Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 2:12 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 786 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 12:18 pm 
oshare booty
oshare booty

Mona wrote:
Sokkal erősebb a malice mizer jelenléte mint az előbbi albumokon.

ez nagyon is igaz, főleg az mm utolsó, klaha (sok bara nemtommi) éráját idézi

a zongorákban nem a sokaság, hanem az orgona túl gyakori használata zavaró inkább, nem kellett vna sztem ennyire eröltetni..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 12:23 pm 
Mumus

pszabi wrote:
Ji-chan wrote:
egyszerüen Juka erőteljes hangját ez az énekes nem tudja pótolni!!!!

imo nem is akarja.. ez volt az érzésem nekem is a beyond the gate-nél, ha az eternally beyond el is lett találva, de az összes többi már inkább egy karizmatikusabb, jóval erősebb vokálra lett írva
de ezek? sztem sokkalta kevésbé.. naja ha vki elvárja jukát akkor annak nem tetszik, de mondom, v nemtom, én egy picit elfelejtettem h ő létezett (mint egy tiszta lap) és imo full odaillik seth hangja, ami ha nem is erősebb, de sokkal darkosabb vele az m10m

hááát nem tudom!! Én még mindig azt veszem észre hogy elveszik a zenében a hangja...és ez nekem nem tetszik!!!!!!! Vagyis nem konkrétan nem tetszik csak hát hogy is fogalmazzak..............én nem Jukát várom....de adhatna többet is nekünk a hangjából....de mondjuk a live az nagyon gáz volt amit láttam...ott még ennyi hangja sem volt...de Mana őt választotta ez van!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 12:29 pm 
oshare booty
oshare booty

Ji-chan wrote:
de adhatna többet is nekünk a hangjából....

hát.. nem mindenkinek van ugyanolyan erős hangja (^^)"""

Ji-chan wrote:
de mondjuk a live az nagyon gáz volt amit láttam...

én nemtom.. én nekem egy live ripje van meg, amin de facto még csomó juka számot is énekel, a 2006os párizsi koncert és fura
nekem épp ott tetszett meg, egyszerűen teljesen már hangulatot teremtett.. szal nem az a régi gót-juka-zúzzunk hangulat hanem picit tolta az unsraw (pl) irányába azzal h nem csak egy monotom mély (de erős) hangon próbált meg énekelni
juka sem ovlt szent, sőt, ha meghallgatom szal megvan az az erős hangja.. és ennyi, suttogni nem tud scary-en, hörögni meg végképp nem

Ji-chan wrote:
de Mana őt választotta ez van!

tja és ha azt nézzük.. azóta juka elment hizakizni.. onnan is kikerült msot szóló és mondom, félek ha nem jut el egy normális bandához simán odajut mint klaha (eltűnik a nagy nihilben)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 3:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Első igazi hozzászólásom(igazából volt már 1 a Bemutatkozás topicba...)Szeretem a Malice Mizert és a M10M-t is.Lenne 1 kérdésem:Honnan tom letölteni a merveilles és a Bara ni seidou Live koncerteket?Mert bár a youtube-n láttam 1 pár videót az élő koncertekből de úgy teljes egészében még nem.Előre is köszönöm a választ: Yu~Ki :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 3:35 pm 
oshare booty
oshare booty

Yu~ki wrote:
Első igazi hozzászólásom(igazából volt már 1 a Bemutatkozás topicba...)Szeretem a Malice Mizert és a M10M-t is.Lenne 1 kérdésem:Honnan tom letölteni a merveilles és a Bara ni seidou Live koncerteket?Mert bár a youtube-n láttam 1 pár videót az élő koncertekből de úgy teljes egészében még nem.Előre is köszönöm a választ: Yu~Ki :)

hát nekem -mint néhány másik embernek is- ki vagyon írva dövödöre.. szal ahol lax, azokat a jérokkfeneket megkérdezed és acc nekik dévédét h átmásolják.. sztem a leggyorsabb és legkézenfekvőbb megoldás
ha más nem jelentkezik akkor meg pü nekem (bár szegediként húzósabb imo a dolog, de amúgyis járok -terv szerint- pesten lassan)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 4:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Óhh ééértem!Nem sok jérokk fan létezik a környékemenXDXD....

Óhh és előző hozzászólásomban nem írtam ezt a kedvenc album,PV,szám meg mindenegyéb izé mizétXD.
Akkor láássuk:
Album:merveilles :arrow: ILLUMINATI,au revoir,le ciel és egyéb finomságok miatt :)
PV:Nahh ez elég nehéz döntés...még majd gondolkodok...
szám:Ez is nehézXDMondjuk szeretem a nagyon az au revoir-t a best of blood-ot a Gardenia-t és a...jó jó ennyi szerintem elég.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 4:24 pm 
oshare booty
oshare booty

^óó szal gaku éra fen (^.^)
és best of blood? legjobb vér? :beaten: XD
de egyébként az a szám <3!! ns partikon is gyakori ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 6:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez jó best of blood:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.kihagytam 1 a betűt...ezt a hibát rendszeresen elkövetem de nem mondjátok el senkinek :) Legjobb vér lett a ,,Vér Vadállata''-bólXD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 7:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
^óó szal gaku éra fen (^.^)
és best of blood? legjobb vér? :beaten: XD
de egyébként az a szám <3!! ns partikon is gyakori ;)

Gaku éra rulzott a leginklánbb. A Klahás nekem nem jött be. Hiába is de énekes központú voltam mindig. Nekem a kedvenc MM számom a Aegean.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 7:55 pm 
oshare booty
oshare booty

igen, de gaku a hangja mellett őrült hangulatost stílust is belevitt az mm zeneiségébe, amely a távozása után (nah meg kami halála révén) nagyon eldarkosodott.
nekem is a gaku időszak a fave, de sztem klaha alatt is akadt 1-2 gyöngyszem (lásd a fent említett legjobb vér :beaten:)
és aegean..? hú ez most nem ugrik be (ami ritka mm esetén), na minnyá előkeresem o.o

juli: jadetoooom h meik az.. jó.. a merveillesen van ugye?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 8:30 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
és aegean..? hú ez most nem ugrik be (ami ritka mm esetén), na minnyá előkeresem o.o

juli: jadetoooom h meik az.. jó.. a merveillesen van ugye?

Ja, a Merveillesen van, hogyaszondja: EEGE ~Sugisarishi kaze to tomo ni~ (ebben csak az a félelmetes, hogy fejből írom XDDD), illetve az eredeti változata (ami meglehetősen különbözik tőle) a Tetsu-érás Memoire albumon jelent meg. ^^ (azt is szeressem <3)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 8:32 pm 
oshare booty
oshare booty

igen-igen, nyitottam meg a diszkót és néztem is meg minden szal leesett közben
és most meg a reneszánsz miatt mm-et hallgatok... nemtom.. nekem a regret talán a legnagyobb <3 ..meglepő nem? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 8:35 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
és most meg a reneszánsz miatt mm-et hallgatok... nemtom.. nekem a regret talán a legnagyobb <3 ..meglepő nem? :D

Ohh, új infó. xD
Ez most itt totálisan offtopic (hacsak azér' nem "on", mer' Juka énekelt a Hizaki Grace Project albumon, aki a Moi Dix Mois-ban is bennevolt annó XD), de én meg akkor asszem meghallgatom már azt a Hizaki Grace Project albumot. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 8:37 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
pszabi wrote:

Ohh, új infó. xD
Ez most itt totálisan offtopic (hacsak azér' nem "on", mer' Juka énekelt a Hizaki Grace Project albumon, aki a Moi Dix Mois-ban is bennevolt annó XD), de én meg akkor asszem meghallgatom már azt a Hizaki Grace Project albumot. xD

tedd azt, nem rossz
utána meg levezetőnek a tonberry fórumon megtalálod a juka szólót.. én is azt hallgatnám ha beengedne az a mocsok sendspace...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 31 Sat, 8:49 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
utána meg levezetőnek a tonberry fórumon megtalálod a juka szólót.. én is azt hallgatnám ha beengedne az a mocsok sendspace...

Türelem Dzsúkát terem. xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 786 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour