Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:01 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 179  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 9:48 am 
oshare booty
oshare booty

én erre mondtam h mind2 bukta :D
ahhoz h idejöjjön ismertnek kell lennie és perpill van 1 fenje aki megveszi, venné az összes cuccát: te
szted erre ő kiugrik? mellesleg ezt ugye le kell szervezni, ő már ismert szal vagy vip minibuli vagy nagykonci: mind2höz pénz kell, ill nagyközönésg kül csúnya bukta a szerevzőknek stb
meg meg kellene először vhogy mutatni neki h hol van mo :D:D:D itt van jérokk. addig bajos a dolog

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 9:51 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
én erre mondtam h mind2 bukta :D
ahhoz h idejöjjön ismertnek kell lennie és perpill van 1 fenje aki megveszi, venné az összes cuccát: te
szted erre ő kiugrik? mellesleg ezt ugye le kell szervezni, ő már ismert szal vagy vip minibuli vagy nagykonci: mind2höz pénz kell, ill nagyközönésg kül csúnya bukta a szerevzőknek stb
meg meg kellene először vhogy mutatni neki h hol van mo :D:D:D itt van jérokk. addig bajos a dolog

grrrrrrr....nem csak d a fenje...mondjuk nekem nincs miyavira pénzem..bécsig meg főleg nincs zsém kimenni.

mi-chant többen imádják, mint azt az ember gondolnál.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 9:53 am 
Forum Addict

pszabi wrote:
szted erre ő kiugrik?

Nem. Nem erről beszéltem. Máskor majd nem fogalmazok finoman, mert látom nagy kavarodást okoz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 9:57 am 
oshare booty
oshare booty

Kry-chan wrote:
mi-chant többen imádják, mint azt az ember gondolnál.^^

nyah ezaz.. történetesen az imádás és a megvenni a cuccait eredetiben közt van egy csúnya határvonal (^^)"
a meriit sztem eléggé imádják pl itt soj területen, mert a fél sojnak ráadásul van legalább egy eredeti cédéje, v kislemeze, ha nem több
de myv cucca hánynak van? (^^)"
én is kedvelem a zenéjét, de -és ez nem ellene szól- annyira sosem szerettem h én most húde szaladjak bármely cuccáért. koncert az más volna (de perpill nekem messze van bonn, meg két konci a nyárra sok..)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 9:58 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

:D én mondtam már, sorba veszem a cuccost.^^ Ha veszek majd Mi-chan cuccot a Miyaviutát fogom mert az a kedvenc... és tényleg van határ..mert van akinek nincs lehetősége venni. pedig lehet venne. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 10:00 am 
oshare booty
oshare booty

Kry-chan wrote:
mert van akinek nincs lehetősége venni. pedig lehet venne. :roll:

hát ez így nagyon igaz (^^)" nálam is listán van a művészúr.. csak nem épp az elején (persze ha vmi oshare bandában játszana.. de neeeeem XP)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 10:01 am 
Forum Addict

Na, csak eljutottunk idáig... :D Erről beszéltem. (Nagyjából.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 10:02 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

XD nyyeeeeehmá......
Nekem..a következő prodzsektem lehet hogy a La:Phael lesz, és aztán talán Mi-chan.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 10:04 am 
oshare booty
oshare booty

D wrote:
Na, csak eljutottunk idáig... :D Erről beszéltem. (Nagyjából.)

hova? 26. oldalra? yeeey v(^_^)v

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 10:08 am 
Elite Member

Nagyon OFF lesz, de azért csak leírom: szerintetek milyen anyagi vonzata van egy egészen pici, kevésbé ismert japán koncertnek? Mármint szerintetek pl. mennyi ember kellett volna, hogy nulla legyen a vége a Gram-Maria-nak (merthogy bukás volt, gondolom ez sem titok)? És milyen gázsija lehet Miyavinak? Meg mennyit lennétek hajlandóak kiadni egy koncertért? Mondjuk 20-30 ezret? Naugye....
Miyavival az a baj, hogy a SoJ törzsközönségének egy igen tetemes része pl. alapból kiesik, mint közönség. Ő nem az a fajta, mint egy nem kimondottan ismert banda, akinek a koncertjéből presztizskérdést szoktak csinálni az emberek. Tehát ha Miyavi-koncertre akartok menni, akkor marad Németország. Bécsig se nagyon fog jönni, mert ott sincs nagyobb japán zenei élet a miénknél.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 10:10 am 
oshare booty
oshare booty

Zoska wrote:
Nagyon OFF lesz, de azért csak leírom: szerintetek milyen anyagi vonzata van egy egészen pici, kevésbé ismert japán koncertnek? Mármint szerintetek pl. mennyi ember kellett volna, hogy nulla legyen a vége a Gram-Maria-nak (merthogy bukás volt, gondolom ez sem titok)? És milyen gázsija lehet Miyavinak? Meg mennyit lennétek hajlandóak kiadni egy koncertért? Mondjuk 20-30 ezret? Naugye....
Miyavival az a baj, hogy a SoJ törzsközönségének egy igen tetemes része pl. alapból kiesik, mint közönség. Ő nem az a fajta, mint egy nem kimondottan ismert banda, akinek a koncertjéből presztizskérdést szoktak csinálni az emberek. Tehát ha Miyavi-koncertre akartok menni, akkor marad Németország. Bécsig se nagyon fog jönni, mert ott sincs nagyobb japán zenei élet a miénknél.

erre utaltam én is feljebb (^^)""" amíg nem ismert addig csak álom..
egyébként tipp de gondolom 80-100 fő a gram-maria esetén h 0 legyen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 10:15 am 
Forum Addict

Zoska wrote:
Miyavival az a baj, hogy a SoJ törzsközönségének egy igen tetemes része pl. alapból kiesik, mint közönség.

Ami végülis tökmindegy, mert a SoJ a Gram∞Maria-ra sem volt elég. Amit nagyon sajnálok, mert rendkívül klassz koncertet adtak, megérdemelték volna a nagyobb közönséget.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 11:05 am 
oshare booty
oshare booty

D wrote:
Zoska wrote:
Miyavival az a baj, hogy a SoJ törzsközönségének egy igen tetemes része pl. alapból kiesik, mint közönség.

Ami végülis tökmindegy, mert a SoJ a Gram∞Maria-ra sem volt elég. Amit nagyon sajnálok, mert rendkívül klassz koncertet adtak, megérdemelték volna a nagyobb közönséget.

meg! (>_<)
no annyit még myvről h az meg már ugye nagykonci lenne.. szal hozzák magukkal fél japánt (gitárhangoló, gitárhúrfényező, 8 sminkes, frizus, stb) sztem már az sok lenne
meghát azt -mivel nagyobb közönségre volna szükség- reklámozni kellene keményen, ennyiből pedig a konok tökéletes helyek, mert csomóan alapból ott vannak, hát benéznek, szal rengeteg új fent nyernek imo ezáltal, nem beszélve a régiekről (akik már ismerik)

ezért sem hiszem h itt sok nagybanda lépne fel a köv 1-2 évben
talán télleg az ilyen sziget, stb lenne egyrészről jó indulópont

meg télleg a fenek gyűjtése (lecc ikszpand soj kommunití for dö szélyk of dzséjrokk!!!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 30 Mon, 9:25 pm 
Elite Member

Uh..azért mondjuk a Gram-Maria ha szombaton lett volna legalább 10emberről tudok,aki még jött volna.
Meg azért Meev picit más.A Sziget tényleg jó ötlet.Oda eleve sok ember megy.Bár elég lehangoló is tudna lenni,mert nem nagyon illene be a környezetbe(és nem tudom kinek tűnt fel,de az ilyen fesztiválokon baromi rossz tapasztalat az énekesnek,ha az első sorban álló skinhead a szólója alatt bemutat neki..lásd. Kyo) és a 12éves fanokat nem engednék el.Én pl. ilyeneket elég sokat ismerek! :lol:
De ha látszámra megyünk akkor biztosan többen mennének el,mint egy oneman showra.
Hm..mellesleg hogy maradjunk a témánél,van aki megengedheti magának,hogy elmenjen!? :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 02 Wed, 6:49 am 
Forum Fanatic

Jessz, ma hajnalban shippelték a DVD-met! *__* (vár) XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 179  Next

All times are UTC + 1 hour