oolong wrote:
ez egy tudományos kutatás kéremszépen........sok sok pénzért és világraszóló hírveréssel, kiemelkedően fontos eredményekkel.....
son goku, a szegény kitagadott árva!
pszabi cikke sojról
tisztelt olvasóim, esszém és személyiséganalízisem alanyának az általunk is ismert és szeretett (?) son gokut választottam, a világ többszörös megmentőjét.
személyiségének megértéséhez természetesen bele kell ásnunk magunkat a hős múltjába. son goku nagyon rég született egy perverz mangarajzoló agyában több tömény ital elfogyasztása után de nem is ez a lényeg. habár szájiennek született, kitagadták és az égi -majom-paradicsom helyett a föld nevű bolgyóra kárhoztatták.
az út megviselte a kis szerencsétlen idegeit és emiatt egész későbbi életében hajlamos volt depresszióra csak jól elrejtette azt! habár feladata a bolygó elfoglalása lett volna, megérkezve döbbenten tapasztalta h "ezt meg mi a x*rnak?!". és szegény még súlyosabb depresszióba esett egy apa-nukuzisz szindrómával megspékelve.
szerencsére és az írói/mangai gondviselésnek köszönhetően rátalált az öreg son gohán, így a szájien levetve régi (kaka-rút) nevét, felvette a már általunk is ismertet.
a történet itt boldogan be is fejeződhetne az analízissel együtt... de nem! mert a papa nem a legjobb választásnak bizonyult. bár kevesen tudjuk az öreg son gohán múltját pontosan, de annyi bizonyos h fiatal korában a kondi teremben spídkúpot használt és a gyakorlatokat alighanem buck-tick dalokra végezte, amely miatt súlyos kondizusz-bicepszusz alakult ki nála és ezt belenevelte félig majom-godzila unokájába is!
így tehát felmerül mindenkiben a kérdés h mi lett volna ha.. h mi lett volna ha son goku árvaházba kerül? valószínűleg a dragon ballt nem a 10. emeletről kiugráló 12 éven alulaik kedvelik majd meg, hanem a sónen áji nagyjai és a sorozat a 'sárkány az éjszakában' címen futott volna
de mind1..
visszatérve tehát alanyunk analíziséhez: az eddig erősen depresszióra hajlamos stratégába agymosás útján bele lett nevelve, h de igen! gyúrunk vazze'!
ewnnek köszönhetően son goku -bár előző problémáitól megszabadulva- újakat szerzett (minő boldogság). először is célja lett h ő legyen a világ legerősebb embere, de ő nem ismerte sajnos még csak noriszt. mellesleg a földre vonzotta a világ mindazon söpredékét (mint a mélyhűtőt) akik veszélyeztették az életszínvonali mínuszfutásáról amúgy is elhíresült föld létét.
és az csupán már csak a zárójelbe fér bele, h azóta egy budo tornán is fell kell robbantani a tatamiszőnyeget kámeháméval.
a teszt eredményei a következők lettek:
a hippokratész-galeniusi teszt eredménye volt talán a legfontosabb etekintetben: mint ahogy már előbb is kifejtettem a melankólikus személyiségvonást, azaz a visszafogottságot nevelőapja drasztikusan kiölte belőle, szinte elenéysző volt ezen válaszok száma. ezzel szemben azonban túlságosan nagy hangsúlyt kapott a szangvinikus vérmérsékleti típus. ez erőléti állapotával összevetve komoly problémát jelenthet nem szájien barátaira nézve, lévén h ez a típus a lehető legbarátságosabb (és legmelegebb): emiatt a gyakori érzelemkitöréseket bordaropogtató ölelésekkel szoktak végződni!
terhességi teszt: negatív
ikú teszt: szintén!
egyéb műveltségi tesztek kitöltését nem eröltettem a delikvensnél
mindvégén pedig szeretném azzal igazolni elméletem h meghalt és én vagyok aki a téren először ír róla. ha vkinek baja van az a yakuzával találja szemben magát!
és akkor -mivel nekem is meg kell élnem- minden kedves érdeklődőnek figyelmébe ajánlom az alábbi (123-123-542-0213-blabla) számlaszámot! ...különben a már fent említett igazságszolgáltatási szerv fogja önöket felkeresni
köszönettel
én!
u.i.: az alábbi cikk már úton van a magyar tudományos akadémiába is ill svédországba! viszlát és éljen a nóbel-prájz 2008
==
*fáradt és elege van a világból*
edit: és még a lábam is görcsbe állt >_>