Konnichiwa minnasan!
Mint láthatjátok, Aru desu!!! ^^ Ha nem baj, a valódi nevem egyelőre maradjon titok, olyan túlzottan nem rajongok érte ugyanis.
20 éves, egyetemista lány vagyok. Az ELTE BTK-n tanulok, amerikanisztikát és németet...egyelőre. Hamarosan fájdalommentesen megválok a némettől. Szeretnék japánul tanulni. Most még csak egész kicsit tudok, épp a hiraganákat próbálom önszorgalomból elsajátítani.
A J-Rock-ot, mint műfajt kb. fél éve ismerem, tehát nagyon új vagyok. Számomra a Dir en grey mindenek fellett, de szeretem még a Girugamesh, Vidoll, Nightmare, Merry, Kagrra, Plastic Tree és D'EspairsRay zenekarokat is.
Jah...hogy hivatalosra vegyem a formát:
175 cm magas vagyok és kb. 53 kiló, félhosszú barna göndör hajam van, a szemem zöldesbarna, szemüveget hordok.
Jellemző rám, hogy sokáig vagyok fent éjszaka, az egész délelőttöt átalszom, este 6 felé már álmatagság "kínoz", sokat és hangosan beszélek, káromkodós is szoktam lenni, főleg ha ideges vagyok, néha fura hangokat adok ki és pofákat vágok. Szeretek nevetni és nevettetni! Társasági lénynek és bonyolult léleknek tartom magam.
Ha jellemeznem kellene magamat, azt mondanám: emeletes bakayaro!
Más most nem jut eszembe, az elérhetőségeimet megtaláljátok a profilomon.