Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1404 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 94  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 01 Sun, 7:27 pm 
Forum Fanatic

Bíborhold wrote:
De az abszolút kedvenc a Balzac volt! :heart:

Gondolom volt nagy "vóó-óó-óó"-zás a közönség részéről, biztos szupi volt. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 01 Sun, 7:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Annál is jobb :wink:
De majd tenshi jön lelkenedezni. Judedal karöltve *fengörl invázió*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 01 Sun, 7:32 pm 
Elite Member

ÁÁÁÁÁÁWWWW hát én most értem haza koncertről és még mindig nem tértem magamhoz!
Bevallom én Balzacot nem nagyon ismertem előtte, de most abszolúte belopták magukat a szívembe! MUCCék meg hozták az állat formájukat.
Mindkét banda nagyon jól nyomta, amit sikerült a 2. sorból lekövetni. :grin:
Számcímeket ne kérdezzetek, mert azokat még mindig képtelen vagyok megjegyezni. Születési rendellenesség... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 01 Sun, 7:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ott a szó =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 9:12 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nah kissé szétcsúszva de én is lelkendeznék egyet (még mindig fáj mindenem, alig aludtam és kicsit be vagyok rekedve, de bejöttem dolgozni én marha xD).
Én ugye köztudottam a Balzac miatt mentem oda, amire meg is kaptam pár "csodás" német fangirltől a koncert előtt várakozva, hogy nem vagyok normális, de nem érdekelt! xD
Balzacék kezdtek, 4 sorból néztem, sok helyem volt tombolni és még jól is láttam, ráadásul Hirosuke be is ugrott pont oda hozzánk így le is taperolhattal. xD (igazából a csontvázkesztyűt akartam lehúzni a kezéről és majdnem sikerült is! xDDDDD) Magyarul borzalmasan nagy bulit csináltak, előban valóban lehengerlően jók pont ahigy elképzeltem. ^_^ És koncert után simán lehetett velük hosszú órákig beszélgetni és haverkodni velük. Én szégyenszemre Atsushitól olvadoztam pici tócsákba és gondoltam nem megyek oda égetni magam, pedig almákat is osztogatott a turnébuszról. xD Kár hogy nem volt nálunk fényképezőgép, vagyis az enyém defektes különben lehetett volna jó kis képeket csinálni. (Főleg mikor elmentek és Hirosuke csókolgatta a buszablaküvegét, micsoda hétpróbás shocker. xDDDDDD)
Muccék is nagyon jók voltak, hihetetlenül közönségközpontú koncertet adtak. A fangirlök hisztisek és agresszívak voltak sajna ezért hátramentem hogy legyen helyem széttombolni magam. xD Hátrébb voltam, láttam mindent, hallottam mindent és még helyem is volt. Soha jobbat! xD Én ugye nem szeretem őket pár dal kivételével de amit nyújtottak az meggyőzött! ^_^ És az új dalt élőben hallhattam először, nagyon tetszett úgy! És pirospont azért, hogy Tatsuro felfedezte hogy oldalt is van színpad (amit Gara nem, pedig vártam volna tőle; igen. ugyanott volt ahol a Merry xD) és a Daikirai-t a tömeg felett lábát lóbálva énekelte el. Az utolsó dalnál meg annyire készen voltam már, hogy kijöttem elülni a kanapéra, de Tatsuro jól szájharmónikázott. xDDDDD
Magyarul hihetetlen nagy élmény volt, életem egyik legjobb koncertje, nagyon megérte hogy nem aludtam és hadisérült vagyok. Még ilyet sokat! ^_^ És remélem legközelebb mindenki tud majd jönni aki akar! ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 10:36 am 
Forum Expert
Forum Expert

Én is nyüffentek egy sort, bár a totálkár az nálam is megvan (nagy erőkkel doing zombie stuff XD). Igaz, az már inkább a szombat számlájára írható, de az egy másik történet, a miénk pénteken játszódik, és Münchenben.
Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ez a koncert simán benne van a top 3-ban, mert apróbb kellemetlenségek ellenére is rettenetesen élveztem! Az "apró" kellemetlenségek alatt a bunkó, surmó, ostoba, nagydarab benga állat, hiperagresszív, agyatlan, elvakult német fengörlöket értem, akik pofátlanság tekintetében felülmúltak mindent, amit eddig tapasztaltam... De végülis nem rontották el a szórakozásunkat, legalábbis én végig igyekeztem keseríteni az életüket, szerintem sikerült is. XDDD
Ezennel hivatalosan is bejelentem, hogy szerelmes lettem a Balzacba! Eddig is nagyon bírtam őket, de a live teljességgel lenyűgözött, olyan igazi, agresszív, beleapofádba, energikus, és nagyon-nagyon mókás showt kaptunk tőlük, a torkom szakadtából éneklés az megvolt. XD Szerencsére akkor még kushadtak a fengörlök, tehát tombolni is volt helyem, sőt, még levegőt is kaptam (!!!). De hát lehetetlen lett volna nem ugrálni, headbangelni, és extázisba esni. A Hirosuke-tapi nekem is megvolt, azaz kölcsönös volt a fogdosósdi, ugyanis megfogta a kezem, és egy pillanatra megállt bennem az ütő, hogy el se akarja engedni. XDDD Gondoltam, majd ez a koncert talán kikúrálja a teljesen abszurd Hirosuke-fóbiámat, nos, nem. XD Csupán elvitte egy még weirdebb irányba, hála a nagy sokkerember bealakításának, köszönöm Hirosuke a folyamatos flörtöt, végülis csak háromszor kerültem vészesen infarktusközelbe. XDDDD
Szóval a Balzac már eleve nyújtott egy olyan élményt, hogy már azzal is tökéletesen elégedett lettem volna, sőt, talán kicsit túl nagy hatást is gyakorolt rám, mert utána már a Mucc annyira nem is izgatott... De azért vártam, és az ő teljesítményükben sem csalódtam, mert hozták a formájukat, Tatsurou olyan, mint egy forgószél, egy pillanatra se maradt nyugton, egészen idétlen egy mozgáskultúrája van, de ezért is szeretjük, na meg persze a csodálatos hangjáért, ami élőben is ugyanolyan brutálisan jól szól, mint stúdióban! *__* Igen, leginkább Tatsurou hangja miatt szeretem az együttest, mert az egyik legszebb hangszín, amit valaha is hallottam. És most a hangosítás sem volt olyan ratyi, mint Merry-n, bár nem merek rá megesküdni, hogy minden rendben volt vele...
Kb öt számot bírtam a harmadik-második sorból, ahova sikerült belavírozni, akkor döntöttem úgy, hogy én még fiatal vagyok meghalni, és otthagytam a segghülye (már elnézést) németeket, hogy tapossák egymást halálra... Bár Oolong és Plastic Geisha miatt kicsit aggódtam, hogy le ne tarolják őket ezek a tankok. -.-
Hátrakerültem, és onnan már én is tökéletesen tudtam élvezni a koncertet, mindent láttam, mindent hallottam, külön örültem, hogy a Librát is előadták, ami most nálam abszolút kedvenc. Amikor Tatsurou végigszambázott a balkonon, és lelógázta a lábát, majdnem letaperásztam, de még időben elrántotta onnan. XDDDD Végülis annyira nem bánom, mert iszonyat retkes volt a talpa, természetesen mezítláb nyomta, mint mindig.
Tehát velük is teljesen meg voltam elégedve, igaz, kicsit fura volt nekem az, hogy nem a közelharcból nézem végig őket, hanem olyan helyről, ahol kapok rendesen levegőt, és nincsenek könyökök a vesémben, de most ez így nagyon jólesett. A ráadásnál aztán megtaláltam Anékat is, a Yasashii Uta-ra nyomtunk egy kis gangsta koreográfiát, végülis nem néztek a trú német visuk síkhülyének minket. XDDD Sajnálom, az a dal egyszerűen adja magát, arra ilyet kell csinálni! XD
Koncert után meg megvártuk az együtteseket, Muccék hosszabb ideig tollászkodtak, de nem volt gáz, addig családiasan elvoltunk Balzacékkal, már sajnálom, hogy nem kértem autogramot, de az is igaz, hogy nem volt nálam semmi, amit aláírathattam volna... Nem baj, az is jó volt, hogy ott kevertek körülöttünk halál lazán. Csak az a hentai mosolyt tudnám feledni, amit Hirosuke előszeretettel lőtt felém diszkrét távolságból. XDDDD Végül Tatsurouék is megjelentek, ők is teljesen közvetlenek, és kötelességtudóan aláírogattak mindent, ami a képükbe lett tolva, megállapítottam, hogy Yukke alacsonyabb, mint én, ugyanis ott ácsorogtam mellette, míg autogramot osztogatott. Egész sokáig elvoltak ott a rajongókkal, míg végül továbbindultak a busszal, de még volt nagy integetés (meg azok a horrorpuszik -_-" XD), meg ami kell, ők is jól érezték magukat, meg persze mi is, úgyhogy mindent összevetve nagyszerű koncert volt, még a hülye fanleányok sem tudták elrontani. ^_^
Ha legközelebb adódik lehetőség, akkor megyünk megint, szívem szerint repetáznék mindkét bandából, úgyhogy készüljetek! XDDD
És igyekszem majd egy szép, részletes, kevésbé szubjektív beszámolót is írni, csak ahhoz össze kell szednem magam. ^^"
Ha valaki talál setlistet, ne habozzon postolni, mert a memóriám elég szelektív ebben a tekintetben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 10:54 am 
Elite Member

Na hát asszem tényleg mindent elmondtunk, elmondtatok. Egy dolog marad csak le - az érdekesség kedvéért: a Hirosuke által előadott buszos peepshow. :greengrin: Merthogy a vetkőzésének egy része teljesen jól kivehető volt lentről... Már épp felkészültünk a shocker felsőtestre, de az azért lemaradt.

Koncert közben pedig a kb egy méterre álló Yukkenak integettünk Geishaval, és határozottan visszabólintott miközben mosolygott. Tuti kizárólag csak nekünk... 8)
Köszi még egyszer a jó társaságot és a vérbosszuló visszakönyökléseket! Meg a rekeszizomtréningelő hazavonatutat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 12:47 pm 
Forum Fanatic

Hű, biztos nagyon coolos koncert lehetett, a leírások alapján!! :)
Váá~, én is akar Balzac-ot élőben!! T^T xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 5:00 pm 
Newbie

Nos, azt hiszem eljött az ideje, hogy regeljek. Yoroshiku minna. ^^

Tenshi, Jude és Oolong már szinte mindent elmondtak. Tegnap éjjel akartam írni elsőként, de elmafláskodtam. :D A MUCC setlistre én sem emlékszem tisztán, és ott a második sorban nyomorogva és közelharcot vívva a németekkel képtelenség lett volna bárhová is feljegyezni azt (ha megtalálom valahol, akkor postolom). Egyébként Jude aggodalma nem volt teljesen alaptalan, ugyanis a folyadékhiány következtében fellépő enyhe rosszullét miatt 2-3x majdnem otthagytam a tömeget. Amire biztosan emlékszem az:
- Libra
- Media no juusei (igen, igen, igen!!!)
- Daikirai
- Saishuu Ressha
- Zetsubou
- Utagoe
- Yasahii uta

Ami pedig nem biztos, és lehet, hogy csak keverem a dalokkal, amelyeket útközben hallgattam :? :
- Saru
- Tonbi
- Rojiura boku to kimi e

Amit tutira nem játszottak és hiányoltam: Ame no orchestra, Ware, arubeki basho, Shougyou Shisou Kyou Jidai....
Ha valamit rosszul írtam, akkor szóljatok rám feltétlenül.

BALZAC-ot nem igazán ismertem eddig, de ezerrel fogom pótolni, mert nagyon nagy hatással voltak rám. Minden tekintetben. :D Persze koncert közben jöttem rá, hogy a Day the earth caught fire-t nagyon is jól ismerem, és örömteli ábrázattal ordítottam az énekessel együtt. :D

Leszámítva, hogy a koncertet megelőző napi dedikálás miatt a Neo Tokyo-t teljesen kifosztották, és hogy a német fanok 90%-a mekkora vizuális szenny volt, ez volt életem egyik legjobb koncertje és bármikor újra elmennék!!! :) :) Képeket sajnos nem csináltunk, mert csak én vittem fényképezőt, de azt a tanácsot kaptam, hogy inkább hagyjam a szálláson, mert valószínűleg úgyis elveszik. Később már bántam, hogy legalább nem próbáltam meg valahogy becsempészni, de ez van. Jó lett volna megörökíteni például Atsushi almaosztogatását, Hirosuke ablakcsókjait, Miya alacsonyságát (LOL!), meg persze Tatsurot csak úgy :roll: ... Ami pedig eddigi életem egyik legszebb pillanata volt: sikerült odaadni Tatsu-nak az általam készített ajándék albumot. ^^ Jude pedig később elmondta, hogy látta, amint a turnébuszban ülve Tatsu átnézte! Jáááj. Hát de édes, hogy ez volt az első dolga. :D Olvad, meg minden egyéb fangörlség. XDD

Ez a hosszú vonatozás egyébként tényleg embertpróbáló, de mindenképpen megérte. Remélem lesz még alkalmunk repetázni. ^^

Last edited by Plastic_Geisha on 2007 Apr 03 Tue, 2:58 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 5:19 pm 
Forum Fanatic

Kösz a beszámolót, Plastic_Geisha (vááá~, Daikirai!!! és Saishuu ressha!! <3)! Ja, és üdv a fórumon. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 5:52 pm 
Site Admin

no, magácska is regelt végre? :beaten: meg jaja, kösz mindenkinek a beszámolókat. pokoli jó kis koncert lehetett <3 Szerencsére mindkét zenekar rendszeresen járkál errefele, tehát remélem sikerül majd nekem is újráznom valamikor Balzac-ból, meg végre elcsípni Mucc-ékat is (akikért nem vagyok oda, de ha ennyi mindenki szerint jók élöben, akkor azért csak meg kéne öket nézni valamikor ^^")
Fényképezögépet meg általában nem nagy kunszt becsempészni, csak kicsit trükközgetni kell hozzá. :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 6:36 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Zetsubou és Utagoe biztos volt, azokra határozottan emlékszem, meg talán a Rojiura boku to kimi e is, de abban már nem vagyok 100 százalékosan biztos... A másik kettőről abszolút homályosak az emlékeim, de esélyes, hogy játszották.

És igen Case, legközelebb gyere, te legalább nem félsz becsempészni a fényképezőgépet! =D

off: An! Az aláírásod! XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 7:48 pm 
Elite Member

:shock: :shock: :shock:
Óóóhhh,hogy most mekkorát sóhajtottam! XD :lol:
Baromi jó lehetett.És köszi a beszámolókat, már olvasgatni is olyan jó érzéssel tölt el! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 02 Mon, 8:17 pm 
Elite Member

Salvage wrote:
:shock: :shock: :shock:
Óóóhhh,hogy most mekkorát sóhajtottam! XD :lol:
Baromi jó lehetett.És köszi a beszámolókat, már olvasgatni is olyan jó érzéssel tölt el! 8)

Csatlakozom! Irígy is vagyok kicsit, na de majd legközelebb....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 03 Tue, 3:45 pm 
Newbie

Jigsaw >> Köszi. ^^ A Daikirai az különösen látványos volt, ahogy Tatsuro az tiszta retek (mezít)lábát az oldalt levő színpad korlátjának vasrudai között lógatta a kedves egybegyűltek feje fölé. XDD :boogie:

Case >> Igen, összejött a regelés. XD Naigen, ám ha mégsem sikerül a trükközgetés, akkor az kellemetlen. :dead:

Jude >> Javítottam. :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1404 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 94  Next

All times are UTC + 1 hour