsit a Diru utóbbi lemezeinek feelingjére hajaz.
-
Wrath of God: tipikus MEJIBRAY, semmi extra.
-
Karma -Gareki no Mantichoras-: Jótt tett az újravétel neki, eddig is bírtam, most is fasza.
-
Itsuka kimi ni korosare shineru nara: coolosak a metálos részek, kicsit északi dallamos black/death feeling + szokásos MEJI'.
-
Sabbat: Ismerem/szeretem, ennyi.
-
Itsuwari no kamen/Jisatsu no uta: Huhh, ez meglepett, lightosabb. Rohadtjó a gitár+basszjáték! Egyik kedvenc.
-
Anemone: Kicsit túl hosszú nekem, de legalább szép a gitározás meg a refrén.
-
Spice: A főriffet szerintem lenyúlták valahonnan, nagyon ismerős. xD Egyébként eléggé összecsapott/felejthető.
-
Invisible Tower maker: Na ez már igen! Epic pop-rock dalocska, kicsit major J-rock hangulatú.
-
EIPHILIA: Szimpla fogós MEJIBRAY, egyszerűbb "neo VK"-s stílusban. Niiice~
-
Mechanical beauty: Hát...érdekes kísérlet, az biztos. xD Félig imádom, félig idegesít. xDDD
-
Chameleon YUMMY: Valakik túl sok punkos SADS-et hallgattak, hehe. Tipikus közönséghergelős szám.
-
KILLING ME: Kár, hogy nem új dallal zárták a lemezt, de azért szeressük (ez is újra van véve).
Összbevéve elégedett vagyok a lemezzel, pláne ha figyelembe vesszük, hogy a banda hivatalosan még egy éves sincs.

Remélem azért ez a felfokozott tempó nem fogja őket túlságosan kinyírni, és van még pár jó ötlet a tarsolyukban. Tetszettek az apró elektronikus színezések is, érdekes dimenziót adtak egyik-másik számnak, ebből is szívesen hallanék többet a jövőben (mondjuk nem olyan mértékben talán, mint a
Mechanical beauty-ban xDDD). Fasza album lett, na! Ha pontoznom kéne, akkor kb. 8/10.