Na meghallgattam végre a tribute albumot. Vélemény:
Acid Black Cherry - ROMANESQUE: Az elejéről fel nem ismertem volna. xD Igazából egészen kellemes, hallgatható darab. ABC-t nem szoktam hallgatni, így nem tudom, mennyire a "saját stílusuk", mindenesetre egész jól gyúrták át.
BREAKERZ - JUST ONE MORE KISS: szintén egy banda, akiket nem pörgetek (sőt, inkább kerülöm

)... ahhoz képest nem rossz. Ezzel a diszkós dobtémával olyan kis bouncy feelinget adtak a dal nagy részéhez. Energikus, friss, modern.
cali≠gari - MISTY ZONE: egyik kedvenc B-T dalom az egyik kedvenc bandámtól, huhú! ...viszont ez most sajnos nem sikerült túl fényesre. Jól van feljátszva meg minden, de olyan uncsi/érdektelen nekem.
POLYSICS - Sid Vicious ON THE BEACH: na ez egyértelműen olyan "poliszikszes". xD Ettől függetlenül ez is picit uncsi nekem, vagyis hát elmegy. Jobban bejön, mint az előző legalábbis.
Kishidan - MACHINE: megint egy kedvenc szám, megint úgy eljátszva, hogy menten elalszok. Borzalmasan töketlen, rossz hallgatni (Show, mi történt?).
MERRY - Aku no hana: na végre valami, amire rá tudom mondani mindenféle kertelés nélkül, hogy "jó". xDDD Odabasz, ahogy kell. Igazából szinte alig változtattak az eredetin, de jól belesimul a tipikus (mostanibb) MERRY hangzásba. Pörgős, energiától duzzadó, ezt el is vártam tőlük. A hangzás mondjuk kicsit recsegős, de lehet, hogy ez a rippelés hibája.
Mucc - JUPITER: ahogy Muccéktól megszokhattuk, megint egy szinte 100%-os kópiát kapunk. xD Ami javára írható (azon kívül persze, hogy eleve szép a dal), hogy beletették azt a kis kikacsintást a gitárszólóban, a
Speed c. B-T klasszikus fődallamának megvillantásával.
Pay money To my Pain - love letter: húha. xD Idáig ez a legelborultabb átdolgozás asszem. Nem rossz igazából, mondjuk egyszer hallani bőven elég volt (jó, hogy ilyen rövid

).
D'ERLANGER - ICONOCLASM: ők is jól a maguk hangzására formálták a dalt! Tetszik, ahogy a gitártémákat alakították (itt egy gitáros ugye). Na de csúcs a közepén az a gyönyörű kis mini-tribute (tributeception?

) egy másik B-T dalhoz a
KISS ME GOOD-BYE-hoz; zseniális - az utolsó másodperceken meg beszarás, hogy megint megvillantják a legnagyobb megőrülés után. xD MERRY mellett másik kedvenc feldolgozás.
N'Shukugawa BOYS - EMPTY GIRL: lendületes, punkos, pimasz. Tetszik ez a letisztultabb, pőre hangzás. Jópofa lett. Mondjuk azok a hosszú leállások kicsit zavarnak, de egyébként teljesen rendben van a cucc.
THE LOWBROWS - Elise no tame ni (remix): hát erről nem nagyon tudok mit írni. xD Vannak benne jó részek, de olyan érdektelen nekem az egész.
acid android - SEXUAL×××××!: kár volt ezt a jó kis számot így kiherélni.

Jócskán különbözik az eredetitől, végülis egészen érdekes hallgatni (csak nem túl kellemes xD).
AA= - M・A・D: na ez már döngöl!

Tipikus ütős AA= style, nyomokban az eredeti dalt is fel vélem fedezni (bár eléggé fülelnem kell hozzá xD). Nem valami hallgatóbarát, de mindenképpen jobban tetszik, mint az eddigi feldolgozások nagy része.
Így a végére érve eléggé nagy csalódás nekem ez a lemez, mindössze a MERRY, a D'ERLANGER és az N'Shukugawa BOYS (meg talán az AA=) dalaira tudnám azt mondani, hogy szinte maradéktalanul tetszettek. A többi fél úton van a "nemrossz, de akkor már inkább az eredeti" és a "mi a szar ez?" között. xD