Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 4:06 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 13 Tue, 11:01 pm 
oshare booty
oshare booty

D wrote:

áááh igen, a klasszikusok~ *nosztalgiázik*
de miért vezet gaku 5-1re az uta ellen? (o.o)?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 14 Wed, 7:06 pm 
Member

D wrote:

OMG :) :) D :) :) Régen láttalak :) :) Infókat, híreket, minden újdonságot amit tudsz Gackt-ról Te is és Jigsaw is :) :) Légyszi, légyszi. *Keiko már nagyon szeretné tudni a legfrissebb híreket*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 14 Wed, 7:40 pm 
Forum Addict

Keiko20 wrote:
OMG :) :) D :) :) Régen láttalak :) :) Infókat, híreket, minden újdonságot amit tudsz Gackt-ról Te is és Jigsaw is :) :) Légyszi, légyszi. *Keiko már nagyon szeretné tudni a legfrissebb híreket*

Mi volt az utolsó info, amit hallottál? :D 'No ni Saku Hana no You ni' a legújabb megjelent dal(ok) 8) Ha hírek vannak, rögtön írjuk ide :wink:
Láttad a 2007/02/12 Oricon Style-t? Új frizura (Szabi, hallod? :lol: ), több kép a legutóbbi single-höz kapcsolódik, és van benne egy kalligráfia tőle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 14 Wed, 8:30 pm 
Member

D wrote:
Mi volt az utolsó info, amit hallottál? :D 'No ni Saku Hana no You ni' a legújabb megjelent dal(ok) 8) Ha hírek vannak, rögtön írjuk ide :wink:
Láttad a 2007/02/12 Oricon Style-t? Új frizura (Szabi, hallod? :lol: ), több kép a legutóbbi single-höz kapcsolódik, és van benne egy kalligráfia tőle.

Feltételezem az Oricon Style az egy japán magazin. :? Kalligráfia? Hú, nagyon kíváncsi vagyok a kézírására :) 8) /Ez ilyen trend a japánoknál, hogy kíváncsiak ott a rajongók a kedvencük kézírására? Gondolom ilyesmiről lehet szó, bocsi, ha most baromságot írtam :? :) :) /Milyen az új frizurája? :) :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 14 Wed, 9:14 pm 
oshare booty
oshare booty

engem is érdekelne, milyen az új frizu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 14 Wed, 10:48 pm 
Forum Addict

Oricon Style - shop, zene, TV és magazin is

A kalligráfia nem kézírás, hanem művészet, annak a tudását és a képzelőerejét tükrözi, aki megpróbálta a segítségével életre kelteni a szavakat. Gackt említette valahol, hogy tanult kalligráfiát (bizonyítványt is szerzett belőle, de lehet, hogy nem ez a legjobb szó rá ebben az esetben, ha valaki tudja, mondja meg, minek hívják :) ). Ezt, aki ért hozzá, rögtön látja. Ha kíváncsi vagy rá, adok linket egy Dearhez, aki foglalkozik kalligráfiával és segít elolvasni/megérteni Gackt kalligráfiáit. Az ő oldalán van egy másik is, a kanjikkal/hiraganákkal és a fordítással.

Ezen kívül annak a személyiségéről is sokat elárul, aki készítette.

Szóval íme - Gackt neve a bal oldalon látható.

És az új frizura.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 15 Thu, 12:51 am 
Member

D wrote:
Oricon Style - shop, zene, TV és magazin is

A kalligráfia nem kézírás, hanem művészet, annak a tudását és a képzelőerejét tükrözi, aki megpróbálta a segítségével életre kelteni a szavakat. Gackt említette valahol, hogy tanult kalligráfiát (bizonyítványt is szerzett belőle, de lehet, hogy nem ez a legjobb szó rá ebben az esetben, ha valaki tudja, mondja meg, minek hívják :) ). Ezt, aki ért hozzá, rögtön látja. Ha kíváncsi vagy rá, adok linket egy Dearhez, aki foglalkozik kalligráfiával és segít elolvasni/megérteni Gackt kalligráfiáit. Az ő oldalán van egy másik is, a kanjikkal/hiraganákkal és a fordítással.

Ezen kívül annak a személyiségéről is sokat elárul, aki készítette.

Szóval íme - Gackt neve a bal oldalon látható.

És az új frizura.

OOOps, köszönöm szépen a gyors választ :) Biztosan kawaii magazinok lehetnek Japánban :(
Felkeltette az érdeklődésemet a kalligráfia. Megmondom őszintén, még nem egészen világos előttem teljesen :? /hát igen :) /, hogy pontosan mit is takar. És persze Gackt kalligráfiája is kínai / :( / számomra. Pedig nagyon szeretném megfejteni.

Szerintem a pasinak teljesen mindegy, hogy milyen a frizurája, így is úgy is kawaii. :wink: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 15 Thu, 5:29 am 
oshare booty
oshare booty

hihi erreemléxem ;) szal ezt a sztájlt már láttam és imo elmegy. bár így a meleg idő közeledtével lehetne picit sportosabb is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 15 Thu, 1:37 pm 
Forum Addict

Magyar oldal a kalligráfiáról

Calligraphy from Gackt himself by faithfulmoder/LJ/Dears - Itt az a másik kalligráfia Gackttól, amelyiket említettem, kanjikkal, hiraganákkal, romajival és fordítással.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 15 Thu, 10:22 pm 
Member

D wrote:
Magyar oldal a kalligráfiáról

Calligraphy from Gackt himself by faithfulmoder/LJ/Dears - Itt az a másik kalligráfia Gackttól, amelyiket említettem, kanjikkal, hiraganákkal, romajival és fordítással.

Arigatou, D. :) *Keiko tanulmányozza* :wink: :shock: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 17 Sat, 3:32 pm 
Forum Addict

Már előrendelhető J-XYZ-n a Gackt -TRAINING DAYS 2007 DRUG PARTY IN KOREA- DVD.
Azt még nem tudom, hogy ez a koncert vagy backstage videók. (A Diaboloshoz backstage videók voltak a koreai DVD-n, hátha ehhez is kijön egy koncert DVD :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 18 Sun, 12:19 am 
Member

http://www.geocities.jp/rdqnj041/topics ... 90301.html

Gackt valamikor március elején elénekelte a No ni saku hana no you ni címre hallgató új dalát, egy középiskolában. /Nem abban, ami az új single limited kiadásához tartozó DVD-n látható!!!/

Irigyek lehetünk a japán diákokra, de ha megnézitek a képeket, a japán iskolákra is :( Nagyon modernek. 8) :)

Gackt-ról mindenki tudja, hogy jól beszél angolul. Állítólag angol tankönyvet készül írni, ti mit tudtok erről? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 10 Tue, 1:29 am 
Elite Member

Nagyon nagyon jó ez a szááááááám OMG most ez lett a kedvencem LOL
kell az új album ahogy megjelenik gah^^
ebben a klipben amúgy is nagyon szééééép^^ de most nem?
kár hogy alig mutatják -.-" na mindegy majd a kövi PV-ben XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 10 Tue, 6:46 am 
oshare booty
oshare booty

Keiko20 wrote:
Gackt-ról mindenki tudja, hogy jól beszél angolul. Állítólag angol tankönyvet készül írni, ti mit tudtok erről? :)

*pszabi felemeli a kezét h ez neki új*
télleg? (o.o) minden tiszteletem az övé de eddigi hallott dolgaim alapján ez nekem több mint meglepő
mutissatok már olyan videót ahol ő hosszabban beszél angolul lécci... *kivi lett*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 10 Tue, 11:13 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Keiko20 wrote:

*pszabi felemeli a kezét h ez neki új*
télleg? (o.o) minden tiszteletem az övé de eddigi hallott dolgaim alapján ez nekem több mint meglepő
mutissatok már olyan videót ahol ő hosszabban beszél angolul lécci... *kivi lett*

Te kiktől hallottad ezt ? A mindenki kifejezés azért elég tágan érthető. (feltéve ha nem jártad be japánt keresztbe kasul egy kérdőivvel gackt angoltudását illetően ).
Mert én akiket hallottam. Meg kb bárki aki innen a fórumról halotta gacktot megszólalni angolul.. illetve az én barátaim akik hallották... hát szóval az angol kiejtésén egészséges érzelémű ember mindig szakadt a röhögéstől.

Szóval nem tudom ki mindenki tudja hogy jól beszél. Az meg hogy jól TUD az lehet.

Gacktot meg még soha nem engedték nyilvánosság elött angolul beszélni. Egyetlen egy rádió beszélgetés van az is ezer éve kering a neten nem kis örömünkre: "á liloöbi táájrééd"

illetve vlami madagaszkári utazásán mond egy teljes mondatot illetve egy reklámban ahol biliárdozik. De meg lehet hallgatni a Silent Night-ot is tőle vagy a Kirin Fire-t. Az is tanulságos :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour