Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 10:19 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 19 Thu, 10:41 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Jude wrote:
^
Eeeeh. XD
Holnapra esedékes, hogy megjöjjenek a maxik, de basszus... Saihate no Parade... Úgyis letöltöm. Anyátok. XD

edit: Nem töltöm. A sendspace vigyáz az erkölcseimre. XDDDD

felrakjam ftp-re? :pinky2:

IGEN!!!
*látványosan szenved* XDDD

Ahh, megvan, köszönöm szépen! :heart: :boogie:
Ma olyan szánalmas vagyok! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 2:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Postakaland letudva, trading cards

An, a Tiédet nem bontottam ki! A legyezőjét csócsáló Nerot meg érezd magadénak. :smile2:
A legalsó Nero kártyából kettőt kaptam, szóval ha valakinek kell...vigye!

CD-ket épp kóstolgatom, ami már most biztos, hogy a Blind Romance a többi dalhoz képest egy nagy nulla (pedig azért azt is cafrangosra hallgattam).

Kaptam egy Vinyl Syndicate-et is, J van az elején, benne meg többek között Merry × Balzac, Tooru (12012), 176Biz, bis, Duel Jewel, La'cryma Christi. Már szkennelték, de nem tudom, hogy kiket-miket, szóval ha kell belőle valami, szóljatok! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 3:48 pm 
Official Cheerleader

Jude wrote:
Kaptam egy Vinyl Syndicate-et is, J van az elején

azok a képek annyira de annyira :heart: ___ :heart: :drool: :swoon: *ded*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 4:01 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
An, a Tiédet nem bontottam ki! A legyezőjét csócsáló Nerot meg érezd magadénak. :smile2:
A legalsó Nero kártyából kettőt kaptam, szóval ha valakinek kell...vigye!

Bontsd nyugodtan az enyémet is!!!!!! xD Bár gondolom ugyanaz lesz benne amit Te kaptál a harmadik verzióhoz.... mint mindig.... ugyanaz.... ^^" De az a legyezős kép! 0_0 *szűzkislány sikolyokat hallat és elbújik félelmében a dívány mögött* Országember mit merészel! Megy neki lassan ez az Atsushiság, előbb egy gyanutlan borostyán, most meg egy legyező. -.-" Hát mit ártottak ezek neki? Bár inkább zaklasson egy gyanutlan legyezőt minthogy engem fenyegessen mindenféle erdőben talált görbebottal! xDDDD De akkoris! Ejnye-bejnye! xD
Írni meg már nem érkeztem, mert még a héten is betegszabin ültem itthon és akkor el kéne mászni a netig, ami roppantmód megerőltető xD és nem ér semmit, mert olyan lassú hogy semmit nem lehet vele kezdeni (MSN pedig rendre kifagy, utánna meg órákig nem lehet elindítani -_-"). De gyere amint tudsz, én várlak akar már holnap reggel is! ^.^ Hozzad mutiba a maxikat! *kíváncsi* Degre jegyrendelés meg felőlem mehet bármikor, valahogy összekaparom a rávalót mindenképp csak legyen jegy. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 4:47 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
Bontsd nyugodtan az enyémet is!!!!!! xD Bár gondolom ugyanaz lesz benne amit Te kaptál a harmadik verzióhoz.... mint mindig.... ugyanaz.... ^^"

Hát most nem!

Tetsu lenyúlva legyezőabuzáló jóapámért cserébe! XDDD Meg akkor, ha már így alakult, a fölös Nero kártyámat is megkapod. Ami roppant előnyös kép róla, mint azt megszokhattuk! XDDDD
Oké, felhozom a maxikat, nézhettek Saihate no Parade pv-t, ami ezerszer jobb, mint a Blind Romance, bár nem történik benne lényegében semmi, viszont szép, és nincs benne random béna luvnya.
A szilveszteri koncert meg zanzásítva is baromi ütős, főleg a kuroi hitsuji része, hogy ezt miért nem jelentetik meg rendesen? Esz a rosseb, úgy megnézném elejétől a végéig! *__*
Oké-oké, majd megbeszélem a dolgot a jóemberünkkel, aztán ha nem zavar el a fenébe, akkor rendelünk! ^^

megumi wrote:
azok a képek annyira de annyira :heart: ___ :heart:

Megpróbáltam szkennelni őket szebben, de ugyanolyan lett a végeredmény, nem valami jó a papírminőség. ^^" De felhozom az újságot is, oszt lehet rá nyáladzódni. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 5:19 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
tenshi wrote:
Bontsd nyugodtan az enyémet is!!!!!! xD Bár gondolom ugyanaz lesz benne amit Te kaptál a harmadik verzióhoz.... mint mindig.... ugyanaz.... ^^"

Hát most nem!

Tetsu lenyúlva legyezőabuzáló jóapámért cserébe! XDDD Meg akkor, ha már így alakult, a fölös Nero kártyámat is megkapod. Ami roppant előnyös kép róla, mint azt megszokhattuk! XDDDD

Pironkodva bevallom, én imádom róla ezt a képet, az oldschool képek közül ez a kedvencem az esernyővázas mellett. Nagyon szívderítő látvány egy sikátor előtt ahogy egy csokor liliomot tol az ember képébe. xDDDDDDD
Oh, és akkor most hány Nero kártyám lesz? 3? *totál elvesztette a fonalat de örül mindnek nagyon <3* Köszíííííííííííííííííííííííííííííííííí mindenesetre! ^.^ Nekem nem is kell a többi, az mind lehet a tiéd! ^_^ (Csak Nerot ide!!!!!!!!! xD *fangirl*) A koncertet meg meg kell nézni vasárnap! Yeyy! \^o^/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 5:24 pm 
Official Cheerleader

Jude wrote:
megumi wrote:

Megpróbáltam szkennelni õket szebben, de ugyanolyan lett a végeredmény, nem valami jó a papírminõség. ^^" De felhozom az újságot is, oszt lehet rá nyáladzódni. XD

*________________________________________* köfiiii~ <333

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 20 Fri, 9:31 pm 
Forum Fanatic

Jó kártyák, Jude!! *drooltócsa* xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 21 Sat, 1:27 pm 
Elite Member

tenshi wrote:
Jude wrote:

Pironkodva bevallom, én imádom róla ezt a képet, az oldschool képek közül ez a kedvencem az esernyővázas mellett. Nagyon szívderítő látvány egy sikátor előtt ahogy egy csokor liliomot tol az ember képébe. xDDDDDDD
Oh, és akkor most hány Nero kártyám lesz? 3? *totál elvesztette a fonalat de örül mindnek nagyon <3* Köszíííííííííííííííííííííííííííííííííí mindenesetre! ^.^ Nekem nem is kell a többi, az mind lehet a tiéd! ^_^ (Csak Nerot ide!!!!!!!!! xD *fangirl*) A koncertet meg meg kell nézni vasárnap! Yeyy! \^o^/

Szilveszteri Merry koncert? o_O Én is, én is!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 8:07 am 
Elite Member

Jude wrote:
Hát most nem!

Oké, felhozom a maxikat, nézhettek Saihate no Parade pv-t, ami ezerszer jobb, mint a Blind Romance, bár nem történik benne lényegében semmi, viszont szép, és nincs benne random béna luvnya.
A szilveszteri koncert meg zanzásítva is baromi ütős, főleg a kuroi hitsuji része, hogy ezt miért nem jelentetik meg rendesen? Esz a rosseb, úgy megnézném elejétől a végéig! *__*
Oké-oké, majd megbeszélem a dolgot a jóemberünkkel, aztán ha nem zavar el a fenébe, akkor rendelünk! ^^

megumi wrote:

Megpróbáltam szkennelni őket szebben, de ugyanolyan lett a végeredmény, nem valami jó a papírminőség. ^^" De felhozom az újságot is, oszt lehet rá nyáladzódni. XD

Tetsuuuuuuuu!! Baromi jóó. A cipője is...

ÖÖö szilveszteri koncert?? Ez engem érdekel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 24 Tue, 1:06 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Akit érdekel a szilveszteri koncert az akkor dobjon meg egy DVDvel (meg előtte egy privivel ha kell) és szívesen átírom. Nem a teljes koncert sajna csak összevágás ^^", de nagyon fun. ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 24 Tue, 3:02 pm 
oshare booty
oshare booty

tenshi wrote:
Akit érdekel a szilveszteri koncert az akkor dobjon meg egy DVDvel (meg előtte egy privivel ha kell) és szívesen átírom. Nem a teljes koncert sajna csak összevágás ^^", de nagyon fun. ^_^

őőő nem akarod berippelni/uppolni? :beaten:
vagy majd vhogy küldök fel a conra dövödöt (^.^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 24 Tue, 3:22 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

pszabi wrote:
tenshi wrote:

őőő nem akarod berippelni/uppolni? :beaten:
vagy majd vhogy küldök fel a conra dövödöt (^.^)

A laptopomon nincs net, max megkérhetnék valakit rá. ^^" A DVD egyszerűbb. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 24 Tue, 3:23 pm 
oshare booty
oshare booty

tenshi wrote:
A DVD egyszerűbb. xD

éééértem, okké! (^.^) csak el ne felejtsem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 24 Tue, 10:41 pm 
Elite Member

tenshi wrote:

Gyere meet-re, :puppydogeyes: adok dvd-t!!!! :grin:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour