|
Én is nyüffentek egy sort, bár a totálkár az nálam is megvan (nagy erőkkel doing zombie stuff XD). Igaz, az már inkább a szombat számlájára írható, de az egy másik történet, a miénk pénteken játszódik, és Münchenben.
Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ez a koncert simán benne van a top 3-ban, mert apróbb kellemetlenségek ellenére is rettenetesen élveztem! Az "apró" kellemetlenségek alatt a bunkó, surmó, ostoba, nagydarab benga állat, hiperagresszív, agyatlan, elvakult német fengörlöket értem, akik pofátlanság tekintetében felülmúltak mindent, amit eddig tapasztaltam... De végülis nem rontották el a szórakozásunkat, legalábbis én végig igyekeztem keseríteni az életüket, szerintem sikerült is. XDDD
Ezennel hivatalosan is bejelentem, hogy szerelmes lettem a Balzacba! Eddig is nagyon bírtam őket, de a live teljességgel lenyűgözött, olyan igazi, agresszív, beleapofádba, energikus, és nagyon-nagyon mókás showt kaptunk tőlük, a torkom szakadtából éneklés az megvolt. XD Szerencsére akkor még kushadtak a fengörlök, tehát tombolni is volt helyem, sőt, még levegőt is kaptam (!!!). De hát lehetetlen lett volna nem ugrálni, headbangelni, és extázisba esni. A Hirosuke-tapi nekem is megvolt, azaz kölcsönös volt a fogdosósdi, ugyanis megfogta a kezem, és egy pillanatra megállt bennem az ütő, hogy el se akarja engedni. XDDD Gondoltam, majd ez a koncert talán kikúrálja a teljesen abszurd Hirosuke-fóbiámat, nos, nem. XD Csupán elvitte egy még weirdebb irányba, hála a nagy sokkerember bealakításának, köszönöm Hirosuke a folyamatos flörtöt, végülis csak háromszor kerültem vészesen infarktusközelbe. XDDDD
Szóval a Balzac már eleve nyújtott egy olyan élményt, hogy már azzal is tökéletesen elégedett lettem volna, sőt, talán kicsit túl nagy hatást is gyakorolt rám, mert utána már a Mucc annyira nem is izgatott... De azért vártam, és az ő teljesítményükben sem csalódtam, mert hozták a formájukat, Tatsurou olyan, mint egy forgószél, egy pillanatra se maradt nyugton, egészen idétlen egy mozgáskultúrája van, de ezért is szeretjük, na meg persze a csodálatos hangjáért, ami élőben is ugyanolyan brutálisan jól szól, mint stúdióban! *__* Igen, leginkább Tatsurou hangja miatt szeretem az együttest, mert az egyik legszebb hangszín, amit valaha is hallottam. És most a hangosítás sem volt olyan ratyi, mint Merry-n, bár nem merek rá megesküdni, hogy minden rendben volt vele...
Kb öt számot bírtam a harmadik-második sorból, ahova sikerült belavírozni, akkor döntöttem úgy, hogy én még fiatal vagyok meghalni, és otthagytam a segghülye (már elnézést) németeket, hogy tapossák egymást halálra... Bár Oolong és Plastic Geisha miatt kicsit aggódtam, hogy le ne tarolják őket ezek a tankok. -.-
Hátrakerültem, és onnan már én is tökéletesen tudtam élvezni a koncertet, mindent láttam, mindent hallottam, külön örültem, hogy a Librát is előadták, ami most nálam abszolút kedvenc. Amikor Tatsurou végigszambázott a balkonon, és lelógázta a lábát, majdnem letaperásztam, de még időben elrántotta onnan. XDDDD Végülis annyira nem bánom, mert iszonyat retkes volt a talpa, természetesen mezítláb nyomta, mint mindig.
Tehát velük is teljesen meg voltam elégedve, igaz, kicsit fura volt nekem az, hogy nem a közelharcból nézem végig őket, hanem olyan helyről, ahol kapok rendesen levegőt, és nincsenek könyökök a vesémben, de most ez így nagyon jólesett. A ráadásnál aztán megtaláltam Anékat is, a Yasashii Uta-ra nyomtunk egy kis gangsta koreográfiát, végülis nem néztek a trú német visuk síkhülyének minket. XDDD Sajnálom, az a dal egyszerűen adja magát, arra ilyet kell csinálni! XD
Koncert után meg megvártuk az együtteseket, Muccék hosszabb ideig tollászkodtak, de nem volt gáz, addig családiasan elvoltunk Balzacékkal, már sajnálom, hogy nem kértem autogramot, de az is igaz, hogy nem volt nálam semmi, amit aláírathattam volna... Nem baj, az is jó volt, hogy ott kevertek körülöttünk halál lazán. Csak az a hentai mosolyt tudnám feledni, amit Hirosuke előszeretettel lőtt felém diszkrét távolságból. XDDDD Végül Tatsurouék is megjelentek, ők is teljesen közvetlenek, és kötelességtudóan aláírogattak mindent, ami a képükbe lett tolva, megállapítottam, hogy Yukke alacsonyabb, mint én, ugyanis ott ácsorogtam mellette, míg autogramot osztogatott. Egész sokáig elvoltak ott a rajongókkal, míg végül továbbindultak a busszal, de még volt nagy integetés (meg azok a horrorpuszik -_-" XD), meg ami kell, ők is jól érezték magukat, meg persze mi is, úgyhogy mindent összevetve nagyszerű koncert volt, még a hülye fanleányok sem tudták elrontani. ^_^
Ha legközelebb adódik lehetőség, akkor megyünk megint, szívem szerint repetáznék mindkét bandából, úgyhogy készüljetek! XDDD
És igyekszem majd egy szép, részletes, kevésbé szubjektív beszámolót is írni, csak ahhoz össze kell szednem magam. ^^"
Ha valaki talál setlistet, ne habozzon postolni, mert a memóriám elég szelektív ebben a tekintetben.
|