<gigaposzt>
Nem tudom ismeri-e valaki az alábbi két leányzót, de gondoltam érdemes szót ejteni róluk. Talán két hete találkoztam velük először, mindkettejüket pontenciális Shiina Ringo utódnak tartják, ezért gondoltam érdemes ráfülelni a zenéjükre. Hogy a Shiina Ringo utód kérdés mennyire állja meg a helyét, azt mindenki döntse el maga, de az biztos, hogy szerintem mindketten igen kellmes és figyelemre méltó zenét játszanak. Szóval, ha épp nyitott állapotban vagytok, hallgassatok rájuk, megéri.

Engem legalábbis, j-pop iránt nem túl érdeklődő, és a témában nem túl jártas egyént, megvettek kilóra.
Shibusawa Yoh (渋沢葉)
A 60-as 70-es évek rock klasszikusain nevelkedett (Led Zeppelin, The Beatles, Pink Floyd etc..), aztán 18 évesen elkezdett saját dalokat írni. 1988-as születésű, és én már most összepisilem magam a gondolattól, hogy milyen hangja lesz olyan 30 éves korára, ha már most ilyen.

Olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Chiba Yusuke (The Birthday), Tsuchiya Masami (The Blankey Jet City, GLAY), Ishiwatari Junji (9mm Parabellum Bullet, NICO touches the walls).
(Lehet az indie topikba kellett volna tennem egyébként. v_v")
Kedvcsináló 1 ||
Kedvcsináló 2Eddig megjelent két mini-albuma:
Sekilalala (2012.06.20.)Hana wa koko ni saiteimasu (2012.11.21.)Kominami Yasuha (小南泰葉)
2010-ben még indie "színekben" jelent meg az első mini-albuma
UNHAPPY BIRTHDAY címmel mindössze ezres darabszámban. Ezt követően az EMI Music Japan vette szárnyai alá és 2012 májusában debütált majorként az
Usotsukizumu című minialbummal. Idén májusban jön majd az első teljes hosszúságú albuma
Chimera címmel.
Kedvcsináló 1 ||
Kedvcsináló 2 ||
Kedvcsináló 3Eddig megjelent kiadványai:
(Vannak még kislemezek, de azok a számok rajta vannak a minialbumokon, szóval ezekről elérhető az összes dala. :Đ)UNHAPPY BIRTHDAY [mini-album](2010.xx.xx)Kandokuchouaku [mini-album](2012.02.28)Usotsukizumu [mini-album](2012.05.23)Trash [single](2012.09.26)121212 [mini-album](2012.12.12)Ha valamelyik link nem jó, vagy hülyeséget csomagoltam bele, szóljatok nyugodtan. Én már kettőig nem látok, nem veszek észre semmit.
</gigaposzt>